ако влезем в еврозоната (по политически прични) ще има сапунисване и БФБ бая нови пари ще види... може би някой се позиционира в подобни дружества, които бяха на опашката в последните няколко години
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
някои ще кажат, че е нагласена работа, но и тука и при инса се пазарува с обеми, които преди ги нямаше..има някакво раздвижване, но не се коментира кой и защо влиза в групата.
да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.
тук 1.5 - 1.7
инса 2 - 2.5
до май-юни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеВсе по интересно ще става тук. До края на месеца левче. Които не вярват да гледат. Това е прогнозата ми, не препоръчвам нищо.
да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
И на еврохолд ще му дойде времето. Търсене и предлагане. В момента на БФБ има повече търсене, а още и 20 млн. лв. депозити не сме прелели на борсата при 45 млрд.лева на физическите лица...представям си ефекта на свързания вагон като започне да действа, още по-голямо търсене и още по-малко предлагане (акции и отделни емисии)!!! Разбира се, компаниите с поне малко фундамент ще са предпочитани, предполагам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Какво значение има номинала? Ако имат издадени 50 милиарда акции, пак ли трябва да се търгува над номинал и маркет капа да е 50 милиарда? Просто искам да кажа, ме номиналът не е никакъв бенчмарк една компания дали е евтина или скъпа.
един вид симулират някаква активност, с презумпцията да прилапат някой и друг баламурник с пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
компания с над 1.000.000.000 приходи се търгува под ниминал....... даже!!!!!!! муахахахахахахаахахаха
не че преди не съм им се ядосвал на тия тузари за почти информационното затъмнение, но тия направиха все пак голяма СЕЕ компания
аре да я загледат още някои паралии.
иначе на бай Асен евала за интервюто в мъни.бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнениеИнтересно ми е тук, дали еврохолд-а ще може да стане софикс акция през следващия семестър!
не е препоръка -просто предположение от движения на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Ами с млрд. активи да искараш само 5 млн. т'ва работа ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
компания с над 1.000.000.000 приходи се търгува под ниминал....... даже!!!!!!! муахахахахахахаахахаха
не че преди не съм им се ядосвал на тия тузари за почти информационното затъмнение, но тия направиха все пак голяма СЕЕ компания
аре да я загледат още някои паралии.
иначе на бай Асен евала за интервюто в мъни.бг
Коментар
Коментар