КФН дали ще одобри търгово на цена под 3 лв. все пак има методики за определяне на търговата цена.дайте мнение.аз лично се набълбуках сутринта, но като процент в портфейла ми , акцията е под 10%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеБорсата не са виновни, какво очакваш да обикалят с часове по сайтовете на посредниците, за да намерят сделката и ако не я намерят да спрат търговията. Просто трябва да има последствия за посредника и най-накрая Комисията да задължи търговите предложители заедно с внасянето в комисията, да го качват по информационните сайтове, за да знаем какво става и съответно да реагираме, ако в търговото има манипулативни данни или изчисления, а не да разчитаме само на чиновниците да следят за нещата. Колкото повече публичност и прозрачност, толкова по-добре
А това че КФН трябва да промени наредбата е ясно от както в последно време повечето търгови се обявяват първоначално без цена, и пазара почва да търгува 2 седмици на сляпо, като част от играчите разполагат с информацията. Но това, в случая, не означава че борсата не трябва да спира търговията. Тя е длъжна!
Коментар
-
Казах ви аз вчера, че цялата работа е "деофшоризация" на банката и че никой няма намерение да изкупува акциите на миноритарите. Ама некои хора не слушат и си помислиха, че ще фанат големата далавера. Е, май ще фанат дедовия .... И сега търсят кой им е виновен че се ушиха. Тая акция ще расте, ама не заради търговото ....
Имам акции. Не е препоръка за каквото и да било.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеБорсата и те не си свършиха работата. Сутринта трябваше да спрат търговията, като нямаше съобщението. И да уведомят КФН, за да каже КФН какво да се прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеДостатъчно добър повод за жалба до КФН,да свършат и те нещо най на края.Не е проблем да се провери кога точно е качено уведомлението
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеНещо тук не ми е ясно....след като има Закон, той трябва да се спазва...какво е това мислене....едва ли ще се върви срещу властта...ами като властта е над Закона...тогава в реда на такова мислене ...Комисията за финансов надзор да бъде закрита...
Коментар
-
иначе не съм изненадан, че е без плащане, перфектен вариант за цековците. аз очаквах да видя цена 0.001, но те направо без пари са се сетили, че могат да я минат, което затвърждава мнението ми, че сделката и търговото са просто резултат от закона за офшорките, пари не им се вадят, откъдето пък заключението ми е, че цената на търговото ще бъде в рамките на 2.6-2.90, никакви намерения за отписване и т.н.Last edited by znae6t; 10.01.2014, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ тия луди ли са?
Тук сме поне трима, от 10 натам не го е имало на 10.01.2014 г. те качили денонощие по-рано за дата на публикуване.
Освен да ги питаме в коментарите им под публикацията как е станал фокуса.
КФН пак проспа.
Коментар
-
Тук сме поне трима, от 10 натам не го е имало на 10.01.2014 г. те качили денонощие по-рано за дата на публикуване.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСлед като разрових всички посредници сделките се появиха със задна дата:
http://www.fibank.bg/bg/uvedomlenie-.../1850/item/707
Както забелязвате Закона не е спазен нито в срока на уведомлението нито в задължителната за публикуване информация - цената е таква.
Някакви идеи защо така усърдно я крият? ПФБК отляво или отдясно се срещат по позицията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеВъв всички други уведомления е посочена и цената,само в случая не.И защо е само една сделка?Къде го измислиха това да могат да се сключват сделки на ОТС извън БФБ
Ама то и да имаше цена,тя може да е каквато си поискат.Дано от КФН не одобрят търговото,ама Мавродиев едва ли ще тръгне срещу властта.
Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар