If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз взех 5т. Исках още 2-3 ама нямаше. Не ми се купува нагоре нещо..... язък на държавата дето влезе на 5..... не знам как се чувстват отговорните люде в момента.....
И двамата знаем че до 2лв няма голям продавач...а колкото до останалото нищо не можем да направим освен да гласуваме...всеки сам избира държавата в която да живее!
успех брат!
1.75 мина всичкото малко пакетче....тъй че може да сте спокойни за пътя нагоре след като мине Биодит !
честито на взелите!
Аз взех 5т. Исках още 2-3 ама нямаше. Не ми се купува нагоре нещо..... язък на държавата дето влезе на 5..... не знам как се чувстват отговорните люде в момента.....
Чисто по биологични причини мажовците скоро ще трябва да отстъпят управлението на банката (в чисто човешки план им пожелавам дълголетие и здраве). Много по-вероятно ми се струва да се случат сценарии, които ще доведат до преобразуване на сегашната акционерна схема, което в крайна сметка или ще доведе до търгово на доста висока цена, или до раздробяване на акционерното участие на двамата и преминаването му под управление на други институти и институции. Всичко това сочи само нагоре. Имам и допълвам.
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
С покупки на дребни спекуланти очевидно няма как да отиде на 3,4 или 5. Дивиденти няма да има в обозримо бъдеще, обратно изкупуване - едва ли, защото мажоритарите въобще не ги интересува цената на акциите, така че според мен надеждата може да бъде само по две направления - банката да стане цел за придобиване / вероятно консолидацията в сектора ще продължи след края на пандемията / или държавата да окаже натиск на мажоритарите да предприемат нещо за повдигане на цената, за да оправдае плащането на 5 лева за акция / държавата може да натисне всеки, ако реши че е необходимо, а и идват избори... / Все пак държавата да предприеме нещо ми се струва малко вероятно. Мнението ми обаче е, че акцията е силно подценена и ако човек може да стиска няколко години си заслужава риска спрямо потенциалната печалба при придобиване. А продаващите на 2 лева очевидно нямат намерение да чакат години. Имам дългосрочно на средна 2,50 и съм се въоръжил с търпение.
С покупки на дребни спекуланти очевидно няма как да отиде на 3,4 или 5. Дивиденти няма да има в обозримо бъдеще, обратно изкупуване - едва ли, защото мажоритарите въобще не ги интересува цената на акциите, така че според мен надеждата може да бъде само по две направления - банката да стане цел за придобиване / вероятно консолидацията в сектора ще продължи след края на пандемията / или държавата да окаже натиск на мажоритарите да предприемат нещо за повдигане на цената, за да оправдае плащането на 5 лева за акция / държавата може да натисне всеки, ако реши че е необходимо, а и идват избори... / Все пак държавата да предприеме нещо ми се струва малко вероятно. Мнението ми обаче е, че акцията е силно подценена и ако човек може да стиска няколко години си заслужава риска спрямо потенциалната печалба при придобиване. А продаващите на 2 лева очевидно нямат намерение да чакат години. Имам дългосрочно на средна 2,50 и съм се въоръжил с търпение.
като гледам има съмнения, че цената ще отиде на 5 или на 4, даже и на 3, щом като има желаещи да продават на 2 !?! Интересно ми е на колко са купили и кое точно ги е "пречупило" за да продават?
Нищо толкова чудно. Като не е ясно колко гориво има за излитане да си шитнеш хартиите през 10-15 стинки. Чиста работа
Коментар