If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако не влезем в 'чакалнята' тук ентусиазмът ще угасне съвсем... освен ако не се появи 'големият нов инвеститор', които го чакаме на гарата от 10 години.
никакъв ентусиазъм няма и не е имало, просто свърши изкуственото помпене и цената се връща там, където й е мястото. Естествено, при ново изкуствено помпене, пак може да се качи за камуфлаж пред лелеяния инвеститор, дето няма да вярва на дю дилижанс а, а на борсовата цена. Някога писах, че не ЦКБ е подценена, а фибанката е безумно надута и все още мисля така - ПИБ падна с 40% от нова година надам, ЦКБ си е на едно ниво
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ако не влезем в 'чакалнята' тук ентусиазмът ще угасне съвсем... освен ако не се появи 'големият нов инвеститор', които го чакаме на гарата от 10 години.
Московиси: Никоя страна, включително и България, не е готова да приеме еврото
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Извинявам се за късния отговор, но рядко чета темата....( мразя си ги устойчиво и безвъзвратно..)
пп Като казвам губиш, значи няма нищо....НУЛА....Заличени, изгорени, откраднати, изпити, изядени и изсра.и от собствениците..( така ми казаха от ИП)
пп Не ми се пише повече по темата и казуса...Да го ...
Ей това моят инженерен мозък някак си не може да го асимилира......как така "безвъзвратно загубени" ,но знае ли човек.......
Мда,кофти преживяване е това,всъщност те не направиха ли същото с Пампорово АД преди 5-6 години.Като казваш "ГУБИШ" вероятно имаш предвид че се разводняват много или греша?
Извинявам се за късния отговор, но рядко чета темата....( мразя си ги устойчиво и безвъзвратно..)
пп Като казвам губиш, значи няма нищо....НУЛА....Заличени, изгорени, откраднати, изпити, изядени и изсра.и от собствениците..( така ми казаха от ИП)
пп Не ми се пише повече по темата и казуса...Да го ...
"Целта е включването на положителния финансов резултат от тази година в базовия собствен капитал от първи ред"
Някой ще поясни ли какво означава това-увеличение на капитала със собствени средства ли или друго?
Увеличава се резервът.
В един следващ ход, след спазване на съответната правна процедура, вземане на валидно решение, резервът може да се използва за увеличение на капитала (основен) със собствени средства.
Простичко: основният капитал принадлежи на акционерите.
Резервът е на дружеството.
"Целта е включването на положителния финансов резултат от тази година в базовия собствен капитал от първи ред"
Някой ще поясни ли какво означава това-увеличение на капитала със собствени средства ли или друго?
Не, просто си се включва в СК. Акциите са "основен капитал"
Коментар