Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение250 милиона капитализация и 200 милиона нов капитал за разводняване на стария. Капитализацията след увеличението пак би трябвало да е горе долу около сегашната. Да кажем че няма всичкия капитал да го наберат от пазара. но все пак остава възможността точно това да се случи.
Та докато някой е готов да дава за нещо 250 милиона, което струва реално 50 - и то при доста оптимистични "стресове" до тогава все ще има бикове на борсата
Коментар
-
250 милиона капитализация и 200 милиона нов капитал за разводняване на стария. Капитализацията след увеличението пак би трябвало да е горе долу около сегашната. Да кажем че няма всичкия капитал да го наберат от пазара. но все пак остава възможността точно това да се случи.
Та докато някой е готов да дава за нещо 250 милиона, което струва реално 50 - и то при доста оптимистични "стресове" до тогава все ще има бикове на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПрогнози за утре?
Моята е леки разпродажби до обяд, цена около 2.05-2.10, след обяд леко нагоре.....
Не е препоръка!
Не притежавам акции на банката! И НЕ препоръчвам нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеВ момента е 2.27 ако до обяд падне на 2.05 това са си едни "леки" 10 % надолу
Аз смятам, че на 2.30 ще завършат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПрогнози за утре?
Моята е леки разпродажби до обяд, цена около 2.05-2.10, след обяд леко нагоре.....
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеКолега малко бъркаш понятията.
206 милиона не е дефицит.
Тази сума ще и липсва на ПИБ като провизия , капитолов буфер или както искаш го наречи при много черен сценарий при които примерно 30% от корпоративните кредотополучатели спрат да си обслужват заемите .
тва дет казвам е, че според мен няма да е с външни източници.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Колега малко бъркаш понятията.
206 милиона не е дефицит.
Тази сума ще и липсва на ПИБ като провизия , капитолов буфер или както искаш го наречи при много черен сценарий при които примерно 30% от корпоративните кредотополучатели спрат да си обслужват заемите .Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Няма да вдигат капитала с външни източници, естествено освен ако не изкочи некой черен лебед.
205 мил дефицит установен към 31.12.2015
110 мил. печалба за 6 месеца на 2016
още 90 мил печалба за втори 6 месеца на 2016 + 1 тримесечие на 2017. (по 30 на тримесечие).
Стават 210. Капитализират ги - тука може да има врътки с безплатни акции не знам, може и да няма.Last edited by X_Y; 14.08.2016, 18:58.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеУтре ще има активна търговия. Имаме съществена нова информация, която изчиства голяма част от неяснотите, което ще накара повечето участници да преосмислят позициите си. Остават и някои неясноти, което може да доведе до различни допускания. Участниците ще адаптират портфейла си спрямо новата ситуация. Поне една седмица ще имаме интересна търговия.
който иска да го знае де
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/politika_i_iko...te_za_bankite/
Дет се вика - няма нужда от коментар.
Че ако има такъв така и така ще ме изтрият...
правят хората на глупаци, сякаш не виждат сами какво е положението
пиша го така, за да се тълкува както си искаш
Коментар
-
Утре ще има активна търговия. Имаме съществена нова информация, която изчиства голяма част от неяснотите, което ще накара повечето участници да преосмислят позициите си. Остават и някои неясноти, което може да доведе до различни допускания. Участниците ще адаптират портфейла си спрямо новата ситуация. Поне една седмица ще имаме интересна търговия.
Коментар
-
http://www.capital.bg/politika_i_iko...te_za_bankite/
"В процеса на преглед и анализ на кредитните досиета не бяха открити отклонения от регулаторните изисквания за големи и свързани експозиции. Доставчиците на услуги не откриха разминавания с приложимата регулаторна рамка при прегледа на всички идентифицирани експозиции към свързани лица", се казва още в анализа на централната банка.
Това е теза, която трудно издържа на съпоставка дори с публично наличните данни и не успява да разсее по никакъв начин съмнения и разследвания публикувани през годините.
Че ако има такъв така и така ще ме изтрият...
Коментар
Коментар