Нещо за новите акционери?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнениеНикола Бакалов: ПИБ отговаря на всички законови изисквания за капитал
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8717710
Коментар
-
Никола Бакалов: ПИБ отговаря на всички законови изисквания за капитал
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8717710
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа някой му се купуват обеми тук.. Айсберг на бида при 2,74
Не !
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСъобщиха ли името?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Както и подозирах - не знаеш!
Чакам си текста!
Мога да ти помогна с благодатна и свързана с въпроса тема: Персонификация и правомощия на правните субекти.
Ти си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добре, ще е нещо пролезно да кажеш тогава кой взима това решение ( за предпочитане в 1 страничкаЕ ако не можеш - ще го преглътнем )
Чакам си текста!
Мога да ти помогна с благодатна и свързана с въпроса тема: Персонификация и правомощия на правните субекти.
Ти си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Петьо, хайде да не си правим забележки!
Ти завеждаш качеството и коректността, аз количеството!
Всеки гледа на намери място под слънцето, не ме обричай на гибел. Аз лоша дума не съм ти казал, а си нямаш представа, колко ме бива и в това.
Ти изпъкваш с форматност и прозорливост, аз се излагам!
Къде ти е проблемът?
Цакай плюсове на качествените, евроатлантическите и цивилизационни вопли на младежите и бъде рахат.
Още повече, известно е, че си велик и непогрешим инвеститор. ОтсЕкъде си шест.
Кво сега, да не мислиш, че аз съм много щастлив да слушам кратки бакалски подхвърляния, чиято единствена стойност е, че до обед вдигам цената с пет стинки, а следобед ги касирам.
Ами на мен това въобще не ми е интересно.
Друго ми е интересно на мен,
Ако искаш нещо да си говориш с мен, първо напиши половин страница свързан и критичен текст, че да те видя колко чиниш.
И понеже подозирам, че не си способен на такъв разточителен труд, просто ме игнорираш!
На този етап по-добър съвет не мога да ти дам.
Нещо си се объркал с решението за увеличението на капитала на пиб.
Ще ти се наложи да четеш устава, а как са ти омразни дългите и сложни текстове!
Я все пак провери, да не се окаже, че решението не е нито на мажоритарите, нито на акционерите
Е ако не можеш - ще го преглътнем )
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНачев, хайде да се съсредоточим в коректност и качество, а не в количество на приказките. Та като е публична ПИБ какво следва? - че единствено акционерите, респективно мажоритарните имат право да решат(гласуват) кога да има увеличение на капитала и на каква цена. Така ли е? ... точка
Ти завеждаш качеството и коректността, аз количеството!
Всеки гледа на намери място под слънцето, не ме обричай на гибел. Аз лоша дума не съм ти казал, а си нямаш представа, колко ме бива и в това.
Ти изпъкваш с форматност и прозорливост, аз се излагам!
Къде ти е проблемът?
Цакай плюсове на качествените, евроатлантическите и цивилизационни вопли на младежите и бъде рахат.
Още повече, известно е, че си велик и непогрешим инвеститор. ОтсЕкъде си шест.
Кво сега, да не мислиш, че аз съм много щастлив да слушам кратки бакалски подхвърляния, чиято единствена стойност е, че до обед вдигам цената с пет стинки, а следобед ги касирам.
Ами на мен това въобще не ми е интересно.
Друго ми е интересно на мен,
Ако искаш нещо да си говориш с мен, първо напиши половин страница свързан и критичен текст, че да те видя колко чиниш.
И понеже подозирам, че не си способен на такъв разточителен труд, просто ме игнорираш!
На този етап по-добър съвет не мога да ти дам.
Нещо си се объркал с решението за увеличението на капитала на пиб.
Ще ти се наложи да четеш устава, а как са ти омразни дългите и сложни текстове!
Я все пак провери, да не се окаже, че решението не е нито на мажоритарите, нито на акционерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОт сега знам, какво ще кажат форумците, ако след време, и АКО наистина има такова обратно изкупуване на 5 лв. с лихвите, да не кажете, че тогава си купуват обратно акциите без пари? То зависи и каква ще е цената. Сега подарък капитализирана банка, после подарък евтини акции.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОт сега знам, какво ще кажат форумците, ако след време, и АКО наистина има такова обратно изкупуване на 5 лв. с лихвите, да не кажете, че тогава си купуват обратно акциите без пари? То зависи и каква ще е цената. Сега подарък капитализирана банка, после подарък евтини акции.
Аз пък - като по-дърт ще те допълня:
Едно време, когато трябваше да разгромят и унищожат някой враг на народа (да защитят интересите на кастата), удобно забравяха за право и закон,
А пък сега, когато трябва да разгромят нЕкой комуниС, удобно забравят за пазара, икономическите закони и обстоятелството, че пиб е публична!
Дерзайте, вдъхновени младежи!
Някой от вас след време може и да се усетят, в какво ви превърнаха
Коментар
Коментар