IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо за новите акционери?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
      Никола Бакалов: ПИБ отговаря на всички законови изисквания за капитал
      https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8717710
      Офффф

Коментар

• Никола Бакалов: ПИБ отговаря на всички законови изисквания за капитал
        https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8717710

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          На някой му се купуват обеми тук.. Айсберг на бида при 2,74
          Ко ?
          Не !

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
            Съобщиха ли името?
            Не. Носят се само слухове. Най-вероятно ще е фирма близка до властта и обръчи те.

Коментар

• Защо няма сделки днес?

Коментар

• Съобщиха ли името?
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• никакви сделки днес тук, някой има ли представа какво се случва?
                  уж е по-изгодно да се купи от пазар, а няма никакво движение

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Както и подозирах - не знаеш!
                    Чакам си текста!

Мога да ти помогна с благодатна и свързана с въпроса тема: Персонификация и правомощия на правните субекти.
                    Ти си!
                    Всеки знае, че общото събрание е упълномощили УС да взема решение до определен лимит. Няма интрига тук. Не правете от мухата слон.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

добре, ще е нещо пролезно да кажеш тогава кой взима това решение ( за предпочитане в 1 страничка Е ако не можеш - ще го преглътнем )
                      Както и подозирах - не знаеш!
                      Чакам си текста!

Мога да ти помогна с благодатна и свързана с въпроса тема: Персонификация и правомощия на правните субекти.
                      Ти си!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Петьо, хайде да не си правим забележки!
                        Ти завеждаш качеството и коректността, аз количеството!
                        Всеки гледа на намери място под слънцето, не ме обричай на гибел. Аз лоша дума не съм ти казал, а си нямаш представа, колко ме бива и в това.
                        Ти изпъкваш с форматност и прозорливост, аз се излагам!
                        Къде ти е проблемът?
                        Цакай плюсове на качествените, евроатлантическите и цивилизационни вопли на младежите и бъде рахат.
                        Още повече, известно е, че си велик и непогрешим инвеститор. ОтсЕкъде си шест.

Кво сега, да не мислиш, че аз съм много щастлив да слушам кратки бакалски подхвърляния, чиято единствена стойност е, че до обед вдигам цената с пет стинки, а следобед ги касирам.
                        Ами на мен това въобще не ми е интересно.
                        Друго ми е интересно на мен,
                        Ако искаш нещо да си говориш с мен, първо напиши половин страница свързан и критичен текст, че да те видя колко чиниш.
                        И понеже подозирам, че не си способен на такъв разточителен труд, просто ме игнорираш!

На този етап по-добър съвет не мога да ти дам.

Нещо си се объркал с решението за увеличението на капитала на пиб.
                        Ще ти се наложи да четеш устава, а как са ти омразни дългите и сложни текстове!
                        Я все пак провери, да не се окаже, че решението не е нито на мажоритарите, нито на акционерите

добре, ще е нещо пролезно да кажеш тогава кой взима това решение ( за предпочитане в 1 страничка Е ако не можеш - ще го преглътнем )

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                          Начев, хайде да се съсредоточим в коректност и качество, а не в количество на приказките. Та като е публична ПИБ какво следва? - че единствено акционерите, респективно мажоритарните имат право да решат(гласуват) кога да има увеличение на капитала и на каква цена. Така ли е? ... точка
                          Петьо, хайде да не си правим забележки!
                          Ти завеждаш качеството и коректността, аз количеството!
                          Всеки гледа на намери място под слънцето, не ме обричай на гибел. Аз лоша дума не съм ти казал, а си нямаш представа, колко ме бива и в това.
                          Ти изпъкваш с форматност и прозорливост, аз се излагам!
                          Къде ти е проблемът?
                          Цакай плюсове на качествените, евроатлантическите и цивилизационни вопли на младежите и бъде рахат.
                          Още повече, известно е, че си велик и непогрешим инвеститор. ОтсЕкъде си шест.

Кво сега, да не мислиш, че аз съм много щастлив да слушам кратки бакалски подхвърляния, чиято единствена стойност е, че до обед вдигам цената с пет стинки, а следобед ги касирам.
                          Ами на мен това въобще не ми е интересно.
                          Друго ми е интересно на мен,
                          Ако искаш нещо да си говориш с мен, първо напиши половин страница свързан и критичен текст, че да те видя колко чиниш.
                          И понеже подозирам, че не си способен на такъв разточителен труд, просто ме игнорираш!

На този етап по-добър съвет не мога да ти дам.

Нещо си се объркал с решението за увеличението на капитала на пиб.
                          Ще ти се наложи да четеш устава, а как са ти омразни дългите и сложни текстове!
                          Я все пак провери, да не се окаже, че решението не е нито на мажоритарите, нито на акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            От сега знам, какво ще кажат форумците, ако след време, и АКО наистина има такова обратно изкупуване на 5 лв. с лихвите, да не кажете, че тогава си купуват обратно акциите без пари? То зависи и каква ще е цената. Сега подарък капитализирана банка, после подарък евтини акции.
                            Може да има клауза и е напълно вероятно този държавен пакет да мине, ако изобщо го изкупят, извънборсово, като няма да се учудя на цена от 1 лв. или 10 лв./акция и трохичка няма да намажат миноритарите, както в 99% от случаите на БФБ. Нищо не може да се прогнозира, сигурното е, че източиха едни яки дъжавни пари с неизвестен резултат. Това не е средностатистическа държава, това не е нормална борса, пародия.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Начев, хайде да се съсредоточим в коректност и качество, а не в количество на приказките. Та като е публична ПИБ какво следва? - че единствено акционерите, респективно мажоритарните имат право да решат(гласуват) кога да има увеличение на капитала и на каква цена. Така ли е? ... точка

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                                От сега знам, какво ще кажат форумците, ако след време, и АКО наистина има такова обратно изкупуване на 5 лв. с лихвите, да не кажете, че тогава си купуват обратно акциите без пари? То зависи и каква ще е цената. Сега подарък капитализирана банка, после подарък евтини акции.
                                Когато познаваш манталитета и културата, не е трудно да прогнозираш

Аз пък - като по-дърт ще те допълня:

Едно време, когато трябваше да разгромят и унищожат някой враг на народа (да защитят интересите на кастата), удобно забравяха за право и закон,

А пък сега, когато трябва да разгромят нЕкой комуниС, удобно забравят за пазара, икономическите закони и обстоятелството, че пиб е публична!

Дерзайте, вдъхновени младежи!
                                Някой от вас след време може и да се усетят, в какво ви превърнаха

Коментар

Working...
                                X