200% обезпечение ..... Ако отиде някой от форума може.Тия другари така са се "увъртели", че не бих се учудил ако % обезпечение е в рамките на статистическата грешка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеха изтриха ми коментара, явно равновесния се е засегнал и е излязъл от ravnovesie
Нищо общо с равновесие, просто пиши на кирилица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеха изтриха ми коментара, явно равновесния се е засегнал и е излязъл от ravnovesie
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениепичове банката като отпуска кредити се обезпечава на 200%. така че фирмените кредити и ипотечните изобщо не трябва да ви притесняват. единствено кредитните карти са без обезпечение и те са по рискови само че дела им от общият кредитен портфеил е изключително малък. колкото до кредитите на ковачки към момента са за 30мил. и той няма как да завлече ПИБ, т.к. Ивайло Мутафиев му е кум.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениезащото знам как оценяват оценителите на банката и коя стойност взимат на впредвид като се ипотекира имот или се залагат машини и оборотни стоки
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениепичове банката като отпуска кредити се обезпечава на 200%. така че фирмените кредити и ипотечните изобщо не трябва да ви притесняват. единствено кредитните карти са без обезпечение и те са по рискови само че дела им от общият кредитен портфеил е изключително малък. колкото до кредитите на ковачки към момента са за 30мил. и той няма как да завлече ПИБ, т.к. Ивайло Мутафиев му е кум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеТа да започна да ти доказвам:
325 милиона закопани в Кремиковци - 319 за сделката и 4.5 милиона данъци
55 мил в ОЦК на Захариев
25 мил в Интерпайп на Захариев
50 мил в стъкларски завод
около 80 мил в хотели
потърси си до 600 мил инфо сам аз нямам намерение да се занимавам с това повече!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
пичове банката като отпуска кредити се обезпечава на 200%. така че фирмените кредити и ипотечните изобщо не трябва да ви притесняват. единствено кредитните карти са без обезпечение и те са по рискови само че дела им от общият кредитен портфеил е изключително малък. колкото до кредитите на ковачки към момента са за 30мил. и той няма как да завлече ПИБ, т.к. Ивайло Мутафиев му е кум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова да не ти е шлаката от Кремиковци - имаше един виц за компютри и компоти...
325 милиона закопани в Кремиковци - 319 за сделката и 4.5 милиона данъци
55 мил в ОЦК на Захариев
25 мил в Интерпайп на Захариев
50 мил в стъкларски завод
около 80 мил в хотели
потърси си до 600 мил инфо сам аз нямам намерение да се занимавам с това повече!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеТакива заеми за събиране ПИБ има към 500-600 милиона по мой сметки, но няма да се изненадам ако са и повече!!!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеИменно, да тръсне по една глоба за увреждане доброто име на банка, чрез спекулации!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеХа! Точно там е най лесно – основната пречка за дейността на ОЦК е Захариев, като сложат един добър мениджмънт ще започнат да продават и олово и цинк! Може да питаш всеки работник там и той това ще ти каже!
Сега като го махнат може олово и цинк даже и златни кюлчета да продават ... от тези на Фибанката разбира се!
Коментар
Коментар