Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Еврохолд дава 0,01лв.дивидент,което спрямо миналата година е увеличение с 248%...Това,дали трябва да е повод за някакъв оптимизъм...?Да не би да се опитват да си поизлъскат реномето...?А с каква цел...?Щото,спокойно могат и да не дават никакъв дивидент,както е било до миналата година....?Може би, да привлекат някой външен инвеститор ли...?Просто си задавам въпроси и си се чудя...?Имам акции и мнението ми не е препоръка...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...001-lv-240153/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
качил съм се на влакчето и ще се дундуркам, какво да правя. но само се дундуркам, чакам си да изскози нещо не бързам тук, то е ясно че и следващите 5-7г на бфб нищо няма да се случи.
но за последните 10г мисля че понаучих това онова за борсите и акциите и считам бфбто за едно генералн недоразумение.
тук се правят основно (според мен,наблюденията ми) ужилвания на дебили, АКО не си някой мн добре информиран зад сцена преди да предприемеш стъпки за някоя и друга врътка на определена сума пари. кокошкарите със стотинките за бира и кебапчета не ги мисля въобще.
ликвидноста на бф е бутафория и е възможно това да не му харесва на ушатия.... и с право.
дейността която развиват е доходонона и хвала за размаха. НО на БФБ???? та това е някакво недоразумение.
колко още години да чакаме т.н. капиталов пазар да съзрее, узрее, върже и покаже топки!??
Капиталов пазар изобщо не чакай в България. Виж наприме структурата на капитала на да речем гугъл или аппле... първите компании за които се сещам.
После виж на така наречените флагмани на така наречената бфб.
Еми това е положението.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Aм ще помогне много.
Бе все си мисля, че бфб е твърде голямо главоболие за Бошоф и сие.
Като се замисли чове, след 2008 и всички тези увеличения на капитала, за чий им е да се занимават с дребни акционери? Излишно главоболие.
Сигурен съм че 99% от дребните въобще не са участвали в тези увеличения. Делът им е на практика унищожен, и са само проблем.
?
но за последните 10г мисля че понаучих това онова за борсите и акциите и считам бфбто за едно генералн недоразумение.
тук се правят основно (според мен,наблюденията ми) ужилвания на дебили, АКО не си някой мн добре информиран зад сцена преди да предприемеш стъпки за някоя и друга врътка на определена сума пари. кокошкарите със стотинките за бира и кебапчета не ги мисля въобще.
ликвидноста на бф е бутафория и е възможно това да не му харесва на ушатия.... и с право.
дейността която развиват е доходна и перспективна и хвала за размаха.
НО на БФБ???? та това е някакво недоразумение.
колко още години да чакаме т.н. капиталов пазар да съзрее, узрее, върже и покаже топки!??Last edited by Ferry; 23.05.2017, 20:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
прекалено празнично е на борсата, само почиват. надяваме се след позчивката от почивката лудия поглед да скалъпи някоя статия с милион статистическа информация
Бе все си мисля, че бфб е твърде голямо главоболие за Бошоф и сие.
Като се замисли чове, след 2008 и всички тези увеличения на капитала, за чий им е да се занимават с дребни акционери? Излишно главоболие.
Сигурен съм че 99% от дребните въобще не са участвали в тези увеличения. Делът им е на практика унищожен, и са само проблем.
?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
КОЙто се е отървал да си признае!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение2 милиона бройки днес ............ и тишинааааааааааааааа
никой нищо не знае за милярдната компания............
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
брей к'ви чудеса творят тия измамници. само дето никой не им вярва, т.к. се осраха и самоизядоха
и после на оня с пеленгаторите пазара му бил виновен, че не ги оценявал.
а дали всичката тази пукотевица, не е просто една стъкмистика на хартия?
нека го докажат!!! барем ги ОЦЕНИ пазарЪТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТук дали ще има дивидент?
Вероятно символичен като предните години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
М даааа, вчера пак имаше прехвърляне на подобни брийки
В сряда и днес се прехвърлиха две пакетчета от около 5,3 млн. бр. или около 4,17 % от капитала. За приблизителна точност.
Та ... интересно наистина, става ли нещо, какво става?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеКакви ли врътки правят тез хубавци в момента....
Коментар
Коментар