IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    На борсата трябва хладен разум...а псувните са между другото Освен това вече имам и правото да ги псувам...и банката и банкерите
    Напсувай ги, да ти олекне

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Успех -аз нямам тук, ама ако ликвидирам Халтуркото, ще вляза моШно Сериозно - цената наистина е ниска, но лимитът ми за БФБ е изчерпан, макар че има още едни 20 бона, дето мога да ги наместя тук (в смисъл на БФБ), но не виждам къде. Под 1,50 определено сериозно ще се замисля. Колкото и да я псувам тази банка, цената ѝ е като за пред ликвидация едва ли не
      На борсата трябва хладен разум...а псувните са между другото Освен това вече имам и правото да ги псувам...и банката и банкерите
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Май и последната пенсия е на пързалката.
        Ако са сила (през абв), те имат малко, даже днешните може да са им последните (ред. не са били те днес)...и не са последната, има 2 други големи тук
        Last edited by dex; 19.04.2021, 16:14.

Коментар

Навремето бяха "Развитие - индустрия холдинг" на Алкесандър Александров.Сега са на една варненска икономическа група, на която ако напише името ще ме изтрият.
          Май и последната пенсия е на пързалката.

Коментар

Начи...Харко да черпиш....тоя дето изсипа преди малко ми сипа и на мен....взех и аз малко акции, като Грую при Алтерко.....
            Успех -аз нямам тук, ама ако ликвидирам Халтуркото, ще вляза моШно Сериозно - цената наистина е ниска, но лимитът ми за БФБ е изчерпан, макар че има още едни 20 бона, дето мога да ги наместя тук (в смисъл на БФБ), но не виждам къде. Под 1,50 определено сериозно ще се замисля. Колкото и да я псувам тази банка, цената ѝ е като за пред ликвидация едва ли не
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              :Мислиш ли че свършиха тестетата в ръкава на ПФБК
              Не знма.Това днес беше на майтап Не вярвах, че ще ми изпълнят след записването на дяловете във фонда на Експат.Осве това са много малко акции
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
                Аз питам защото миналата седмица пак до 1,60 на няколко пъти изсипа някакво напълно неизвестно поне за мен варненско ИП АБВ инвестиции. Интересно ми е дали пак са те и ако някой знае нещо за тях.
                Навремето бяха "Развитие - индустрия холдинг" на Алкесандър Александров.Сега са на една варненска икономическа група, на която ако напише името ще ме изтрият.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Аз питам защото миналата седмица пак до 1,60 на няколко пъти изсипа някакво напълно неизвестно поне за мен варненско ИП АБВ инвестиции. Интересно ми е дали пак са те и ако някой знае нещо за тях.

Коментар

Още не ми излиза.

:Мислиш ли че свършиха тестетата в ръкава на ПФБК

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение

През кой ИП стана изсипването?
                      Още не ми излиза.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Начи...Харко да черпиш....тоя дето изсипа преди малко ми сипа и на мен....взех и аз малко акции, като Грую при Алтерко.....
                        През кой ИП стана изсипването?

Коментар

• Начи...Харко да черпиш....тоя дето изсипа преди малко ми сипа и на мен....взех и аз малко акции, като Грую при Алтерко.....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Expat не е купувал акции на ПИБ вчера
                            май вече купиха

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Щом нещата са под надзор на ЕЦБ, всякакви други коментари, интерпретации от БНБ, някакви си политически ветници, за напълно глупави. Каквото каже ЕЦБ, това е.
                              Сега остава да кажеш, че БНБ не може да им налага мерки?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                                Какви регулатори, какви 5 лева... правим каквото си знаем.

https://www.capital.bg/biznes/finans...reklasificira/
                                Щом нещата са под надзор на ЕЦБ, всякакви други коментари, интерпретации от БНБ, някакви си политически ветници, за напълно глупави. Каквото каже ЕЦБ, това е.

Коментар

Working...
                                X