If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По ред причини, точно капитализациите и на ФИБ и на ЦКБ требве да са от най-големите на борсата.
Това са единствените компании, които аз не помня да са биле на загуба, независимо от годините - кризи, мризи, таксите и услугите си им вървят и няма човек да не ползва такива услуги. Това са истински растежните компании..само като се погледне 5-10-20 г. назад ясно се вижда растежа - не са празни приказки.
А след надзора на ЕЦБ, би трябвало да са перлите на БФБ!
А не шитове като Лещерко и подобни, които много бързо ще разберете, че не струват толкова на колкото ги надухте.
По ред причини, точно капитализациите и на ФИБ и на ЦКБ требве да са от най-големите на борсата.
Това са единствените компании, които аз не помня да са биле на загуба, независимо от годините - кризи, мризи, таксите и услугите си им вървят и няма човек да не ползва такива услуги. Това са истински растежните компании..само като се погледне 5-10-20 г. назад ясно се вижда растежа - не са празни приказки.
А не шитове като Лещерко и подобни, които много бързо ще разберете, че не струват толкова на колкото ги надухте.
Смятай колко е зле положението при тях щом всичко е "цветя и рози" според теб, и въпреки това цената им е левче и под левче ! Явно никой не им вярва !
аз лично не виждам причина капитализацията да е много по-различна от тази на ЦКБ....по ред причини....
Честно казано, на мен въпросният човек ми напомня за един друг - Иван Митев, туй както по отношение на убежденията, тъй и на честотата на огласяването им. Обаче начинът да се справим с подобни явления е просто да не им се отвръща, нека си тролят. Колкото до 50-те акции - ми да, нищо не са - аз изпивам повече кафе на месеца (като сума). Какво ще стане с банката - поживем-увидем. Аз лично не вярвам на апокалиптичните сценарии. Имам и не давам препоръки. А относно темата дали пенсиите инвестират тук и там по нашепване от телефона - мисля, че всички знаем за какво иде реч. Под пенсии нямам предвид институции(туй за пред КФН), а редови български инвеститори над 63г. с месечни доходи от около 300 лв.
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Не знам защо сте се нахвърлили върху този Хари, но тук някой се хвали, че имал 50-на акции. Това детска градина ли е ?
Понеже този пост се отнася за моите 50тина акции ще ти отговоря. Хари е трол, който плюе всичко освен ПИБ. Предполагам си има причина да я харесва, но това не означава, че трябва да плюе всяка една компания събудила се за ръст. "Любимите" му 3-4 тех компании/ако могат така да се определят/ се търгуват бъдещи очакваните и продажби.
Никой нямаше да обръща внимание на Хари, ако си казваше мнението по веднъж на ден и в една тема, а той по няколко пъти във всяка тема. Писва!
А иначе да ти кажа, ПИБ акциите ми бяха доста повече...продадох ги на прилична загуба и не мисля да се връщам.
Коментар