Най-голям обем от повече от година.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКато гледам как се купува, явно хората си мислят, че ако не друго, поне докато е увеличението, няма да се допусне цената да пада - някакси не върви.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Защо бързаш бе човек-знам защо ,защото 5 дузини АХМАЦИ ви облъчваха и ПРОДЪЛЖАВАТ да ви заблуждават за АПОКАЛИПСИИСА на БФБ -пу тяхната вяра и АхмашкаМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеСпоред мен няма да е чуждестранен инвеститор, а някаква игра на маджо. Но парите са си пари, така или иначе ще влязат в увеличаването на капитала, само да видим как ще ги използват, да не би да излязат във вид на тяхните кредити.нямат нищо общо !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПрибрах си 18-те процента изкарани за 24 часа, успех на рискуващите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПрибрах си 18-те процента изкарани за 24 часа, успех на рискуващите.
Цената е интересна ...дотам беше ентусиазма ,нямаше го тогава а сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНякой има ли информация за връзки на старите или новите кадри с други хора, което би подсказало кой би взел акциите от увеличението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Груйче, напълно споделям мнението ти - аз мразя тази банка като такава, не харесвам и положението в Бг. Просто изразих мнение, че според мен това увеличение ще се случи /мисля го за първи път/ от което ще загуби този, който запише и вероятно ще спечелят спекуланти.
Мнението ми не е препоръка, разбира се.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ъхъ, това го мислехме и предишният път по Коледа - едни бързички кинти, щото някой голям ще даде кинтатата, пък ПФБК от кумова срама ще я закарат поне на 4,50 - кОр, тате, баница накрая, даже точно ПФБК и СИС продаваха като луди около 3,40, а нашият народ има една хубава приказка, че мъжко дупе веднъж се лъже, обаче на някои може и да им харесва, знам ли. Както казва Батя в такива случаи - аз от тази акция (бих добавил шит) си взех загубата под формата на половин екскурзия за двама до Япония, достатъчно ми е. Имам 1000 броя, останали за спорта, които ще продам, ако доближи 3,50, ако не доближи, ще ги прежаля и тях. Мога много да напиша за тази фибанкасъ, но ше замълча, че ще влезе в графата спекулации, ма все пак да попитам - що все фибанксъту бе, що все тези мамини хубостници?
НеМоята банка!
Мнението ми не е препоръка, разбира се.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Решението на КФН от днес е поредната добра новина за тази акция. Имам и ще продължа да имам докато не стигне поне 4.50 лв. Аз бях оптимист, че и на 8 лв. щеше да мине, защото си мисля, че имат сигурен чуждестранен инвеститор. Но за 5 лв. е още по-добре! С това и последната формалност пред България по отношение на чакалнята за ERM II отпада, така че след изкуствената криза с коронавируса си мисля, че ни очакват по-усмихнати дни. Споделям своето мнение, не сте длъжни да го коментирате или да ме нападате! Споделяйте си и вашето мнение свободно, но не използвайте епитети и обиди - слидаме на много ниско ниво, колеги!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар