Първоначално изпратено от аl4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
ами ще продавам още а като тръгне надолу , ще купувам с парите от продаденото. Пожелайте ми късмет де!
Коментар
-
ами ще продавам още а като тръгне надолу , ще купувам с парите от продаденото. Пожелайте ми късмет де!Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
На 1/3 от пътя да продадеш не е късмет, утре като тръгне пак какво ще правиш... топки трябват и в двете посоки!
- 1 like
Коментар
-
Съвсем не, г-н Батя!
Не успявам да го правя дори и краткосрочно и не съм милиардер. Попадам в графата късметлии. Затова и нямам много какво да споделям. Освен мъдрости от живота
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Адски рядко някой умее да го прави постоянно и дългосрочно това по финансовите пазари. Адмирации че успявате! Предполагам вече сте милиардер или съвсем скоро ще сте
Споделяйте моля инвестиционните си решения тук за да попиваме и ние аматьорите. Разбира се, след като вече сте си направили сделките, че да не ви се бутаме в краката
Не успявам да го правя дори и краткосрочно и не съм милиардер. Попадам в графата късметлии. Затова и нямам много какво да споделям. Освен мъдрости от живота
- 1 like
Коментар
-
Че какво му е ужасното? Просто трябва да можеш да влезеш на локален минимум и да излизаш по върховете… какво по-хубаво за един спекулант!? Добре е да има и такива акции
Споделяйте моля инвестиционните си решения тук за да попиваме и ние аматьорите. Разбира се, след като вече сте си направили сделките, че да не ви се бутаме в краката
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
А какво ще се лапа?Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
избърза има още много за лапане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеЧе какво му е ужасното? Просто трябва да можеш да влезеш на локален минимум и да излизаш по върховете… какво по-хубаво за един спекулант!? Добре е да има и такива акцииLast edited by Мечкан_Бикоядов; 16.05.2024, 12:44.
- 1 like
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Тук отдавна са нарекли позицията влакче на ужасите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеТая умряла (допреди няколко месеца) акция никой няма да тръгне да я купува току така. 5 лева е абсолютният минимум. За максимумът трябва търпение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Днес излязох на около 4.64 средна.
За две седмици толкова.
времето ще покаже дали съм сбъркал.Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Коментар