Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеВ ДФ на Актива са налети около 4 милиона. Горе долу толкова е лимита на Бъдеще. Така че мисля е ясно кой е "инвеститора", купил акции за по 200-400 хиляди лева по няколко позиции.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
В ДФ на Актива са налети около 4 милиона. Горе долу толкова е лимита на Бъдеще. Така че мисля е ясно кой е "инвеститора", купил акции за по 200-400 хиляди лева по няколко позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАз чух за 10 кинта търгово.. на ябълки де, от твоят сорт
ПП
Проди, ама как само те насмете чичко паричко ааа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОще е неофициална.
Но гледам проди се е появил, та може да се смили и да пусне нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеДай един линк за невежите. Имам чувство, че може да има омазани инвеститори в омазана ситуация Не е препоръка
Но гледам проди се е появил, та може да се смили и да пусне нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение[/COLOR]
защо ПРОДИГАЛ ,не кашира огромните печалби , до които се беше добрал ,чрез добронамерени и псевдонаучни публикации във форумът!
Най-добре е да се отдадеш на земеделие или друг спокоен бизнес, където стресът няма да те мъчи толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеЧичо Кинта, битката е при Гредетин, а Гренадина е за коктейли. Не бъркай компютри с компоти
прав си НОК ,грешката е вярна ,БИТКАТА СИ Е БИТКА ,
прецаквацията за ИНВЕСТИТОРИТЕ ,на бфб си е факт !!!!!
нерде ГРЕНАДИН ,нерде ГРЕДЕДИН !!!!!!!!
това е все едно ,да вярваш в
наука ,свобода , free floate на БФБ ,
справедливост ,покачване на акциите на БФБ ,
ПЪК СЪЩЕВРЕМЕННО ДА ВЯРВАШ НА ПРОДИГАЛ ,КОРК,ИМПЕ ,ПЕПИ ,СIMRU
, ПОЛКИ и др. СВОЛАЧ !!!!!!!!
п.п. иначе благодаря за справедливата забележка !!!!
просто емоцията ,която
имам към ИЗМАМНИЦИТЕ , тя просто натделя, над историческите факти .
СОРИ !!!!!!!
това ,не пречи отново да задам въпроса :
"бедни ,бедни МАКЕДОНСКИ ,защо не умря при ГРЕДЕТИН ??????"""""
квинтесенцията ,цървули е защо ПРОДИГАЛ ,не кашира огромните печалби , до които се беше добрал ,чрез добронамерени и псевдонаучни публикации във форумът !
отговорът , цървули е :
от алчност !!!
вие цървули какво желаете :
–да ви оноди спец по собственото си прецакване ????
–да се онодите сами ,защото ,така ви е КЕФ !!!!
КЪМ ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ бих добавил последно :
"критикувай смело и си стегаи багажа за село " - СОРИ ПОВЕЧЕ МОДИ НЕ ДАВА !!!Last edited by 4i4ko Pari4ko; 18.09.2012, 05:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАбе къде е кимру да каже новината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениея пак...
пич не знам защо си губиш времето (при това денонощно) да следиш този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНовото увеличение дали ще е под лефче
пич не знам защо си губиш времето (при това денонощно) да следиш този форум.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеПроди, я ни открехни ОК в какво е набил парите на вложителите, че вече няколко пъти го базикаш и ми е интересно?Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАбе той сигурно е добър, ама ако можеш да ни осветлиш как точно допринася за 33% ръст на консолидираните продажби до 210 млн. лв.
Продава полици в извънработно време, може би
Ти по-добре наглеждай в какво си набил чужди пари, че там май счетоводството не продава достатъчноДобрият, стар Батя
Коментар
Коментар