Първоначално изпратено от lars
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Гадно е , нали
Не е станала никаква промяна у някого или в нещо, тъй като само външно се е променил, а истинската му същност си е останала същата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеБез фондовете/големите сте си просто кибици, обречени. Дойдат ли големите почвате да си го мерите кой от по-по-най... факт. И ставате най-велики, способни да хулите и да плюете..се ла ви...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Що с лошо?!?
Кои са хейтъри те?със синдром на катеричката от 15 години, и сега покрай фондовете добре че са те аха манна небесна. Не ми се пише, успех пожелавам на спекуланти и инвеститори, Черния Петър все в някого ще остане в един момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеДобре че са фондовете да разчистят хоризонта и хейтърите да се порадват , да видим до кога. А дали в същото време не разтоварват на алчните дребосъци- И не забравяйте, все още имам тук,не съм излязла напълно,но съм предимно спекулант,не инвеститор като някои по 10 години
Кои са хейтъри те?
Коментар
-
Много тапа около 3ката.
- 1 like
Коментар
-
Много тапа около 3ката.М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеОчертава се красив петък за акционерите в банката. Бъдете здрави!
3 лева вече са на хоризонта, а това са малко повече от евро и половина! Срамота!
Коментар
-
Ще се откриват нови теми - " Какви коли, часовници и любовници подхождат на инвеститори във фибозната банка..."
Много се размечтахте нещо - 8, 10, 15 и т.н. лв .....
пп Имам малко, за да мога да ги плюя с кеф...Вече печалбата мина анулирането на 100-те акции от БОРОСПОРТ....
Болката при мен отшумя, но срама при тях ще остане завинаги !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЛеле...
Как бързо се променят нещата... дори в нестандартния обратен ред от "Разпни го", до "Осана"....
Докато всички плюехте Тиквата, че загробил парите на държавата с лоша сделка, днес го боготворите като Финансов гуру !!!
Чета оценки на акцията за минимум 8 лв, 10,70 лв.,15 лв...... LOL.... явно БАЦЕ преди 2 години е анализирал правилно фундамента, като е решил че 5 лв. са добра цена на акция.....
Та за мен е нормално след като ББР е гласувала огромно доверие на 5 лв да видим и някой лев отгоре та да има и печалбица. Мисля че малко хора са чели отчета за да видят от къде идва ръста през 2021 но това са подробности. Очаквам едни поне 30% ръст на печалбата през 2022.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар