Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"....в Банката не е стартирана и не се провежда процедура по т.нар. дю дилижънс..."
А защо не казват дали вече не е проведена процедурата по т.нар. дю дилижънс
Коментар
-
Ако Уникредит или Юробанк/Пощенска купят ПИБ, това ще означава още по-голяма концектрация в топ 4 банки. Ако ЦКБ купи ПИБ, това ще означава 5-ти голям играч на пазара. Втория вариант ще означава от трън, та на глог обаче.
Иначе на продалите в предните дни, честито
Нямам никакво вътрешно инфо и не препоръчвам нищо. Само разсъждавам.Last edited by TheSkorpion; 21.05.2024, 10:11.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Доста хора са двамата собственика, кото си прехвърляха акции, за да надигнат цената, сякаш купувачите са слепи и от банки нищо не разбират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнениеКфн трябва да разследва изтичане на вътрешна информация. От 2 месеца нещо се случва тука, доста хора са знаели явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнениеКфн трябва да разследва изтичане на вътрешна информация. От 2 месеца нещо се случва тука, доста хора са знаели явно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
купувачите трева не пасат, особено като нещата се одобряват извън БГ, търси се спасяване на нещата с подаръци от някъде, но дали ще се намери.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеАко няма сделка,акцията отива в киреча.
Помним и реакцията след онова писъмце...
Коментар
-
Мирише на същото, както писаха капитал за проблемите с купувача на обезпечения.
И там имаше успокояване и отричане, ама после провизираха с - по спомен - 20м.
По-склонен съм да се доверя на капитал.
Най-малкото последните 2-3г банката ударно провизираха.
Не бих се изненадал утре да минем 6лв.
Коментар
Коментар