Слаба е прахосмукачката, слабаааа.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Включвай, че за първи път от доста време от дясно са повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
А прахосмукачката отляво?!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт дясно вече има повече акции отколкото от ляво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМапа, няма нужда да изкупуваш до 3лв всичко сам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е това.. още вчера ти писах.. сдаде се пакета който дълго време подтискаше цената! Явно отказваш да проумееш, че при един и същи фундамент, смяната в баланса на пазарните сили търсене/предлагане, може да води до много различни цени
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Нали трябва да му се сбъдне прогнозата !Цеката да не е сдал властта в банката ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМапа, няма нужда да изкупуваш до 3лв всичко сам!Цеката да не е сдал властта в банката ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
И аз имам доволно и смятам, че ПИБ е една от най-подценените акции на БФБ. Още тази седмица я очаквам над 3, а до края на годината над 5
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Явно съм сред изключенията - искам я и съм се запасил сериозно с акции. Ще видим кой ще се окаже прав до година - две.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Явно съм сред изключенията - искам я и съм се запасил сериозно с акции. Ще видим кой ще се окаже прав до година - две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Не е толкова трудно по принцип, само да осъзнаят, че могат да следват простичките стъпки на БАКБ с дивидента ....Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар