айдеееее
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
От еубг имам само добри спомени. Взех още при листването като допълвах в последствие. В един момент реших, че е време да попродам каквото имах в следствие на което един познат на шега се обади от телефона на КФН с въпрос "Защо срутвате позицията г-н....."
От тогава насам много неща се промениха при холда - излезнаха извън Бг, увеличиха продуктите, които предлагат, придобиха не малко дилъри, застрахователи и пр.
Не съм запознат много с бизнеса, но и аз мисля че тука нещата могат да вървят само нагоре. Бях се наредил на опашката с оферта, но за съжаление не ме огря. Това разбира се не означава, че няма да си взема нещо Явно е че има играчи, които не споделят положителното виждане, което имаме малцина тук. Това обаче като гледам са хора също с дълги години опит и може би има защо да са негативно настроени. За мен обаче си има потенциал и ще го чакам да се реализира. Явно е че за нещата си трябва време и колкото и нелогично едно нещо да ни се струва рано или късно пазара си дава полагащото му се.
Успех на всички по тази и останалите позиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЩо да е греда, аз успях чрез търговия да покрия 70% от огромна загуба. Не съм си и мислел че ще възможно да стане при положение че е сега е на дъно от 2009. Просто направих същото, което направиха с мен ноември 2009 - намерих едни айзберги купува и на 2 пъти ги потопих. Реално пазара на нови автомобили се срути толкова катастрофално че надали е имало човек да го предвиди - мисля че след Гърция сме на 2ро място в света по спад на продажби от 2008 насам. Аномалия е сегашното положение и не вярвам да продължи прекалено дълго
Последно от пакета на 70 ст до лев преди 3 години .
Дъното беше на 60 + стотинки .
Доста са го замундзили и в средносрочен план едва ли ще има перспективи !
Освен ако някой не изпере кинти на това перило
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТая артия съм я номинирал за " Греда на петилетката "
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНяма много фенове във форума на Еврохолд Резултатите наистина не са розови но има според мен потенциал за ръст. Придобиването на QBE и Interamerican е пренебрегнато от пазара, а мисля че от там ще има подобрение на резултатите. При този булиш пазар да няма никакъв интерес в холдинга но да видим. Новите придобивания ще са отразени в отчета на Еврохолд а не в този на Евроинс!
Не е препоръка! Имам акции и в двете компании!
Извън играта съм от няколко месеца! В случай ,че вдигнете цената над лев влизам и затварям веднага след мижава печалба!
Коментар
-
Няма много фенове във форума на Еврохолд Резултатите наистина не са розови но има според мен потенциал за ръст. Придобиването на QBE и Interamerican е пренебрегнато от пазара, а мисля че от там ще има подобрение на резултатите. При този булиш пазар да няма никакъв интерес в холдинга но да видим. Новите придобивания ще са отразени в отчета на Еврохолд а не в този на Евроинс!
Не е препоръка! Имам акции и в двете компании!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеИ какво му е стойностното ? Колко пари правят компаниите които притежава в момента ? Изобщо създава ли някаква стойност ?
нека, някой да подскаже, може ли да прогнозира тука какви са приходите във времето и то какви !?! :d
не е препоръка
(моите уважения към играчите - стават все по-мъдри - съдейки по цената на безналичната артия)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНай обичам да купувам акции, които са критикувани и цари негативизъм или са позабравени. Когато купувах Софарма на 2.15-2.20 или Хима преди време беше подобно. Ще изгрее и тук слънце някой ден, най студено е преди разсъмване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеИ какво му е стойностното ? Колко пари правят компаниите които притежава в момента ? Изобщо създава ли някаква стойност ?
Коментар
Коментар