IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Не увличат други..много ниско ниво на доверие.
    Не точно! И аз дадох малко бройки днес, купувач - Бета корп.

Коментар

• При положение, че цената на пакета е 1,25, логично е на първо време да закарат и борсовата там, въпреки че най-вероятно е прехвърляне от единия джоб в другия. Иначе гордо щяха да заявят, че в групата е влезнал нов инвеститор.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

мисля си, че друг не се е и очквал да е.
        сами си редят пасианса ... барабар с "дребосъците"
        Да бе,то е ясно...Въпросът е покрай техния пасианс и ние,дребосъците,да изкарваме по някой лев...Засега ,поне на мен,ми се получава...Занапред - поживьом-увидим...Не е май много правилно изписано на руски,ама все пак съм го учил преди тридесетина години....

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение

И при мен са те.
          мисля си, че друг не се е и очквал да е.
          сами си редят пасианса ... барабар с "дребосъците"

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Еврофинанс при мен....
            И при мен са те.

Коментар

Еврофинанс при мен....
              Не увличат други..много ниско ниво на доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                Е аз питам тези, които са продали. Само от началото на месеца, акционерният състав е намалял с близо 40 човека. Все някой трябва да е от форума.
                Еврофинанс при мен....

Коментар

Нямам идея,човече....Бях се качил на тоя влак(както се изразяват колегите в темата за имоти) и то на доста далечна гара,слязох почти в движение да си купя една вода,и сега му гоня опашката....
                  разсмя ме .....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• От форума не продават евтино и не купуват скъпо.

Коментар

• Е аз питам тези, които са продали. Само от началото на месеца, акционерният състав е намалял с близо 40 човека. Все някой трябва да е от форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                        През кой посредник се случва това изкупуване с пазарни поръчки?
                        Нямам идея,човече....Бях се качил на тоя влак(както се изразяват колегите в темата за имоти) и то на доста далечна гара,слязох почти в движение да си купя една вода,и сега му гоня опашката....

Коментар

• През кой посредник се случва това изкупуване с пазарни поръчки?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Номерата им край нямат
                            Едва ли ще излязат от Софикс ,както на много хора им се иска .
                            Тези са силни и няма как да излязат.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              С настоящото и в законоустановения срок Ви уведомяваме, че в деловодството на Дружеството са постъпили следните уведомления: Уведомлениe по чл.19, пар.1 от Регламент (ЕС) №596/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 16 април 2014 година от „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв.;

Уведомление за значително дялово участие „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв. Дяловото участие се променя от 15.03% на 10.04%, представляващи 16 196 698 права на глас.
                              Значи от тук идва увеличеният ФФ, а не от репата. Интересно, на кого са продадени. Но, като гледам, са 4,99%, т.е. не е задължително да се декларират, ако купувачът е нов.
                              Last edited by margen; 21.06.2017, 18:09.

Коментар

• С настоящото и в законоустановения срок Ви уведомяваме, че в деловодството на Дружеството са постъпили следните уведомления: Уведомлениe по чл.19, пар.1 от Регламент (ЕС) №596/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 16 април 2014 година от „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв.;

Уведомление за значително дялово участие „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв. Дяловото участие се променя от 15.03% на 10.04%, представляващи 16 196 698 права на глас.

Коментар

Working...
                                X