Само на мен ли ми направи впечатление че кредитният потрфейл е нараснал с близо 10% :?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е тук е ключовия момент. Да успеят да убедят, че нещата са реални а не счетоводни врътки с подставено лице. По принцип отдавна работят по проблема и ми се иска да са реални нещата. Дори да са кредитирали сделката ако Соравия развие проекта може да бъде успешен и за ПИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Те са супер успешни. Даже държавата им продаде друга банка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добро утро
Само лека съпоставка, без да искам да казвам нищо - другата банка, дето се издъни на тестовете преди 3 години, "изведнъж" направи 20 милки печалба за тримесечие, че даже ги и декларира, при положение че досега в продължение на години все е била около нулата с нетната печалба...
Не е препоръкЪLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Търговията с акции е самостоятелно занимание ! На мен ми изглежда прекалено нагласено всичко, особено пък от компания, която не се ползва с голямо доверие.
Това е лично и само мое мнение !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЛюбопитни моменти са, че сделката е в самия край на годината, и това се случва точно преди проверките. Всеки сам да си прави изводите.
Само лека съпоставка, без да искам да казвам нищо - другата банка, дето се издъни на тестовете преди 3 години, "изведнъж" направи 20 милки печалба за тримесечие, че даже ги и декларира, при положение че досега в продължение на години все е била около нулата с нетната печалба...
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
би ли казал кога точно са проверките и какъв например извод може да се направи, че аз не се сещам?
Това е лично и само мое мнение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЛюбопитни моменти са, че сделката е в самия край на годината, и това се случва точно преди проверките. Всеки сам да си прави изводите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеАко Соравия взема кредит от ПИБ - аз бих го нарекъл голям удар!
....или по вложителите?
Коментар
-
И преди съм казвал, че ПИБ ще е хубава инвестиция когато реши проблема поне с Кремиковци и ОЦК. Много хубаво начало са тия декари със Соравия. Пожелавам ви в Q1 да видите продажбата и на другите декари. Само да не са с кредити от ПИБ, защото тия врътки не решават проблема е го отсрочват.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение"Tеренът се придобива от Soravia, за да могат да удовлетворят търсенето на свои клиенти за терени близо до София", обясняват от ПИБ, а на въпрос как ще процедират с останалото от парцела на "Кремчиковци" от банката казаха: "Идентифицираме силен интерес към индустриални имоти в България предимно от чуждестранни инвеститори. "Кремиковци" е точно такъв имот и скоро очакваме да имаме положителни новини и за останалата част от терена."
Коментар
Коментар