Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение

не знам колко дълго ПИБ ще може да си позволи да изплаща подобна лихва

че то ПИБ ако даде лихва по някакъв нов специален депозит в размер на 4% с точно определен срок на падежа без право на предсрочно прекратяване на депозита ще са поне два пъти по-добре

Разгледай мнение

максималните нива които съм виждал са 15-16%, но тук случая не е толкова благоприятен

Разгледай мнение
търсят се 200 млн. от увеличение на капита на банката и толкова - лесно е да се проумее ......... дали ще се емитират 67 млн.акци при емисионна 3 лв. ....... или ще се емитират 50 млн.нови акции на 4 лв. ........ или ще се емитират 40млн.акции на цена от 5 лв. е все тая за ЕЦБ ........ значение за емисионната цена има само за двамата мажоритари!!!
ЕЦБ иска в ПИБ да постъпят 200 лв. чрез увеличение на капитала!!!
чиче, виж сега как се случват нещата защото виждам, че се луташ ...... след стрес тестовете ЕЦБ казва, че ПИБ трябва да изгради допълнителен капиталов буфер от 262,9 млн. евро
двете страни се разбират по какъв начин ще се набавят парите и в какъв срок!!! всяка от страните прави предложение и стигат до някакво разбирателство
след това ЕЦБ одобрява плана и се пристъпва към осъществяването му
дано плана за оздравяването на ПИБ приключи бързо и благополучно, защото, ако те се издънят ще стане много тегаво за всички ни ...... до 2 месеца ще е ясна и печалбата в отчета за 2019 г., ще е ясно и увеличението на капитала, ще е ясна и каква ще е емисията с облигациите, ще е ясна и сумата която са получили от продажбата на лошите кредити
успех на всички с акции тук ....... нямам и не смятам да имам акции на ПИБ
Коментар