Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Аз пък мисля да го чакам на 2.40 лв. Ако не стане, здраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Това и съм направил. Чакам разтоварващия "хубавец" на 4,20 лв още от вчера.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКойто има свободен кеш да натовари сега си подготвя бъдещата печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеТука днес беше гадноооооооо! Да видя как любимата ми банка се срива с близо 10% за ден, без да има някаква сериозна причина си беше сърцераздирателно!
-Георгио:
може и още ама няма смисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТрябва да има и спадове, за да се раздвижи малко пазара.
Който има свободен кеш да натовари сега си подготвя бъдещата печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И съшо с толкова да я качиш...
А на колегата по-долу, който е дал за сравнение Райфайзен и Уникредито, нека види ОТП как се е представила за периода или КБС - ако тръгнем да си вадим така данни, винаги ще намери за какво да се хванем.
П.С. Не виждам защо се оплаквате от цената - тъкмо може да се пълни, нали
П.П.С. Единствената наистина ликвидна позиция у нас е химчето, всичко друго е пунта мара, за съжаление
Ако сравниме с STOXX Europe 600 Banks Price EUR:
Security Ccy Price Change Total Return
SX7P EUR -63,47% -48,38%
5F4 BU EUR -57,88% -57,88%
Както казах, числата са си числа и това е не подлежи на хули и обиди.
П.С. Само цитирам: Show me a hero and I will write you a tragedy.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Ето затова ни е смешна борсата. С няколко хиляди лева буташ цените на няколко акции с по 5-10 % надолу.
А на колегата по-долу, който е дал за сравнение Райфайзен и Уникредито, нека види ОТП как се е представила за периода или КБС - ако тръгнем да си вадим така данни, винаги ще намери за какво да се хванем.
П.С. Не виждам защо се оплаквате от цената - тъкмо може да се пълни, нали
П.П.С. Единствената наистина ликвидна позиция у нас е химчето, всичко друго е пунта мара, за съжалениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Кюлев ме прецака - пожелах му "успехи"....
Василев ме прецака - пожелах му " Успехи."....
Цеко ме прецака - пожелах му и на него "успехи".....
пп Седим си двама - трима акционери в едно дружество и мажо ми вика ..." Мога и да не ти ги платя и да измисля накаква врътка, но зашо да си слагам негативизъм на сърцето....Подпиши за тази пачка и пий по едно за мен всяка седмица..."
Така и правя - жив и здрав да е !
За БОРОСПОРТ - циреи в гъзовете ненаядени.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеДа не забравяме , че тази книга е дала много .... качи до 6лв. Преди година и половина беше 2 лева, а даже все още не се е случила и клюката , че щели да продават голям пакет на стратегически.
Коментар
Коментар