IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от namira Разгледай мнение
    Голямо записване ще пада:

Решения от заседание на КФН на 20.02.2020 г. 2. Отказва да издаде потвърждение на проспект за първично публично предлагане на акции, които да бъдат издадени от „Първа Инвестиционна Банка“ АД, гр. София.
    А какви са забележките …… това е важното

Коментар

Решения от заседание на КФН на 20.02.2020 г. 2. Отказва да издаде потвърждение на проспект за първично публично предлагане на акции, които да бъдат издадени от „Първа Инвестиционна Банка“ АД, гр. София.
      Браво на КФН - то !
      Още 2-3 такива решения и борсата ще тръгне.....

Коментар

Сега разбрахте ли, защо пак някой предварително разпродаде ! Някой това го е знаел преди нас !

Коментар

Това решение май някой го е знаел от няколко дни ...
          За модератора, супер е проспекта ама тези от КФН са пълни неграмотници.... 2,5 добре звучи на първо време.....

Коментар

• Голямо записване ще пада:

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Парите, кинтите, мангизите
              как да ти отговоря дали се мисля за по-тъп от себе се .. след като и аз ги давам паричките - изтърсих каквото имах, даже и фармаци развързах, макар че не ми се щеше

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

паричките или артийките да се изясним? не че някой мисля за по-тъп
                Парите, кинтите, мангизите

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

А този дето ги дава го мислиш за по-тъп от тебе ли ?
                  паричките или артийките, да се изясним? не че някой мисля за по-тъп

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                    като черна дупка изсмуква паричките ...
                    А този дето ги дава го мислиш за по-тъп от тебе ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                      Като гледам как ги вадят от ръкава, кой знае колко още има.
                      Вчера ги бяха сложили на завършващия аукцион при 3,02 и бяха около 47000 акции

Коментар

• като черна дупка изсмуква паричките ...

Коментар

• пфбк ли е на 2.90?

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Като гледам как ги вадят от ръкава, кой знае колко още има.
                            Като гледам как вадят пари от ръкава и купуват ……… направо не ми се мисли

Коментар

• Като гледам как ги вадят от ръкава, кой знае колко още има.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Всъщност по повод евентуалното влизане в банковия съюз и постоянно затягащите се регулации би трябвало на теория банките ни да печелят повече.Визирам че ще имат достъп до огромна ликвидност(ЕЦБ),ще могат да оперират с до 90 процента от депозитите ,а не както досега със 70.Затегнатите регулации от друга страна ще намалят и източването им от мажовците през разни схеми като кредити към свързани лица и др,така че без да съм икономист по образование, не мисля че ще станат по зле.
                                Но ти виждаш, че именно при българските банки е проблема и причините за да не сме все още в чакалнята. Като гледам и управляващите ни "тикви и череши" и те не напират много да влезнат. За мен най силния бичи сигнал ще бъде ако сегашните мажовци решат да се продадат на чужди.

Коментар

Working...
                                X