Аз приключих тук, благодаря за возенето и емоциите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение500 млн. евро идват към 6,70 на акция или....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Знам, че има и по-големи хора тук, но това не звучи ли малко като инцидента с Чернобил. Иначе доста интересен тайминг е това след като скочи толкова рязко за няколко седмици без видима причина. Крушката си има опашчица винаги. Мисля, че има право всички да са доста мнителни.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"....в Банката не е стартирана и не се провежда процедура по т.нар. дю дилижънс..."
А защо не казват дали вече не е проведена процедурата по т.нар. дю дилижънс
Коментар
-
Ако Уникредит или Юробанк/Пощенска купят ПИБ, това ще означава още по-голяма концектрация в топ 4 банки. Ако ЦКБ купи ПИБ, това ще означава 5-ти голям играч на пазара. Втория вариант ще означава от трън, та на глог обаче.
Иначе на продалите в предните дни, честито
Нямам никакво вътрешно инфо и не препоръчвам нищо. Само разсъждавам.Last edited by TheSkorpion; 21.05.2024, 11:11.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Доста хора са двамата собственика, кото си прехвърляха акции, за да надигнат цената, сякаш купувачите са слепи и от банки нищо не разбират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнениеКфн трябва да разследва изтичане на вътрешна информация. От 2 месеца нещо се случва тука, доста хора са знаели явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнениеКфн трябва да разследва изтичане на вътрешна информация. От 2 месеца нещо се случва тука, доста хора са знаели явно.
- 1 like
Коментар
Коментар