Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Почти съм готов да ти предложа бас, че след една година тук ще има по-голяма доходност от Лешперко, при сегашните цени Просто мисля, че тук ще падне с по-малко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не, благодаря ! Ти сложи някой леФ тук ! В загубени каузи и мажоритари вече не участвам ! Като се заглеждаш по банката виж и другата банка и мамчето и ! Там също можеш да сложиш леФове !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако трябва да сме честни, при тези нива на борсичката ни, по-добре да сложиш някой леФ тук, отколкото в Халтурко. ма стадото си е стадо - тръгне ли една овца, останалите я следват под бодрата свирка на яхтсмените. Въпросът е само кога ще е заколението
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Само и цената на хартията да не стане отрицателна !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПак ще се повторя. Единствените загубили със сигурност са тези които продават сега тези десетки хиляди акции дори стотици от една година насам, защото всички знаеме, че са ги купували доста, доста по-скъпи. Ако си Бай Груйио имаш право да го правиш. Ако си Пенсионно нямаш право да го правиш! Морално право.
пп Аз лично много се съмнявам да стигне до тези нива....и препоръки не давам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе я следя тази акция, ама 1,60? на 1,50 може и да се замисля спекулативно - няма само Молдинещо си да се надува я
Според мен не е най-добрата борсова идея...
Помниш ли как "ловеше" в трейдинга по време на увеличение ...
Ма там пък чичката както му казваш.. само он си знае какви са целите, но поне е казал нещо като при доверие. Тука кат не следиш кой какво е казал, само за хазарта ли ще заложиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Лихвите вече са отрицателни...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеВсяка цена е възможна - включително и 5лв + лихви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
С други думи кражбата на пари от данъкоплатците за да се спасява частната банка вече е осчетоводена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДържавната банка все пак е обезценила дела си в ПИБ по борсова цена с 86.5 млн. лв. надолу
https://www.capital.bg/biznes/finans...bubva_poveche/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Пак ще се повторя. Единствените загубили със сигурност са тези които продават сега тези десетки хиляди акции дори стотици от една година насам, защото всички знаеме, че са ги купували доста, доста по-скъпи. Ако си Бай Груйио имаш право да го правиш. Ако си Пенсионно нямаш право да го правиш! Морално право.
Коментар
Коментар