Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнениеМиналата седмица ходих да си взимам едни документи и то е смехория .Някакви прости млади момчета със скъпи коли,говорещи на врачанско-пернишки диалект без грам мозък в главите.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Тука го подпират като рохко яйце, ма до време ще е.
На бас че ще падне под 1 долар акцията
Само погледнете на графиките каква ножица се е отворила в сравнение с ЦКБ.
А са си от едно тесто и двенките ...
ПС Както се казва - не е препоръка и нямам намерение да инициирам позиция преди да дойде на определено число центи (зелени)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе "системата" "бъгнала", ама все в техен интерес "бъгва" !? що така бе Миме ??? ))
Какво става с Кремиковци, третопяват ли мат'ряла в график?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнениеС такива идиотски номера съм на ръба да се махна от ПИБ след като съм клиент от над 10 години!
Обаждах се по телефона и идиотски оператор-робот ме убеждава как съм бил получавал досега извлечения по пощата!
А аз от самото начало съм ЗАЯВИЛ ИЗРИЧНО, че не желая да получавам писмени извлечения по пощата поради простата и логична причина, че същевременно ползвам онлайн банкирането от самото начало!
Но не - трябвало да се ходи на място да подавам молба?!?!
Ами че утре ще ми начислят някаква друга такса и ще кажат - за да се откажете - молба, и то за нещо, което аз вече еднозначно съм заявил, че не желая да ползвам!
Молба не знам, но жалба ще подам и това ще е последния случай, при следващи такива си казваме довиждане.
1. Бъгването на системата, която изведнъж връща статуса на клиенти, отказали се от извлечения в статус "по подразбиране", т.е. с извлечения. Този проблем сигурно ще го оправят, щото вече е докладван на компетентния директор.
2. Тъпотата на мацките в кол центъра. Това вече си е съвсем друга бира. Не мога да си представя що за обучение са преминали и какви инструкции имат, щом може да се случи това - да те убеждават, че години наред си получавал извлечения. Честно казано, мислех си че нещо не съм доразбрал какво ми казва мацето, но след като и на теб ти се е случило ......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнениеС такива идиотски номера съм на ръба да се махна от ПИБ след като съм клиент от над 10 години!
Обаждах се по телефона и идиотски оператор-робот ме убеждава как съм бил получавал досега извлечения по пощата!
Коментар
-
Идиотски такси!
С такива идиотски номера съм на ръба да се махна от ПИБ след като съм клиент от над 10 години!
А аз от самото начало съм ЗАЯВИЛ ИЗРИЧНО, че не желая да получавам писмени извлечения по пощата поради простата и логична причина, че същевременно ползвам онлайн банкирането от самото начало!
Ами че утре ще ми начислят някаква друга такса и ще кажат - за да се откажете - молба, и то за нещо, което аз вече еднозначно съм заявил, че не желая да ползвам!
Молба не знам, но жалба ще подам и това ще е последния случай, при следващи такива си казваме довиждане.
Коментар
-
С тая такса просто те карат да се откажеш от гадните хартиени извлечения. Аз отдавна не ги получавам, не ми трябват на хартия. И без това я ги намериш в пощенската кутия, я не, щото някой съсед ги е харесал... Можеш да се откажеш и без да ходиш, само се регистрираш за услугата им Моята Fibank. Всичките извлечения ги има там. Ще си ги гледаш, без да даваш 1 лв. на месец. Регистрацията става и без да ходиш в клон, само с карта. Виж на https://my.fibank.bg/Registration.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеизненада:
и ПИБ са се увлекли по тая простотия "Такса извлечение по пощата" = 1 лв!! още една таксичка, сякаш другите са им малко!!
знаели някой дали мога да се откажа от тия извлечения без да се ходи в клон ?
Ако си като моя случай (отдавна си се отказал и не получаваш извлечения), причината да ти се случи това е, че скоро си си подновил кредитната карта. Нещо се е бъгнало в системата им и при подновяване ти записват опциите "по подразбиране" - т.е. "с хартиено извлечение" и съответно ти тряскат новата таксичка. Аз се оправих само по телефона.Ако обаче досега си получавал извлечения по пощата, нямаш никъв шанс да се оправиш без ходене до клон.
P.S. Обещаха ми, че ще проучат защо се бъгва така системата.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеизненада:
и ПИБ са се увлекли по тая простотия "Такса извлечение по пощата" = 1 лв!! още една таксичка, сякаш другите са им малко!!
знаели някой дали мога да се откажа от тия извлечения без да се ходи в клон ?
ПС мисля че това левче от доста време го събират за хартиените копия но може ида бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеЯ подскажи в коя банка се теглят пари на едно гише ?
.........
P.S. А на теб скучно ли ти беше та изрови темата от преди 20 дни?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар