If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно, че месецът си мина, а в "божиите уши" не се е чуло нещо по-конкретно за "вливането" Според статията в Капитал, уж до края на месеца щеше да се изясни картината. Е да, ама не се изяснява, затова на Капиталци май ще е необходим нов туит с осъвременена информация
Защото, като казаха "А", сега всички чакат за "Б"-то
И на всичко отгоре - без препоръка
Дали ще е края на Май или края на Юни няма особено значение. На мен ми стана интересно вчера, че пак се появи купувача през УниКредит с големите, нагли бидове... Надали е глупак с пари и без идея какво прави
Интересно, че месецът си мина, а в "божиите уши" не се е чуло нещо по-конкретно за "вливането" Според статията в Капитал, уж до края на месеца щеше да се изясни картината. Е да, ама не се изяснява, затова на Капиталци май ще е необходим нов туит с осъвременена информация
Защото, като казаха "А", сега всички чакат за "Б"-то
И на всичко отгоре - без препоръка
Как не ти омръзна? Направихме тук по 50-100 процента и все се намира някои да обясни колко сме губещи. А ако има още път нагоре? Ще става все по-трудно да не се доизложиш.
Как не ти омръзна? Направихме тук по 50-100 процента и все се намира някои да обясни колко сме губещи. А ако има още път нагоре? Ще става все по-трудно да не се доизложиш.
Кой аз ли.....? Вътре съм бе....и чакам "още път нагоре", че да се "доизложа"....интересно ми стана как се получи това затишие....
Коментар