IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Валутният борд е крайна мярка за обуздаване на инфлацията и по принцип е полезен
    максимум 5-10 г.Не го ли махнеш започват три процеса в икономиката ти дефлация,
    стагнация и хиперинфлация.При валутен борд не можеш да постигнеш икономически
    ръст по-голям от 3-4%.Цяла Европа е в политика на борд спрямо еврото.За да се
    развиваме бързо и устойчиво догонвайки другите в Европа ни е нужна съвсем друга
    политика а не нов намордник каквото е еврото.
    Аз лично смятам че паричния съвет е едното от нещата , наред с отворения пазар от 500 милиона на ЕС , което дава някаква сигурност и шанс бизнеса да се развива. Ако нямаше паричен съвет , имайки предвид вродената ни балканска глупост и инат , щяхме много яко да сме я закъсали отново.....
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Валутният борд е крайна мярка за обуздаване на инфлацията и по принцип е полезен
      Това е голям бисер дори и УНСС-то не може го измисли. Би ли ми обяснил при константна парична база, как ще се получи хиперинфлация?

Чудно ми е как става стагнация като спрямо последните 20 години БГ е увеличила в пъти стандарта?

Дефлация тук да и е добро нещо - при сравителна стабилна парична маса и ръст на производителността какво по хубаво от ръст на пок. способност? Само не разбрах как ще има дефлация и хиперинлфация като процес от паричен съвет?
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Пълни глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Нали не мислиш, че еврото е убило икономиките им, други са причините мисля аз !

Коментар

Въвеждането на еврото ще доубие окончателно икономиката ни .Ако не вярваш виж
            Италия ,Испания и Гърция къде е Киро на кирия.
            Нали не мислиш, че еврото е убило икономиките им, други са причините мисля аз !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              Ами всички ние дребните и нормални хора също искаме това, но мантрата при тези на които интереса е друг , е че БНБ щяла да загуби независимостта си !
              Въвеждането на еврото ще доубие окончателно икономиката ни .Ако не вярваш виж
              Италия ,Испания и Гърция къде е Киро на кирия.

Коментар

• Евро

Голям шанс за Б,Б да влезе в историята , като човека който въведе Еврото,,ипи да бъде забравен заедно с хората които искат това да не се случи сега ,Мехду другото п-р Вучева е на същото мнение.

Коментар

• По скоро бих казал, че ако това се случи БНБ ще загуби зависимостта си от местните фактори и затова никой няма интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                    Стрестеста на БНБ, без контола на ЕЦБ няма да помогне на страната ни да влезе в чакалнята за еврото,Дянков е мнго прав със своят съвет за незабавна молба за членство в Европейският паричен съюз, http://www.capital.bg/biznes/finansi...a_na_bankite/:)
                    Ами всички ние дребните и нормални хора също искаме това, но мантрата при тези на които интереса е друг , е че БНБ щяла да загуби независимостта си !

Коментар

• Пицата за БНБ

Стрестеста на БНБ, без контола на ЕЦБ няма да помогне на страната ни да влезе в чакалнята за еврото,Дянков е мнго прав със своят съвет за незабавна молба за членство в Европейският паричен съюз, http://www.capital.bg/biznes/finansi...a_na_bankite/:)

Коментар

• Техните отрочета ми анулираха акциите от БОРОСПОРТ, без да ме питат и да срещат с мен !!!

пп Нямам препоръки за нищо свързано с ПИБ !
                        Само не забравяйте БОРО......

Късмет !!!

Коментар

• Някой има ли намерение да ходи, за да разкаже после?
                          BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• ПИБ организира среща с акционерите на 25 август
                            Миноритарните акционери ще могат да разговарят с ръководството на банката за четвърти път от началото на годината

Има ли друга БФБ - компания с толкова срещи на ръководство с миноритарите?
                            Явно сме свидетели на дългосрочна положителна промяна в корпоративната култура тук.

Коментар

• Тази банка докато комунягите са на власт няма да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Нещата са такива какви то са.Може да се манипулират временно , може да се симулира търсене.но истината излиза наяве.....пример пътища и мостове,оцк,енергони,енемона,меком,корп,бакб преди цветито...и там имаше ИП който пазеше цената....106 НЕ е това което беше няма ги чужденците....
                                Пак ще изглеждам като заядлив, но това, че имаше гореизброените, но нямаш ПИБ ме кара да се чувствам спокоен за банката.

Коментар

Working...
                                X