Първоначално изпратено от Iblis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
мисля си, че друг не се е и очквал да е.
сами си редят пасианса ... барабар с "дребосъците"
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
И при мен са те.
сами си редят пасианса ... барабар с "дребосъците"
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Еврофинанс при мен....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеЕ аз питам тези, които са продали. Само от началото на месеца, акционерният състав е намалял с близо 40 човека. Все някой трябва да е от форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Нямам идея,човече....Бях се качил на тоя влак(както се изразяват колегите в темата за имоти) и то на доста далечна гара,слязох почти в движение да си купя една вода,и сега му гоня опашката....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеПрез кой посредник се случва това изкупуване с пазарни поръчки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Номерата им край нямат
Едва ли ще излязат от Софикс ,както на много хора им се иска .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеС настоящото и в законоустановения срок Ви уведомяваме, че в деловодството на Дружеството са постъпили следните уведомления: Уведомлениe по чл.19, пар.1 от Регламент (ЕС) №596/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 16 април 2014 година от „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв.;
Уведомление за значително дялово участие „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв. Дяловото участие се променя от 15.03% на 10.04%, представляващи 16 196 698 права на глас.Last edited by margen; 21.06.2017, 18:09.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
С настоящото и в законоустановения срок Ви уведомяваме, че в деловодството на Дружеството са постъпили следните уведомления: Уведомлениe по чл.19, пар.1 от Регламент (ЕС) №596/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 16 април 2014 година от „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв.;
Уведомление за значително дялово участие „ДАР ФИНАНС“ЕООД за това, че на 16.06.2017 г.този акционер е продал 8 050 000 броя акции на „Еврохолд България“ АД при единична цена от 1.25 лв. Дяловото участие се променя от 15.03% на 10.04%, представляващи 16 196 698 права на глас.
Коментар
Коментар