Първоначално изпратено от GenCho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Ти ако бързаш аз не ..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
браво на теб ....... голям профит...
след увеличението цената пак ще падне под 1,50 а ти ги дръж още 10 години...
не е препоръка!!!
Коментар
-
От 2011 си държа 130 000 БР на 98 ст купени и не съм недоволен мисля че ще видим 9лв колкото до сделката с чез там нещата са сигурни
след увеличението цената пак ще падне под 1,50 а ти ги дръж още 10 години...
не е препоръка!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ахъ ....... доста пъти го повтаряш за да го повярваш...
- 1 like
Коментар
-
Купи си еубг
сделката с чез ще стане със сигурност...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Купи си еубг сделката с чез ще стане със сигурност...търговото чак началото на 2020...еврохолд а според мен ще расте...увеличават капитала само и единствено заради сделката...резултатите не са важни важно тук е усещането а и това че няма кой да им излезне насреща за да продава всички акции са при тях!
Коментар
-
Купи си еубг сделката с чез ще стане със сигурност...търговото чак началото на 2020...еврохолд а според мен ще расте...увеличават капитала само и единствено заради сделката...резултатите не са важни важно тук е усещането а и това че няма кой да им излезне насреща за да продава всички акции са при тях!
Поздрави!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеEUBG винаги преди увеличение на капитала вадят добри резултати - отдавна не им вярвам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение...пълна тишина. Явно голямо умуване пада дали да им позволят да вземат ЧЕЗ-а.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"...Има няколко начина една бизнес група да направи грешна стъпка в експанзията си. Един е да навлезе в сектор, в който няма експертиза. Друг е да се надскочи с прекалено голяма хапка и да не може да осигури финансиране или пък да поеме неустойчиво голям дълг. А в България има и специфичен риск - да настъпиш под някаква форма интересите на някой политически фактор като Делян Пеевски.
При обявената покупка на българските активи на CEZ за "Еврохолд България" вероятно са валидни и трите риска...."
Пунта Мара се учи в движение!
Следва "примера" си и иска да е по голям от учителя си!
За сега му се получава и сделка щом не е паднал трябва да има.
Цв. Цв, не е жертва, а инструмент!
Коментар
Коментар