If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Владо Панев си преследва личните политически амбиции. Първо, защото е от финансовия сектор и затова се включва по темата. И второ, защото е зелен, а зелените понеже Цеко не им даде пари за да им запуши устата за втория лифт в Банско, стана враг номер едно на зелените изнудвачи. Зелените протестират само там, където има пари. А, че се изсичат горите масово от ромското население в цялата страна са със запушени уши и закрити очи. Защото от циганите не могат да вземат и един лев, а и зелените са се прегърнали дружно с други тумори на обществото, като гей организаци, Български хелзиски комитет и тем подобни.
Дали е зелен, червен или кафяв Владо Панев няма никакво значение, но в случая е 100% прав да атакува сделката в съда ! Сигурен съм, че е съгласен и иска да влезнем в еврозоната, но този цирк и фарс с увеличението на капитала не се случва по нормалния начин и точно в това е проблема ! А иначе Владо Панев е един от малкото в политиката, който разбира от борси и капиталови пазари. Прочети или изгледай някое интервю с него и мисля, че ще си промениш мнението.
Мечти на спекуланти и дребни търгаши.
Тц!
Някой да им изкупи дребните акцийки по 5 лв.
Няма такава цена и никой няма да ти забута цената на 5 лв за да намажат дребните цацки. Запомни, дребните цацки са за да ги ядът по-големите хишници!
Поне на 3лв смятам, че ще станат ПИБ до края на годината...
И ако отсъди, че са пълни глупости тия политически приказки с цената, какво правим. Предполагам, че ще кажеш, че Цеко е купил съдиите Разбира се ако отсъди, че е прав Панев, съдът ще е най-честия и почтен такъв. Да не говорим и че най-редовно от зелените оказват натиск върху съда като правят протести при всяко заседание. Така че всичко е въпрос на това какъв резултат искаш от съда.
Ти пък, - мислих те за по опитен!
Съдил съм се повечот 8 години и само с един аргумент -НЕОСПОРИМ- пред която и да е институция!
Печелил на високи и повече от тричленни състави, и губил на първи и ниски инстанции, предизвиквал съм и петчленни след тричленни "вещи Л"!
И сега затаи дъх и ми прости , но се прочетох "ГУБЕЩ (в личен план)" в предпоследният етап и отрязах!
На 8мата година , на 7 етап дело на градско гледане(но на последващо виси "вариант" решение БЕЗ право на обжалване) бях осъден с материално под Х0 000х. лв. ..... -Бях предизвикан да си назова цената и ми платиха над троен размер;- за да си оттегля иска пред нотариус и спра обжалването!!!
Мера според Мера, и огин гори де падне!
Поздравления! Водил съм няколко такива битки и знам какво значи. Спечелил съм почти всички, но не защото съдът беше справедлив, а защото аз бях твърдоглав и не се отказвах. Днес обаче предпочитам да нямам работа със съда, така му вярвам... Толкова е изтощително, че на края се питаш - струваше ли си? Но опитът ми казва също, че си е струвало заради доброто име!
Ти пък, - мислих те за по опитен!
Съдил съм се повечот 8 години и само с един аргумент -НЕОСПОРИМ- пред която и да е институция!
Печелил на високи и повече от тричленни състави, и губил на първи и ниски инстанции, предизвиквал съм и петчленни след тричленни "вещи Л"!
И сега затаи дъх и ми прости , но се прочетох "ГУБЕЩ (в личен план)" в предпоследният етап и отрязах!
На 8мата година , на 7 етап дело на градско гледане(но на последващо виси "вариант" решение БЕЗ право на обжалване) бях осъден с материално под Х0 000х. лв. ..... -Бях предизвикан да си назова цената и ми платиха над троен размер;- за да си оттегля иска пред нотариус и спра обжалването!!!
Какъв куаж виждаш тук? Да се излага като кифладжия? Ясно е за всички, че това с цената е нищо повече от една политическа манипулация и се използва, за да се атакува правителството. Няма как да ме убедиш, че този е финансист и не е наясно, че говори глупости. Но политическите амбиции на някои хора, партии и коалиции са по-големи и значими от това да се казва истината и да са с чиста съвест.
Като нямат зор, защо не си направиха сами увеличнието (да си намерят частни инвеститори) с което да изпълнят изискването на ЕЦБ? Пък тогава, не на 8 лв, ами и на 18 лв. да го бяха направили, никой нямаше да може да направи забележка !
Тц!
Няма такава цена и никой няма да ти забута цената на 5 лв за да намажат дребните цацки. Запомни, дребните цацки са за да ги ядът по-големите хишници!
Аааа що ,преди година -две ПФБК бяха я закарали бързо до над шест лева
Тц!
можеше поне един туит от Каролев или някои друг подобен специалист да поискат, нямаще да има нужда да се охарчват толкова много, спекулантите сами щяха да си реализират мечтите
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Да де ама Луфтханза са на зор и искат помощ, а ПИБ зор нямат, затова по-добре на 5 отколкото на 8
Като нямат зор, защо не си направиха сами увеличнието (да си намерят частни инвеститори) с което да изпълнят изискването на ЕЦБ? Пък тогава, не на 8 лв, ами и на 18 лв. да го бяха направили, никой нямаше да може да направи забележка !
Коментар