Първоначално изпратено от Slg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОсновното е кой и защо качва? Тези движения не са дело на малчугани.Last edited by Мечкан_Бикоядов; 15.05.2024, 07:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Не съм Ванга,но вероятно още тази седмица ще почне .Едва ли ще катери с това темпо още 3 дни.
Най-вероятно още от утре даже.Обикновено почват след най-силния ден (а днес е +19%)
Основното е кой и защо качва? Тези движения не са дело на малчугани.Last edited by polax; 14.05.2024, 20:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов44 Разгледай мнениеПредстоящата корекция кога предстои, че всички това се чудим тук?
Най-вероятно още от утре даже.Обикновено почват след най-силния ден (а днес е +19%)Last edited by Мечкан_Бикоядов; 14.05.2024, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че и ЦКБ расте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение10-ти номер трудно.Между 5-6 по може.
Напредна бързо и в зависимост колко ще му омекнат колената в предстоящата корекция,ще си каже.
Дали ще може да удържи тежеста,то качването винаги е лесно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Утре ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Никаква.
Алчния спомена за 4.2-4.3 ама ги подминахме, като малка гара.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеТо понеже райфата бяха чисти като сълза.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Ако се продава, изглежда ми най-вероятно / тия изкупувания иначе нямат никаква логика /.... над 10.... ако не се продава 5+
Гледаме ;-)
Коментар
Коментар