IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/imenata-na-bi...184011/?page=2

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Ако задълбае корекцията да ще слезе още.Иначе около 90-то стотинки.
      Радвам се че гледаш оптимистично на артията .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Аз мисля че средносрочно ще е надолу червенокожи .
        Ако задълбае корекцията да ще слезе още.Иначе около 90-то стотинки.

Коментар

Е не.Не мисля така.Нагоре ще е ама кога ще стане това не знам.
          Аз мисля че средносрочно ще е надолу червенокожи .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            Как я виждаш вожде , на 10 или на 20 стинки да се стабилизира ?
            Е не.Не мисля така.Нагоре ще е ама кога ще стане това не знам.

Коментар

Навремето изкарах добри пари от тази акция.Сега нещо не е много в полезрението на инвеститорите.Малко бавно се движи ама може да се стабилизира с времето.
              Как я виждаш вожде , на 10 или на 20 стинки да се стабилизира ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                Веднага ми се привидяха едни солидни пачки в ръцете ми ... след като слязох на земята се замислям, че щом чак пресконференция ще правят, то явно е нещо хубаво и искат да се похвалят. Отделно от доста време ми харесва техническата картина на акцията, пък и бизнес модела им. В този момент, когато съм много бичи за българския пазар и Европейските пазари като цяло, тази информация допълнително засилва надеждите ми да излезе нещо хубаво тук... визирам влизането на умни и солидни пари... така си мисля аз, а утре ще стане ясно

P.S. е така за шоуто обещавам да почерпя с пиене и ядене на корем 10-те най-отявлени фена на позицията ако качим над 20%
                Навремето изкарах добри пари от тази акция.Сега нещо не е много в полезрението на инвеститорите.Малко бавно се движи ама може да се стабилизира с времето.

Коментар

• Отделно ще напиша и нещо, което не е по темата, но го мисля и ще го споделя знам, че Асен Христов е бил маратонец... от известно време ходя да тренирам за удължаване на издържливостта и силата и осъзнавам, че това ми дава повече от 4 часа повече продуктивност на ден и по-дълго време съм концентриран. Започнах силно да уважавам спорта защото осъзнах, че възпитава много ценности.

С две думи бих предпочел да инвестирам някъде, където на ръководни постове са хора, които имат нещо общо със спорта. Това се уважава много и на запад. Вижте СЕО-то на Гугъл
                  Keep going ...

Коментар

• Веднага ми се привидяха едни солидни пачки в ръцете ми ... след като слязох на земята се замислям, че щом чак пресконференция ще правят, то явно е нещо хубаво и искат да се похвалят. Отделно от доста време ми харесва техническата картина на акцията, пък и бизнес модела им. В този момент, когато съм много бичи за българския пазар и Европейските пазари като цяло, тази информация допълнително засилва надеждите ми да излезе нещо хубаво тук... визирам влизането на умни и солидни пари... така си мисля аз, а утре ще стане ясно

P.S. е така за шоуто обещавам да почерпя с пиене и ядене на корем 10-те най-отявлени фена на позицията ако качим над 20%
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Интересно! Да видим...
                      Да няма скок подскок после

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                        Пресконференция нещо
                        Интересно! Да видим...

Коментар

• Пресконференция нещо

Коментар

• Вече започна да се избистря това движение на пакти от миналата седмица.

Коментар

• Вчера почна днес свърши

Коментар

• Според мен си размениха акциите и тва беше. Ако нещо щеше да става, днес щеше да има поне една сделка, но уви.
                                Last edited by kostadinat; 19.11.2014, 17:23.

Коментар

Working...
                                X