If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О гледам всички разбирачи са се разписали..та да постна и аз ...да не съм капо.
1.15 (цена на днешното затваряне) - 0.88 (преди година време) = 0.27 / 0.88 =0.3068*100=30.68% увеличение ако някой се е 'излъгал' да купи преди година.
за годинка 30% въпреки 2-те увеличения не е хич зле.
а за купилите повечко под 88 стинки хич даже не е зле
но това мен не ме касае, защото според фори и компания аз съм със средна 5 минимум
не е препоръка
Защо да не те касае. Касае те и още как. Но и Фори не съвсем прав тук. Нямаше да те касае, ако нямаше и артии, т.е. ако вече си разкешил. Тогава и горната сметка щеше да ти краси инвеститорския мерак със 30% профит. Но ако стискаш артиите - горните изчисления са все още виртуални. Пък и артиите се водят безналични ...
Не е препоръка
О гледам всички разбирачи са се разписали..та да постна и аз ...да не съм капо.
1.15 (цена на днешното затваряне) - 0.88 (преди година време) = 0.27 / 0.88 =0.3068*100=30.68% увеличение ако някой се е 'излъгал' да купи преди година.
за годинка 30% въпреки 2-те увеличения не е хич зле.
а за купилите повечко под 88 стинки хич даже не е зле
но това мен не ме касае, защото според фори и компания аз съм със средна 5 минимум
не е препоръка
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Цял живот няма да ти стигне да се научиш как се правят пари
Препоръка е
Във връзка с Решение на КФН № 783-Е/23.12.2011 г., Съветът на директорите на БФБ-София АД, допусна до търговия на Неофициален пазар на акции последваща емисия акции, издадена от Еврохолд България АД-София (4EH) при следните параметри:
- ISIN код на емисията: BG1100114062;
- Размер на емисията след увеличението: 127 345 000 бр.;
- Номинална стойност: 1.00 лв.
- Дата на въвеждане за търговия: 04.01.2012 г.
Любимото дружество на спекулантьорите не им бута кеш в ръчичките, а им предлага техния любим инструментариум - нови 100тина милиона "артии" ))))
Е въпроса беше "как се правят пари"? а не артии, нали така !?
Не е препоръка
Аз затова си купих Химимпорт дори на по-ниски цени отколкото продадох Еврохолда-беше ми симпатичен ама при 2ст печалба на акция предпочитам 40ст-това е най .малкото има и други неща....
п.п. имам все още малко и от Еврохолд -да съм честен
п.п. 2ст печалба при около 100млн акции преди последното увеличение
"...От акциите на фокус, призът Отличник на годината се връчва на Еврохолд България. Позицията отчита ръст от 41% за последната една година въпреки увеличенията на капитала. На противоположния полюс е Химимпорт със спад от 43%...." - анализ на Елана NO COMENT
какъв ти отличник ???
цял живот няма д а мис тигне учудването от ръста на таи артия Не е препоръкЪ
"...От акциите на фокус, призът Отличник на годината се връчва на Еврохолд България. Позицията отчита ръст от 41% за последната една година въпреки увеличенията на капитала. На противоположния полюс е Химимпорт със спад от 43%...." - анализ на Елана NO COMENT
Струва ми, се, че акцента в изказването му е друг, - че май е искал да се застрахова, ако откажат да дават дивиденти
Т.е. ако няма печлба - как да дава дивидент !?
За да има условия за това, би трябвало да (се) намали с (над) 3/4 сегашният щаб от служители, за да има някакво съответствие с пазарният дял на компанията. Това - разбира се - няма да се получи, защото т.нар. мениджъри имат идеята да "запазВАТ, кътат и т.н...." УЖ професионалисти, независимо от техният брой, а това не кореспондира с реалностите в сериозна криза (рецесия), намаляващи пазарни дялове и свиване на дейността...
Истината е някъде там... (лично мнение)
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар