IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 200% обезпечение ..... Ако отиде някой от форума може.Тия другари така са се "увъртели", че не бих се учудил ако % обезпечение е в рамките на статистическата грешка.
    Life won't wait for you.

Коментар

• еми аз си мислех, че той може и на латиница да ме разбере, нали е голям чатър по форумите . както и да е надявам се да го е прочел, защото ме мързи пак да му/й обяснявам

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        ха изтриха ми коментара, явно равновесния се е засегнал и е излязъл от ravnovesie

Нищо общо с равновесие, просто пиши на кирилица.

Коментар

ха изтриха ми коментара, явно равновесния се е засегнал и е излязъл от ravnovesie
          Коментара ти беше безумен, всъщност дори му бях отговорил, но като видях че ти го изтриха реших и за да си го изтрия моя

Коментар

• ха изтриха ми коментара, явно равновесния се е засегнал и е излязъл от ravnovesie

Коментар

пичове банката като отпуска кредити се обезпечава на 200%. така че фирмените кредити и ипотечните изобщо не трябва да ви притесняват. единствено кредитните карти са без обезпечение и те са по рискови само че дела им от общият кредитен портфеил е изключително малък. колкото до кредитите на ковачки към момента са за 30мил. и той няма как да завлече ПИБ, т.к. Ивайло Мутафиев му е кум.
              Words fail me. (facepalm)
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

защото знам как оценяват оценителите на банката и коя стойност взимат на впредвид като се ипотекира имот или се залагат машини и оборотни стоки
                Твоите думи съвсем вкарват съмнение в мислите ми. 200% обезпечение означава че банката да кажем при ипотекиран имот дава само 50% от стойността на недвижимия имот. което силно ме съмнява да е било правило през 2006-2007. Което означава че или ти си нямаш идея какво приказваш или в момента ни заливаш с глупости.

Коментар

• защото знам как оценяват оценителите на банката и коя стойност взимат на впредвид като се ипотекира имот или се залагат машини и оборотни стоки

Коментар

пичове банката като отпуска кредити се обезпечава на 200%. така че фирмените кредити и ипотечните изобщо не трябва да ви притесняват. единствено кредитните карти са без обезпечение и те са по рискови само че дела им от общият кредитен портфеил е изключително малък. колкото до кредитите на ковачки към момента са за 30мил. и той няма как да завлече ПИБ, т.к. Ивайло Мутафиев му е кум.
                    Това 200% от къде го измъкна. така като гледам ОЦК например нещо не ми се вярва да мита 200% обезпечение. То и само 100% да имат ще е ок.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                      Та да започна да ти доказвам:

325 милиона закопани в Кремиковци - 319 за сделката и 4.5 милиона данъци
                      55 мил в ОЦК на Захариев
                      25 мил в Интерпайп на Захариев
                      50 мил в стъкларски завод
                      около 80 мил в хотели

потърси си до 600 мил инфо сам аз нямам намерение да се занимавам с това повече!
                      И от къде вадиш изводи че тези 325 милиона за Кремиковци НЕ СЕ ОБСЛУЖВАТ примерно ? Много ми е интересно да ти видя източника на твърдението...само да не е на принципа " звездите ми го говорят "....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• пичове банката като отпуска кредити се обезпечава на 200%. така че фирмените кредити и ипотечните изобщо не трябва да ви притесняват. единствено кредитните карти са без обезпечение и те са по рискови само че дела им от общият кредитен портфеил е изключително малък. колкото до кредитите на ковачки към момента са за 30мил. и той няма как да завлече ПИБ, т.к. Ивайло Мутафиев му е кум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Това да не ти е шлаката от Кремиковци - имаше един виц за компютри и компоти...
                          Та да започна да ти доказвам:

325 милиона закопани в Кремиковци - 319 за сделката и 4.5 милиона данъци
                          55 мил в ОЦК на Захариев
                          25 мил в Интерпайп на Захариев
                          50 мил в стъкларски завод
                          около 80 мил в хотели

потърси си до 600 мил инфо сам аз нямам намерение да се занимавам с това повече!
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                            Такива заеми за събиране ПИБ има към 500-600 милиона по мой сметки, но няма да се изненадам ако са и повече!!!
                            Това да не ти е шлаката от Кремиковци - имаше един виц за компютри и компоти...
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                              Именно, да тръсне по една глоба за увреждане доброто име на банка, чрез спекулации!
                              Кредитите на ПИБ към тези фирми са си публична информация. В момента ако има спекулация това е от другата страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                                Ха! Точно там е най лесно – основната пречка за дейността на ОЦК е Захариев, като сложат един добър мениджмънт ще започнат да продават и олово и цинк! Може да питаш всеки работник там и той това ще ти каже!
                                Ако питаш всеки работник е ясно какво ще ти отговори: "предприятието е супер-печелившо само дето собственика е некадърен"...както всички български собственици!

Сега като го махнат може олово и цинк даже и златни кюлчета да продават ... от тези на Фибанката разбира се!

Коментар

Working...
                                X