IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги тук нещо акционерите се скриха в миши дупки и не коментират
    Кой колко пари загуби,има ли смелчаци да си признаят

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
      Евро-финанс успешно заместиха дядо Коледа днес.
      И аз им благодаря и то за втори път тази година, а днешното ми напомни за добрите времена с Новогодишните изкупувания на Петрол .
      Ех спомени., спомени....

Коментар

• Евро-финанс успешно заместиха дядо Коледа днес.
        Last edited by KOSTJUMAR; 29.12.2023, 22:55.

Коментар

• Тука да не тръгнаха по пътя на събратята от Хим.. Нещо няма сили за подпиране вече ли, що ли..

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
            Тази акция е много подценена!!!
            Отчетите нз какво казват,но подводницата се подготвя за потапяне......така ми се струва на мен

Коментар

• https://glasove.com/intervyuta/ruman...-fon-der-layen

Коментар

• Тази акция е много подценена!!!

Коментар

• Важното, е че в тази кризисна година дружеството вероятно ще излезе и то на не малка печалба.

Коментар

• На една пресконференция им казаха, колкото и да ни съдят и след 10 г. пак няма да им ги върнем тия пари. Доста години дела ще има.

Коментар

• Печалбата е надута още през 1-во тримесечие с онова "придобиване" на румънските застрах. активи след като им взеха лиценза и което според мен си беше чист грабеж от тяхна страна. Мисля че в един момент ще се наложи да ги връщат.
                      Реално през 2-то тримесечие правят към 15 млн. загуба.
                      Но явно търсачите на "новата ракета" не ги забелязват тези подробности..
                      Внимавайте момчета.. такива недоглеждания по борсите се заплащат доста скъпо

Коментар

• Като гледам шилето как лети.Тук при тези резултати трябва да сме поне с две нули горница.

Коментар

• Има 0.93 ст на акция печалба за полугодието!

Коментар

• 160 млн. печалба за полугодието от енергийния бизнес? КФН е за съд след одобрението на сделката за изкупуването на акциите на ЧЕЗ от миноритарите !
                            Last edited by 4850; 30.08.2023, 10:06.

Коментар

• Fitch потвърди рейтинг ‘B+’ със стабилна перспектива на Евроинс и премахна наблюдението над компанията

Коментар

• Не харесвам остапбендеровци, но 19-минутковци манипулират читателите си.
                                Могат да видят заявените цени на страницата на КЕВР.
                                А за нулеви нощни цени към домакинства в Европа...Даже Туркменистан отмени безплатните ток и газ.
                                В момента и за трите ЕРП -та крайните цени са 24-25ст. дневна и 14-15 ст. нощна.
                                Мрежовите услуги са около 10ст.без ДДС и са най-скъпи в североизтока.
                                Включването на М.Изток-2 в микса (цена от 330лв., преди мрежа ВН на ЕСО и мрежи средно и ниско напрежение на ЕРП), както и по-висока цена от Козлодуй, са причините за лекото поскъпване.

Коментар

Working...
                                X