Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко задълбае корекцията да ще слезе още.Иначе около 90-то стотинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеАз мисля че средносрочно ще е надолу червенокожи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ не.Не мисля така.Нагоре ще е ама кога ще стане това не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКак я виждаш вожде , на 10 или на 20 стинки да се стабилизира ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНавремето изкарах добри пари от тази акция.Сега нещо не е много в полезрението на инвеститорите.Малко бавно се движи ама може да се стабилизира с времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеВеднага ми се привидяха едни солидни пачки в ръцете ми ... след като слязох на земята се замислям, че щом чак пресконференция ще правят, то явно е нещо хубаво и искат да се похвалят. Отделно от доста време ми харесва техническата картина на акцията, пък и бизнес модела им. В този момент, когато съм много бичи за българския пазар и Европейските пазари като цяло, тази информация допълнително засилва надеждите ми да излезе нещо хубаво тук... визирам влизането на умни и солидни пари... така си мисля аз, а утре ще стане ясно
P.S. е така за шоуто обещавам да почерпя с пиене и ядене на корем 10-те най-отявлени фена на позицията ако качим над 20%
Коментар
-
Отделно ще напиша и нещо, което не е по темата, но го мисля и ще го споделя знам, че Асен Христов е бил маратонец... от известно време ходя да тренирам за удължаване на издържливостта и силата и осъзнавам, че това ми дава повече от 4 часа повече продуктивност на ден и по-дълго време съм концентриран. Започнах силно да уважавам спорта защото осъзнах, че възпитава много ценности.
С две думи бих предпочел да инвестирам някъде, където на ръководни постове са хора, които имат нещо общо със спорта. Това се уважава много и на запад. Вижте СЕО-то на ГугълKeep going ...
Коментар
-
Веднага ми се привидяха едни солидни пачки в ръцете ми ... след като слязох на земята се замислям, че щом чак пресконференция ще правят, то явно е нещо хубаво и искат да се похвалят. Отделно от доста време ми харесва техническата картина на акцията, пък и бизнес модела им. В този момент, когато съм много бичи за българския пазар и Европейските пазари като цяло, тази информация допълнително засилва надеждите ми да излезе нещо хубаво тук... визирам влизането на умни и солидни пари... така си мисля аз, а утре ще стане ясно
P.S. е така за шоуто обещавам да почерпя с пиене и ядене на корем 10-те най-отявлени фена на позицията ако качим над 20%Keep going ...
Коментар
-
Според мен си размениха акциите и тва беше. Ако нещо щеше да става, днес щеше да има поне една сделка, но уви.Last edited by kostadinat; 19.11.2014, 17:23.
Коментар
Коментар