IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Еврохолд дава 0,01лв.дивидент,което спрямо миналата година е увеличение с 248%...Това,дали трябва да е повод за някакъв оптимизъм...?Да не би да се опитват да си поизлъскат реномето...?А с каква цел...?Щото,спокойно могат и да не дават никакъв дивидент,както е било до миналата година....?Може би, да привлекат някой външен инвеститор ли...?Просто си задавам въпроси и си се чудя...?Имам акции и мнението ми не е препоръка...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...001-lv-240153/
    Грешиш, Еврохолд ще дават дивидент за трета поредна година!

Коментар

• Еврохолд дава 0,01лв.дивидент,което спрямо миналата година е увеличение с 248%...Това,дали трябва да е повод за някакъв оптимизъм...?Да не би да се опитват да си поизлъскат реномето...?А с каква цел...?Щото,спокойно могат и да не дават никакъв дивидент,както е било до миналата година....?Може би, да привлекат някой външен инвеститор ли...?Просто си задавам въпроси и си се чудя...?Имам акции и мнението ми не е препоръка...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...001-lv-240153/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

качил съм се на влакчето и ще се дундуркам, какво да правя. но само се дундуркам, чакам си да изскози нещо не бързам тук, то е ясно че и следващите 5-7г на бфб нищо няма да се случи.
        но за последните 10г мисля че понаучих това онова за борсите и акциите и считам бфбто за едно генералн недоразумение.
        тук се правят основно (според мен,наблюденията ми) ужилвания на дебили, АКО не си някой мн добре информиран зад сцена преди да предприемеш стъпки за някоя и друга врътка на определена сума пари. кокошкарите със стотинките за бира и кебапчета не ги мисля въобще.
        ликвидноста на бф е бутафория и е възможно това да не му харесва на ушатия.... и с право.
        дейността която развиват е доходонона и хвала за размаха. НО на БФБ???? та това е някакво недоразумение.
        колко още години да чакаме т.н. капиталов пазар да съзрее, узрее, върже и покаже топки!??
        Ми бфб си е бутафория.

Капиталов пазар изобщо не чакай в България. Виж наприме структурата на капитала на да речем гугъл или аппле... първите компании за които се сещам.
        После виж на така наречените флагмани на така наречената бфб.
        Еми това е положението.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Aм ще помогне много.

Бе все си мисля, че бфб е твърде голямо главоболие за Бошоф и сие.
          Като се замисли чове, след 2008 и всички тези увеличения на капитала, за чий им е да се занимават с дребни акционери? Излишно главоболие.
          Сигурен съм че 99% от дребните въобще не са участвали в тези увеличения. Делът им е на практика унищожен, и са само проблем.
          ?
          качил съм се на влакчето и ще се дундуркам, какво да правя. но само се дундуркам, чакам си да изскози нещо не бързам тук, то е ясно че и следващите 5-7г на бфб нищо няма да се случи.
          но за последните 10г мисля че понаучих това онова за борсите и акциите и считам бфбто за едно генералн недоразумение.
          тук се правят основно (според мен,наблюденията ми) ужилвания на дебили, АКО не си някой мн добре информиран зад сцена преди да предприемеш стъпки за някоя и друга врътка на определена сума пари. кокошкарите със стотинките за бира и кебапчета не ги мисля въобще.
          ликвидноста на бф е бутафория и е възможно това да не му харесва на ушатия.... и с право.
          дейността която развиват е доходна и перспективна и хвала за размаха.
          НО на БФБ???? та това е някакво недоразумение.
          колко още години да чакаме т.н. капиталов пазар да съзрее, узрее, върже и покаже топки!??
          Last edited by Ferry; 23.05.2017, 20:06.

Коментар

прекалено празнично е на борсата, само почиват. надяваме се след позчивката от почивката лудия поглед да скалъпи някоя статия с милион статистическа информация
            Aм ще помогне много.

Бе все си мисля, че бфб е твърде голямо главоболие за Бошоф и сие.
            Като се замисли чове, след 2008 и всички тези увеличения на капитала, за чий им е да се занимават с дребни акционери? Излишно главоболие.
            Сигурен съм че 99% от дребните въобще не са участвали в тези увеличения. Делът им е на практика унищожен, и са само проблем.
            ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

КОЙто се е отървал да си признае!
              прекалено празнично е на борсата, само почиват. надяваме се след позчивката от почивката лудия поглед да скалъпи някоя статия с милион статистическа информация

Коментар

2 милиона бройки днес ............ и тишинааааааааааааааа
                никой нищо не знае за милярдната компания............
                КОЙто се е отървал да си признае!

Коментар

• 2 милиона бройки днес ............ и тишинааааааааааааааа
                  никой нищо не знае за милярдната компания............

Коментар

• Въртят някакви схеми, но доверието трудно се възстановява. Доколкото си спомням имаше някаква идея да се въртят одиторите на ротационен принцип и ще ми е интересно да видя какво ще каже одитор, който е спечелил доверието ми за тази компания специално...
                    Keep going ...

Коментар

• брей к'ви чудеса творят тия измамници. само дето никой не им вярва, т.к. се осраха и самоизядоха
                      и после на оня с пеленгаторите пазара му бил виновен, че не ги оценявал.

а дали всичката тази пукотевица, не е просто една стъкмистика на хартия?

нека го докажат!!! барем ги ОЦЕНИ пазарЪТ!
                      През януари-март 2017 г. холдингът увеличава консолидираните си оперативни приходи с 16% на годишна база

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                        Тук дали ще има дивидент?
                        По-скоро - да.
                        Вероятно символичен като предните години.

Коментар

• Тук дали ще има дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

М даааа, вчера пак имаше прехвърляне на подобни брийки
                            Зарекъл съм се вече да не ги пипам тез, но това не значи, че не искам да знам какво става.
                            В сряда и днес се прехвърлиха две пакетчета от около 5,3 млн. бр. или около 4,17 % от капитала. За приблизителна точност.
                            Та ... интересно наистина, става ли нещо, какво става?!

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
                              Какви ли врътки правят тез хубавци в момента....
                              М даааа, вчера пак имаше прехвърляне на подобни брийки

Коментар

• Какви ли врътки правят тез хубавци в момента....

Коментар

Working...
                                X