IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-голям обем от повече от година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
      Като гледам как се купува, явно хората си мислят, че ако не друго, поне докато е увеличението, няма да се допусне цената да пада - някакси не върви.
      Тук преди два три дена водих спор с един колега, който беше казал, че цена от 8лв. му е добре ! Сега при 5лв. му пожелавам да изкупи цялата емисия, та най сетне сагата с увеличението да се свърши, че стана като латино сериал !

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

Защо бързаш бе човек-знам защо ,защото 5 дузини АХМАЦИ ви облъчваха и ПРОДЪЛЖАВАТ да ви заблуждават за АПОКАЛИПСИИСА на БФБ -пу тяхната вяра и Ахмашка
        натиках в другата банка, онази без капиталовия дефицит... и там процентите тичат
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
          Според мен няма да е чуждестранен инвеститор, а някаква игра на маджо. Но парите са си пари, така или иначе ще влязат в увеличаването на капитала, само да видим как ще ги използват, да не би да излязат във вид на тяхните кредити.
          Не бъркай Младен Михалев/Маджо/ с мажо, нямат нищо общо !

Коментар

• Като гледам как се купува, явно хората си мислят, че ако не друго, поне докато е увеличението, няма да се допусне цената да пада - някакси не върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              Прибрах си 18-те процента изкарани за 24 часа, успех на рискуващите.
              Защо бързаш бе човек-знам защо ,защото 5 дузини АХМАЦИ ви облъчваха и ПРОДЪЛЖАВАТ да ви заблуждават за АПОКАЛИПСИИСА на БФБ -пу тяхната вяра и Ахмашка

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                Прибрах си 18-те процента изкарани за 24 часа, успех на рискуващите.
                Само за протокола на 17 януари съм купил ФИБ на 3,1+ и съм продал на 20 на 3,4+....
                Цената е интересна ...дотам беше ентусиазма ,нямаше го тогава а сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                  Някой има ли информация за връзки на старите или новите кадри с други хора, което би подсказало кой би взел акциите от увеличението?
                  КОЙ ?

Коментар

• Прибрах си 18-те процента изкарани за 24 часа, успех на рискуващите.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Някой има ли информация за връзки на старите или новите кадри с други хора, което би подсказало кой би взел акциите от увеличението?
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Според мен няма да е чуждестранен инвеститор, а някаква игра на маджо. Но парите са си пари, така или иначе ще влязат в увеличаването на капитала, само да видим как ще ги използват, да не би да излязат във вид на тяхните кредити.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Груйче, напълно споделям мнението ти - аз мразя тази банка като такава, не харесвам и положението в Бг. Просто изразих мнение, че според мен това увеличение ще се случи /мисля го за първи път/ от което ще загуби този, който запише и вероятно ще спечелят спекуланти.

Мнението ми не е препоръка, разбира се.
                          Аз също мисля, че увеличението ще мине, няма как да не мине с такива харни мажоритари и промени по късни доби, ма на колко ще е акцията тогава, КОЙ знае
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ъхъ, това го мислехме и предишният път по Коледа - едни бързички кинти, щото някой голям ще даде кинтатата, пък ПФБК от кумова срама ще я закарат поне на 4,50 - кОр, тате, баница накрая, даже точно ПФБК и СИС продаваха като луди около 3,40, а нашият народ има една хубава приказка, че мъжко дупе веднъж се лъже, обаче на някои може и да им харесва, знам ли . Както казва Батя в такива случаи - аз от тази акция (бих добавил шит) си взех загубата под формата на половин екскурзия за двама до Япония, достатъчно ми е. Имам 1000 броя, останали за спорта, които ще продам, ако доближи 3,50, ако не доближи, ще ги прежаля и тях. Мога много да напиша за тази фибанкасъ, но ше замълча, че ще влезе в графата спекулации, ма все пак да попитам - що все фибанксъту бе, що все тези мамини хубостници?
                            НеМоята банка!
                            Груйче, напълно споделям мнението ти - аз мразя тази банка като такава, не харесвам и положението в Бг. Просто изразих мнение, че според мен това увеличение ще се случи /мисля го за първи път/ от което ще загуби този, който запише и вероятно ще спечелят спекуланти.

Мнението ми не е препоръка, разбира се.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Решението на КФН от днес е поредната добра новина за тази акция. Имам и ще продължа да имам докато не стигне поне 4.50 лв. Аз бях оптимист, че и на 8 лв. щеше да мине, защото си мисля, че имат сигурен чуждестранен инвеститор. Но за 5 лв. е още по-добре! С това и последната формалност пред България по отношение на чакалнята за ERM II отпада, така че след изкуствената криза с коронавируса си мисля, че ни очакват по-усмихнати дни. Споделям своето мнение, не сте длъжни да го коментирате или да ме нападате! Споделяйте си и вашето мнение свободно, но не използвайте епитети и обиди - слидаме на много ниско ниво, колеги!

Коментар

• Най-похвалното е, че не се допусна разводняване на капитала. Нали искате борса, това е фундаментална ценност.

Коментар

Working...
                                X