If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, аз никога не съм твърдял, че акцията ще стане 5 лева.
Тази банка през годините реализира огромно подобрение по абсолютно всички пера, но за съжаление нас миноритарите това не ни касае.
Аз тук се надявам някой ден на добра дивидентна доходност, но за това се изисква про активност от страна на мениджмънта и богословията на регулатора. Тоест, не очаквам това да се случи преди да влезем в Еврозоната.
Аз друг имах предвид с този въпрос, а не конкретно теб, онзи има Тиква между ушите ! И аз желая всички тези неща да се случат ! Не съм против българските банки, но е крайно време да се изчистят от всички порочни практики и да заработят честно и открито !
Е, аз никога не съм твърдял, че акцията ще стане 5 лева.
Тази банка през годините реализира огромно подобрение по абсолютно всички пера, но за съжаление нас миноритарите това не ни касае.
Аз тук се надявам някой ден на добра дивидентна доходност, но за това се изисква про активност от страна на мениджмънта и богословията на регулатора. Тоест, не очаквам това да се случи преди да влезем в Еврозоната.
Само времето ще покаже. Досегашните юридически ходове на едната страна лично мен не ме кара да съм оптимист. Чудя се как може да се вземат на бедняка цървулите. ЮЛ с капитал 2 лв да кажем:-)
Ето че са се разбрали.По принцип тия войни са губещи и за двете страни.
Zdravko, не става въпрос дали мен ме боли или не... става въпрос за обективна журналистика, която липсва в България. И когато пишат за дадени кредит в ББР, да пишат и за друг подобен в УниКредит или ОББ. А не едните само да ги хулят, а другите да ги милват с перце, защото им плащат за реклама... ама излизаме вече извън темата и спирам.
Ето ти за да видиш, че не си прав ! Като има нещо проблемно трябва да се пише !
Проблема на нашите банки е регулативен и мажоритарен !
Да, ама сега прогнозите на Николай Стоянов и "Капитал" заминават на боклука.
Колега, нали разбираш, че това не е единствения проблем на банката ! Да не би преди това да бяхте доволни ? Пазара малко или много дава най вярната оценка на една акция, от там нататък всеки сам да си прави изводите. Не говоря конкретно само за тази банка, вижте и ЦКБ в какво положение е !
Zdravko, не става въпрос дали мен ме боли или не... става въпрос за обективна журналистика, която липсва в България. И когато пишат за дадени кредит в ББР, да пишат и за друг подобен в УниКредит или ОББ. А не едните само да ги хулят, а другите да ги милват с перце, защото им плащат за реклама... ама излизаме вече извън темата и спирам.
Обб пък специално бяха най-добре на стрес тестовете от ецб, така, че какво да пишат за обб....
Разбирам те напълно, истината боли ! Сигурно Капитал ти е виновен и за ниската цена на акциите ? Хубаво е да се замислиш защо всички български банки са толкова ниско оценени ! Те и за КТБ хората се дразниха защо така се пишело пък накрая всички се питаха защо така стана !
И се надявам да не ме трият тук, защото истината трябва да се казва, а не да се крие и потулва ! Разбирам болката на имащите акции, но не писането по медиите им е проблема !
Коментар