If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еврохолд моли КФН да отмени забраната за гласуване на обезпечение към ПИБ
Регулаторът е задължил акционерите на дружеството да не гласуват 4 от точките на свиканото за 30 юни 2015 г. общо събрание на акционерите.....
Борят се пак с одитора - няма заверен годишен консолидиран отчет. Съответно и за Q1 2015 също. Сефте дето се вика.
Регулаторът е задължил акционерите на дружеството да не гласуват 4 от точките на свиканото за 30 юни 2015 г. общо събрание на акционерите.....
Нищо повече от едно мнение До скоро гледах с добри очи на бизнеса на еврохолда, имам и малко печалби от тях, но обстановката е малко мътна и тъй като имам не много приятен опит с Енемона се опитвам да направя някакво съпоставяне Искрено се надявам, че няма да се окаже подобна картина, защото това БФБ има нужда от добри дружества
В последно време забравиха да публикуват консолидирания си отчет. В същото време краткосрочните им задължения надхвърляха дългосрочните ако не се лъжа, опитват да крепят цената с безсмислен дивидент. Това си е направо същата схема като Енемона. Не искам да съм песимисист и черноглед, но някой или ще направи страшно много или ще загуби страшно много
В последно време забравиха да публикуват консолидирания си отчет. В същото време краткосрочните им задължения надхвърляха дългосрочните ако не се лъжа, опитват да крепят цената с безсмислен дивидент. Това си е направо същата схема като Енемона. Не искам да съм песимисист и черноглед, но някой или ще направи страшно много или ще загуби страшно много
Вероятно са поели обещания пред новия инвеститор да раздават редовно дивиденти, пък размера не е указан,
Наскоро имаше интервю някъде с представителя на KJK Fund ,където недоволстваше от Софарма и ЧЕЗ ,че не са разпределили дивиденти.
Този дивидент дето ще го раздават е меко казано смешен.Освен това не виждам логиката в цялата им история.Както и да е половин стотинка е смешно да се раздава.
Този дивидент дето ще го раздават е меко казано смешен.Освен това не виждам логиката в цялата им история.Както и да е половин стотинка е смешно да се раздава.
Не така. Те 6-7 години нищо не взеха, а сега ще се видят в пари.
Малко, но от сърце.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар