Бенча ли ми зависна на OCALL или е масово?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКак ша не е , нали в 10.00
Колежката ми направи кафето и съм освободил половин час да видя ако ще има шоу тук пък то нищо ."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКак ша не е , нали в 10.00
Колежката ми направи кафето и съм освободил половин час да видя ако ще има шоу тук пък то нищо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПък аз колежката
Ко стана бе, що няма зделки първите минути.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПък аз колежката
Ко стана бе, що няма зделки първите минути....."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Не мисля ,че ще се стигне до изкупуването на каквато и да е акция - просто хората си изпълняват закона-местят си акциите от едно тяхно дружество към себе си и толкова.А някои вече се превъзбудиха и взеха да мислят къде ще се изхарчи кеша от търговото?!??!!?? Цената ще е ориентир-просто трябва да се изчака малко.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЯ секи да си казва кво е правил в 6ч сабаалем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, Давидов, нямат задължение, а придобиват право да ги изкупят тия 5% - един вид насилствено... дори останалите дребни държащи тия под 5% да не искат да ги продават.
Я помисли !
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, Давидов, нямат задължение, а придобиват право да ги изкупят тия 5% - един вид насилствено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
В случая идеята е дали Минев и Мутафчиев ще съберат над 95% от акциите с търговото предложение, тъй като тогава по закон май са задължени да вземат и останалите 5% от акциите. Това се прави с цел да се гарантира, че миноритарите с под 5% няма да останат с пръст в... устата.
Коментар
Коментар