Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, преди да ги загубите имаше, сега не знам как е
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеAaaaa, пари поверени нямам.
Е, преди да ги загубите имаше, сега не знам как е
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеХахаха, ОК ми е ясен, запил се е някъде и ти си дежурен, да не говорим че затрихте поверените Ви пари
Ама ми е интересно - за чий ви е да гледате в чужда паничка, няма своя а
Иначе холда за мен е просто 10% от порфейла, кефят ме и толкова
Е пак добре че си ги лимитирал на 10%. Браво. Просто ме обзе едно много тежко, смазващо страдание, от това, че интелигентни хора може да са станали зян... при някои позиции....
Мислех че си с много повече в холда набутан. Но извинявам се - и аз съм имал погрешно предположение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеЩо ти нямаш ли пари Купувай под номинал, че ракетата е забила нос в "дъното"
Можеш да си правиш каквото си искаш - воля твоя, кво се оказа сега, че гузен негонен бяга, уж твоите пари броили па то се оказа, че нашите са преброени Аре нема нужда от преброители
Абе момче, да не би да ти зависи живота от работата в тоя холд или що ли. С Бертрам сте уж интелигентни хора, а колко години ще ви трябва да се усетите че може да сте донори !?!? Питай ОК на лични да ти каже някои истини, щом си се впрегнал
Ама ми е интересно - за чий ви е да гледате в чужда паничка, няма своя а
Иначе холда за мен е просто 10% от порфейла, кефят ме и толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеИмаш пари.. Шанса е под 5%, и не се шегувам, този път!
Можеш да си правиш каквото си искаш - воля твоя, Аре нема нужда от преброители
Уж сте интелигентни хора с бертрам а какво са ви причинили .... Само Симов може да ви обясни фазите )))))))))))Last edited by zlatna treska; 31.08.2012, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеЩо бе човек, какво му е на моя случай. Имам кинти да изкарам още 4-5 години при пълен абсолютен срив и без приходи. И с по някоя инвестиция дори, па ако ще да скапана и като в холда да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеСамо до твоят случай да не стигаме, пара така или иначе, ще се изкара
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеда бе, да. Тук си прав, че нямам, не го броя твоето, те са ти го преброили вече ... в холдчето. Какво очакваш да се случи - да влезете на номинал или да влезете в зоната на "чистите" (по душа и сърце, да го кажем)
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеХахаха, като нямаш какво да броиш, брой моето
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеЧе то все пада и стои на място, от какво си му доволен ? Вземи пример от шемата - кажи му "пуууук" и да пукясва
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЧе как, на твоята рода ли да разчитам
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеОт инвестицията в холдчето ли си доволен ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеХахаха, на теб флагмана ти беше друг, ама като не работи щурвала е нормално да си представяш че си на друга лодка
Иначе и аз съм доволен, ама не наужким
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАз съм доста доволен от флагмана Атера и Феърплей.
Иначе и аз съм доволен, ама не наужким
Коментар
Коментар