If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
един сел-оф като за начало После ще си правим мухабед във форумчето. Може и по някой залог да сключим, за да се поддържа интригата. Между другото, какво става с Куроператор. Чувал ли си нещо за него ? Отдавна не се е мяркал във форума. Да не му се е случило нещо ?
Аз имам доверие в банката и ръководителите й, но тук акцията е подвластна на свeтовните тенденции и чужди инвеститори, а те къде са? В момента излизат от Русия, за Бг въобще не става дума.
Аз лично мисля, че някак не е коректно да говорим според камбанарията си, грубо казано от моралната гледна точка, в допълнение и регулаторната.
Вече от финансова - разбира се, че е оправдано.
Нямам препоръки за каквото и да е!
Никола, ти да не говориш за някоя друга държава?
Тука във БФБ цената на акцията не е свързана с мениджмънта и финансовото състояние на компанията. Ние сме прекалено слабо развит капиталов пазар, за да си правиш такива изводи. Дай малко по-сериозно с изказванията.
При 26% ръст на печалбата на компанията това не се калкулира в цената на акцията? Та, какво разправяш за капиталовите пазари, а? ;-)
Преди 2 години Монбат обявиха обратно изкупуване на акции на цена между 4 и 6 лв., а цената падна на 3.5 лв. Седни и помисли, пък тогава търси логика.
Тук логичното си се случи. Капиталовите пазари се ръководят от доверието, което имат инвеститорите в дадена компания. Не мисля, че някой нормален човек има каквото и да било доверие в мениджмънта на тази банка.
"Много „обичам“, когато младши анализатори, седящи в кабинети в някой от световните финансови центрове, които през живота си не са помирисвали България (а в някои случаи и Европа), започнат да дават акъл, базиран на теоретичните им познания"
Да те бяха послушали - щяха да построят още един МОЛ
Сега с лихвите може да се купи един "бизнес център" и да се направи на пункт за изкупуване на метали. Ще се затвори производството и всички ще са доволни - вкл. инвестиралите във фондове за НШ
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар