IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук липсва яснота относно ФФ след увеличението на капитала! Стоят едни изчисления в структурата на Бг40 в сайта на БФБ които не се вързват с нищо !!! ЗАЩО ли е това недоглеждане ???

Коментар

• Добре дръпна цялата група.
      Май само Етропал си стои на старите позиции около 5 лв.

Коментар

• тук, често с пакетите в дясно са интеркапитал. Кой ли е техният клиент, и колко още му остават? Само да не е ДАР финанс или Северняците....

Коментар

• Днес групата скъса синджира!

Коментар

• събудила се планината...дано не роди мишка

Коментар

• Е какво сте недоволни бре момци.. точно преди две седмици взех последното си пакетче тук - 23Т на 62 ст. и цената от тогава е на +17%
              Аз лично съм много доволен от Еврохолда този месец. А според мен това е само загрявка

Коментар

• Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение
                Голяма тишина тук, почти като в спалнята на Татяна Дончева! Не е атрактивна таз' позиция още за масите, изглежда...
                С тихи стъпки към левчето, а дъщеричката 2 лв.​​​​​​​

Коментар

• Голяма тишина тук, почти като в спалнята на Татяна Дончева! Не е атрактивна таз' позиция още за масите, изглежда...

Коментар

• Почти не останаха акции под номинал, а тук сме далече от него. Купилите тук ми се струва че скоро ще бъдат много доволни.

Коментар

• За съжаление, ако искаш от Инсовете дял, трябва тук да имаш.

Коментар

• Браво. Все повече ме радват.

Коментар

• Леле, тия са избили рибата през Януари! Ударно започват годината.
                          А пазарчето ни както обикновено ще реагира рязко, но с голямо закъснение
                          Най-голямо увеличение на продажбите регистрира Авто Юнион - 187,7% спрямо година по-рано

Коментар

• Аз мисля, че увеличението на капитала не води до увеличение на броя акции на ФФ.

Коментар

• Да, прав си. Гледах изчисленията на борсата тук и теглата в БГБХ40 и изобщо не се замислих над цифрите: http://www.bse-sofia.bg/?page=IndexP...t=Constituents

При Трейс цифрата на ФФ е около 26 млн. и се засича, но при ЕУБГ не знам, откъде идва този Обем ценни книжа, при положение, че дори и след увеличението би трябвало да са 162 млн., а не 212.
                              Last edited by margen; 12.02.2017, 11:03.
                              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

И към момента пазарната капитализация на ФФ му изпреварва Трейс с над 2 милиона. Не е за пренебрегване вероятността да си разменят отново мястото в индекса.
                                Това пък как го сметна? В началото на декември ФФ го гледам че го обвиха 19,94%, при капитализация 85,32млн, на мен ми се връзва пазарна ст-ст на ФФ към 17милки, на Трейс е към 27 според мен.

Коментар

Working...
                                X