Първоначално изпратено от maradona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНякакси не ми се вярва с 50% да са им скочили лошите кредити.
Изглежда на ударно чистене
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе пиче, пиче, ама въпросът е дали го искат това пиче.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеПиче се нещо туканка.....
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНякакси не ми се вярва с 50% да са им скочили лошите кредити.
Изглежда на ударно чистене
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеОт скука разглеждам данните от депозитаря за брой акционери на ПИБ и ми прави впечатление следното:
Преди началото на голямото пролетно изкупуване към 22.04. акционерите са 2.030 , а към 25.07. вече са 1.948 - с 82.ма по-малко.
Да видим колко ще останем на следващата голяма фигура...
https://postimg.cc/cg2Z877y
второто преминаване на кота 4,72 е потвърждение за заявка на 6,65-7,20 с или без новина след края на август;-
БЕЗ ПРЕПОРЪКИ!!!
както казах играя е от тъча с дребни бройки!!! - но си я наблюдавамLast edited by inta53; 28.07.2024, 23:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеОт скука разглеждам данните от депозитаря за брой акционери на ПИБ и ми прави впечатление следното:
Преди началото на голямото пролетно изкупуване към 22.04. акционерите са 2.030 , а към 25.07. вече са 1.948 - с 82.ма по-малко.
- 1 like
Коментар
-
От скука разглеждам данните от депозитаря за брой акционери на ПИБ и ми прави впечатление следното:
- 2 Харесвания
Коментар
-
ФИБ-а е в булиш води над 3лв.но "price action"-а му е такъв ,че трябва да помпи.Трябва да помпи нон стоп.
Среден път няма.Ако върне,край.А ако върне от тук на 3 месечни фитила,ще падне много лошо
Предвид червената паника по US и EU борсите,както и липсата на сделка,ме съмнява,че пъмпвача ( само един голям спекулант) ще може да помпи ,а и да подържа цената нагореLast edited by danetha; 26.07.2024, 10:18.
Коментар
-
Това ми прилича на :...не били компютри , а компоти "
https://blitz.bg/bomba-prodavat-za-g...oogle_vignette
И какво общо има с ПИБ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКъде видя цената?
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Къде видя цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ каква е неуместната препратка? Че е разрешена банкова сделка с гигантска цена.А цената е важна за цената на акцията на ПИБ, за която е темата.
Коментар
Коментар