Първоначално изпратено от wild at heart
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Това за без дивидент се предполагаше. Интересно ми е кой и защо купува на 2.36. Две кюфтета в петък и понеделник ....
ДСК, ДСК, ДСК - все така и не от вчера, днес,- и утре ще е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Това за без дивидент се предполагаше. Интересно ми е кой и защо купува на 2.36. Две кюфтета в петък и понеделник ....
Интересно още колко желаещи ще има да продават на това ниво. И аз продадох малка част от позицията си на 2.40, но за останалото мисля да почакам повечко - бъдещето ще покаже дали постъпвам правилно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
80 е неконсолидираната. Май са стреляли по моята прогноза, хохо. Е дивидент не се очаква, защото времената са несигурни, но ръководството ще си прибере едни сигурни 10 млн. възнаграждение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеДали ще изкарат 80 млн консолидирана печалба?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Имаше постепенно пълнене, сега стана доста грубо и видимо. Да не забравяме и пикът от пролетта до 2.80, който явно ще бъде тестван. Фундаментът е добър, европейските банки са в бичи пазар, по-високите лихви облагодетелстват. На мен ми се върти евентуална продажба или дивидент като обяснение, но нищо не знам и не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеТука от месеци с никакъв обем и кретане около 2 лева, изведнъж се появява купувач, който почва да показва все повече сила. Моето обяснение, в краткосрочна перспектива, е, че явно чакаме доста силен отчет С 300к лева вдигна хартията с повече от 20%. При по-сериозно пазаруване няма да има никаква съпротива за по-сериозна помпа, при положение, че най-големите обеми последните години бяха около 2.4 - 2.5.
Не е препоръка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука от месеци с никакъв обем и кретане около 2 лева, изведнъж се появява купувач, който почва да показва все повече сила. Моето обяснение, в краткосрочна перспектива, е, че явно чакаме доста силен отчет С 300к лева вдигна хартията с повече от 20%. При по-сериозно пазаруване няма да има никаква съпротива за по-сериозна помпа, при положение, че най-големите обеми последните години бяха около 2.4 - 2.5.
Не е препоръка!
- 1 like
Коментар
-
може би ДСК купуват, защото ПИБ са изкарали мобилно приложение подобно на Револют - MyFin. https://myfin.bg/About.html
Разбира се с много по-малко функции, но който иска български IBAN-и и още виртуални безплатни карти, плащане на битови сметки и др. - ако по време на регистрацията ползва промо код PE006PAL , така и двамата ще спечелим по 10лв. когато зареди през карта(top-up) поне 10лв.
ПП- почти никой от мойте контакти няма инсталирано такова, така че има на кой да пращата с промоLast edited by petyob; 19.01.2023, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеЩом Б.Б. купи на 5лв, аз защо да не купя на 2.4лв?
Б.Б. ... "купи" с нашите и парите на "Комара" , а не знаем още какво му е "продал" от "нашата сергия"...
Он първо заделя своето,- преди да даде от общото!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако това ти е логиката, защо не купи на 1,80 преди няколко месеца!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеЩом Б.Б. купи на 5лв, аз защо да не купя на 2.4лв?
- 1 like
Коментар
Коментар