Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dundo1 Разгледай мнениеАми замисли се...те го правят, тъй като ги задължава закона!!!
То е ясно, че никой няма да го приеме това търгово, а още по-малко, че това не е справедливата оценка на банката! Лошото в случая е, че не успяхме да използваме максимално ефекта от отчета и цената, на която е придобира МКБ Юнионбанк, защото нещата щеше да са доста различнислед ден два ще им дойде акъла
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеДоколкото си спомням в някакво интервю "обещаха", че банката си остава публично дружество и ще продължава да се търгува на БФБорса и си мисля,че дребните акционери можем и да не приемем "търговото предложение" с тази нагла и смехотворна цена....не знам...пишете....
То е ясно, че никой няма да го приеме това търгово, а още по-малко, че това не е справедливата оценка на банката! Лошото в случая е, че не успяхме да използваме максимално ефекта от отчета и цената, на която е придобира МКБ Юнионбанк, защото нещата щеше да са доста различни
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТърговото е на 2.43. Подигравка, както и очаквахтека е ясно не искат да купуват, хубавата акция си остава и гоним нагоре
друг е въпроса,че никога няма да я отпишат, да не са луди някога да я продадът и да се набутат с данъци
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеДоколкото си спомням в някакво интервю "обещаха", че банката си остава публично дружество и ще продължава да се търгува на БФБорса и си мисля,че дребните акционери можем и да не приемем "търговото предложение" с тази нагла и смехотворна цена....не знам...пишете....
Коментар
-
В потвърждение на последното, може се твърди след запознаване с историята на банката (доста подробно описана в търговото), че господата мажоритари доста добре си гледат бизнеса и интереса. Купували са когато трябва, при което особено впечатление буди 2006 година при едно от увеличенията на капитала.
Сплит е правен когато трябва.
При ИПО дяловете им падат, което иде да покаже, че не се участвали в набутването.
Аз участвах тогава, да не си помисли някой, че бягам от отговорност
Въпреки разминаването на интересите ни често, предпочитам бизнесът да се води от хора, които могат ясно да дефинират интерес, познават средствата, с които да го гонят и го правят резултатно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеОбаче, пък с МКБ са избили рибитене искат да купуват, няма лошо
Явно местните акули се справят много по добре в джунглата на българския бизнес, спрямо богатите чужденци
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТърговото е на 2.43. Подигравка, както и очаквах
Няма да говориш така.Тука в този форум всички само печелят и по много особено има един равновесие той винаги печели.Е някой спечели и му викат Цеко Минев.Продаде ви на 12 кинта сега ще ви ги купи на 2,50.Честито на печелившите.То УНСС не прощава.Друго си е да си идиот със самочувствие.Няма да се научите да не играете комар с хора дето ви знаят картите лъжат и определят правилата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕвентуално линк, че е леко тромаво да го открия...
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНищо неочаквано, време за допълване от желаещите.
Успешна седмица и търговия!не искат да купуват, няма лошо
Коментар
Коментар