IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Почти съм готов да ти предложа бас, че след една година тук ще има по-голяма доходност от Лешперко, при сегашните цени Просто мисля, че тук ще падне с по-малко
    Ти доколкото помня май глътна вода тук при предишния си престой ! Сега искаш да избиеш загубата ли ?

Коментар

Почти съм готов да ти предложа бас, че след една година тук ще има по-голяма доходност от Лешперко, при сегашните цени Просто мисля, че тук ще падне с по-малко
      Груйка, предложи, може па и аз да се хвана

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Не, благодаря ! Ти сложи някой леФ тук ! В загубени каузи и мажоритари вече не участвам ! Като се заглеждаш по банката виж и другата банка и мамчето и ! Там също можеш да сложиш леФове !
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйка, давай смело! Винаги може да обърне

Коментар

Ако трябва да сме честни, при тези нива на борсичката ни, по-добре да сложиш някой леФ тук, отколкото в Халтурко. ма стадото си е стадо - тръгне ли една овца, останалите я следват под бодрата свирка на яхтсмените. Въпросът е само кога ще е заколението
            Не, благодаря ! Ти сложи някой леФ тук ! В загубени каузи и мажоритари вече не участвам ! Като се заглеждаш по банката виж и другата банка и мамчето и ! Там също можеш да сложиш леФове !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Само и цената на хартията да не стане отрицателна !
              Ако трябва да сме честни, при тези нива на борсичката ни, по-добре да сложиш някой леФ тук, отколкото в Халтурко. ма стадото си е стадо - тръгне ли една овца, останалите я следват под бодрата свирка на яхтсмените. Въпросът е само кога ще е заколението
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                Пак ще се повторя. Единствените загубили със сигурност са тези които продават сега тези десетки хиляди акции дори стотици от една година насам, защото всички знаеме, че са ги купували доста, доста по-скъпи. Ако си Бай Груйио имаш право да го правиш. Ако си Пенсионно нямаш право да го правиш! Морално право.
                Освен ако не знаеш, че цената ще стане 0.5 лв.....

пп Аз лично много се съмнявам да стигне до тези нива....и препоръки не давам....

Коментар

Не я следя тази акция, ама 1,60? на 1,50 може и да се замисля спекулативно - няма само Молдинещо си да се надува я
                  Груйка, мислиш ли, че ловенето на падащи камънье, дървета или още по-зле -ножове може да е добра стратегия?
                  Според мен не е най-добрата борсова идея...
                  Помниш ли как "ловеше" в трейдинга по време на увеличение ...
                  Ма там пък чичката както му казваш.. само он си знае какви са целите, но поне е казал нещо като при доверие. Тука кат не следиш кой какво е казал, само за хазарта ли ще заложиш

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Лихвите вече са отрицателни...
                    Само и цената на хартията да не стане отрицателна !

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                      Всяка цена е възможна - включително и 5лв + лихви
                      Лихвите вече са отрицателни...

Коментар

• Всяка цена е възможна - включително и 5лв + лихви

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

С други думи кражбата на пари от данъкоплатците за да се спасява частната банка вече е осчетоводена.
                          Точно,.. Колеги да ви питам нещо, че един въпрос ми се върти та да споделя: Как мислите, това чудо ако стигне до 1,30 ще се спре ли или ще продължи и още, Чудя се дали там или някъде към номинала или изобщо може да си заслужава за някаква оферта ???

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Държавната банка все пак е обезценила дела си в ПИБ по борсова цена с 86.5 млн. лв. надолу

https://www.capital.bg/biznes/finans...bubva_poveche/
                            С други думи кражбата на пари от данъкоплатците за да се спасява частната банка вече е осчетоводена.

Коментар

• Не я следя тази акция, ама 1,60? на 1,50 може и да се замисля спекулативно - няма само Молдинещо си да се надува я

Коментар

• Пак ще се повторя. Единствените загубили със сигурност са тези които продават сега тези десетки хиляди акции дори стотици от една година насам, защото всички знаеме, че са ги купували доста, доста по-скъпи. Ако си Бай Груйио имаш право да го правиш. Ако си Пенсионно нямаш право да го правиш! Морално право.

Коментар

Working...
                                X