Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение15та при мен. Странно е, че го оставиха да изпадне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
еврохолда пада от 5та медиана на 16та и е чао със сирмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнта ,кажи какво показват кипусите.....минаха 10 минути....
еврохолда пада от 5та медиана на 16та и е чао със сирмата
Коментар
-
December 17 (SeeNews) - Financial and insurance group Eurohold Bulgaria [BUL:4EH] said on Tuesday that Blubeard Investments Limited has increased its stake in the company to 11.07% on December 11.
After the transaction, Blubeard Investments Limited owns 21,864,098 Eurohold Bulgaria shares, the Sofia-based group said in a bourse filing.
Blubeard Investments Limited held a stake of 7.24% in the company at the end of September, according to data from Eurohold Bulgaria's most recent financial statement.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеИ сега какво следва? Обратно към 0.90лв. ли?
4EH/EUBG
Общ брой сделки - 89
Най-ниска цена (лв.) - 1,36
Най-висока цена (лв.) - 1,99
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеЩе има ли увеличение, както планираха? Няма ли да има?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук май се налудуваха. Но имаше някакви чуждестранни инвеститори, които купуваха на поразия с големите шепи и с големи надежди.... дали няма да стане като последния инвеститор, които напусна кораба и изсипа всичко до 60 ст?
Иначе над един милион акции от 15 септември насам....
Имам тук сделка на 2,10 продадени и се гордея с цената....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
съвсем са сигурни нещата с чез ..... а и профита не ти е лош ....... но си мисля, че 9 кинта не е гот ........ изчакай 9,80 и ще е по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
От 2011 си държа 130 000 БР на 98 ст купени и не съм недоволен мисля че ще видим 9лв колкото до сделката с чез там нещата са сигурниLast edited by polki; 08.11.2019, 21:59.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар