IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
    А това, че можеш да банкираш от мобилния си телефон с този токен, я вдигна с 30 ст. Мисля, че няма грижи

Не е препоръка.
    Само обаче ако тилифончето ти е смартфонче ...моето не е такова ..не съм изкарал толкоз за да си купя смартфонче ...аз си има Nokia с фенерче без интернет на нея няма толкова акъл и софтуер

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• А това, че можеш да банкираш от мобилния си телефон с този токен, я вдигна с 30 ст. Мисля, че няма грижи

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
        Добра новина е, че постепенно ще се изпълняват изискванията на Базел 3.

Капиталовата адекватност от 12% (в момента) ще падне на 8%, което е положително за банковата система.
        Лошата новина е че искат токен устройство вече и за физическите лица от Януари 2014 г Това според мен ще свали ценат ана акцията с 20 ст

Не е препоръка за ПК на ЦК просто предположение

Коментар

• Добра новина е, че постепенно ще се изпълняват изискванията на Базел 3.

Капиталовата адекватност от 12% (в момента) ще падне на 8%, което е положително за банковата система.
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Все си мисля, че е по-добре да се кредитира работещо предприятие, особено ако кредита е големичък. Относно "непреките" ползи - ще стават все повече .... особено с въвеждане от следващата година на новите европейски банкови регулации .
            Това си е мое мнение и не е препоръка.
            Мисля че ще има отражение в фин.резултат, някоя провизия по нередовни кредити ще се интегрира в печалбата.
            Last edited by markov; 08.11.2013, 09:21.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
              За съжаление - непряко и не за нас
              Все си мисля, че е по-добре да се кредитира работещо предприятие, особено ако кредита е големичък. Относно "непреките" ползи - ще стават все повече .... особено с въвеждане от следващата година на новите европейски банкови регулации .
              Това си е мое мнение и не е препоръка.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• За съжаление - непряко и не за нас

Коментар

• Ще има ли UP
                  http://economic.bg/news/list/tag/13357/
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Че то това инфо го има от месец - в решението на КЗК.
                    Е кажи я
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Някакво инфо по цената за Юнион ?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                        Цената още не е ясна ..но след консолидацията е важно коя по големина става ПИБ в статистиката на най големите банки ...просто жокерче Тоя настървеният купувач нещо изчезна май или се сниши

Че то това инфо го има от месец - в решението на КЗК.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• ОББ -то била за продан ,дали няма да я глътне някой

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                            ...просто жокерче Тоя настървеният купувач нещо изчезна май или се сниши

Крие се в храстите, както казваше Пепи за Горския
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              за кво са ни ? Нека се налапаме на евтинджоси, после да заповядат, баси инвеститорите
                              Цената още не е ясна ..но след консолидацията е важно коя по големина става ПИБ в статистиката на най големите банки ...просто жокерче Тоя настървеният купувач нещо изчезна май или се сниши

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
                                Нашата борса е отчайваща. Няма инвеститори.
                                за кво са ни ? Нека се налапаме на евтинджоси, после да заповядат, баси инвеститорите
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X