Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение.....това ли беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДобре де!
Кажете кой е продавача!
Защо са тези недомлъвки?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСпоред моите сметки към 150к още
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеква шегичка, бе, човек???
не виждаш ли, че половината форум има комплекс от батката...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВсе Батя ви е в главата, имам чувството че някои хора се будят вечер насън и викат БАТЯЯЯЯ
шегичка
ква шегичка, бе, човек???
не виждаш ли, че половината форум има комплекс от батката...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми тогава държавата да помогне )) - това също шегичка - нали имаше такава шеговита графика, с цикличността в цената на картоните, отбелязана с точки в различни фази с коментари. В режим на изсулване имаше и такъв коментар - "какво прави държавата"!? (защо не се включва, нещо от сорта) ..Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВсе Батя ви е в главата, имам чувството че някои хора се будят вечер насън и викат БАТЯЯЯЯ
шегичкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение...Батя?
шегичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСпоред моите сметки към 150к ощеНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеами за мен няколко стотин хиляди, каквито са моите сметки, че има за продаване, не са малко като за нашия пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениене са толкова много
Коментар
Коментар