IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айдеееее

Коментар

• От еубг имам само добри спомени. Взех още при листването като допълвах в последствие. В един момент реших, че е време да попродам каквото имах в следствие на което един познат на шега се обади от телефона на КФН с въпрос "Защо срутвате позицията г-н....."

От тогава насам много неща се промениха при холда - излезнаха извън Бг, увеличиха продуктите, които предлагат, придобиха не малко дилъри, застрахователи и пр.
      Не съм запознат много с бизнеса, но и аз мисля че тука нещата могат да вървят само нагоре. Бях се наредил на опашката с оферта, но за съжаление не ме огря. Това разбира се не означава, че няма да си взема нещо Явно е че има играчи, които не споделят положителното виждане, което имаме малцина тук. Това обаче като гледам са хора също с дълги години опит и може би има защо да са негативно настроени. За мен обаче си има потенциал и ще го чакам да се реализира. Явно е че за нещата си трябва време и колкото и нелогично едно нещо да ни се струва рано или късно пазара си дава полагащото му се.

Успех на всички по тази и останалите позиции!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Що да е греда, аз успях чрез търговия да покрия 70% от огромна загуба. Не съм си и мислел че ще възможно да стане при положение че е сега е на дъно от 2009. Просто направих същото, което направиха с мен ноември 2009 - намерих едни айзберги купува и на 2 пъти ги потопих. Реално пазара на нови автомобили се срути толкова катастрофално че надали е имало човек да го предвиди - мисля че след Гърция сме на 2ро място в света по спад на продажби от 2008 насам. Аномалия е сегашното положение и не вярвам да продължи прекалено дълго
        Доста пари направих с нея , но отдавна .
        Последно от пакета на 70 ст до лев преди 3 години .
        Дъното беше на 60 + стотинки .
        Доста са го замундзили и в средносрочен план едва ли ще има перспективи !
        Освен ако някой не изпере кинти на това перило

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Тая артия съм я номинирал за " Греда на петилетката "
          Що да е греда, аз успях чрез търговия да покрия 70% от огромна загуба. Не съм си и мислел че ще възможно да стане при положение че е сега е на дъно от 2009. Просто направих същото, което направиха с мен ноември 2009 - намерих едни айзберги купува и на 2 пъти ги потопих. Реално пазара на нови автомобили се срути толкова катастрофално че надали е имало човек да го предвиди - мисля че след Гърция сме на 2ро място в света по спад на продажби от 2008 насам. Аномалия е сегашното положение и не вярвам да продължи прекалено дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Няма много фенове във форума на Еврохолд Резултатите наистина не са розови но има според мен потенциал за ръст. Придобиването на QBE и Interamerican е пренебрегнато от пазара, а мисля че от там ще има подобрение на резултатите. При този булиш пазар да няма никакъв интерес в холдинга но да видим. Новите придобивания ще са отразени в отчета на Еврохолд а не в този на Евроинс!

Не е препоръка! Имам акции и в двете компании!

Извън играта съм от няколко месеца! В случай ,че вдигнете цената над лев влизам и затварям веднага след мижава печалба!

Коментар

• Тая артия съм я номинирал за " Греда на петилетката "

Коментар

• Няма много фенове във форума на Еврохолд Резултатите наистина не са розови но има според мен потенциал за ръст. Придобиването на QBE и Interamerican е пренебрегнато от пазара, а мисля че от там ще има подобрение на резултатите. При този булиш пазар да няма никакъв интерес в холдинга но да видим. Новите придобивания ще са отразени в отчета на Еврохолд а не в този на Евроинс!

Не е препоръка! Имам акции и в двете компании!

Коментар

• Симпатично холдче и много планктон за цацата!

Коментар

• Обещавам да си купя едно Мазерати Ghibli ако акцията се качи на 1,45. Ако четат да си вземат бележки

Това ми единствената губеща акция в момента
                    Last edited by desperado; 09.01.2014, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                      И какво му е стойностното ? Колко пари правят компаниите които притежава в момента ? Изобщо създава ли някаква стойност ?
                      ++
                      нека, някой да подскаже, може ли да прогнозира тука какви са приходите във времето и то какви !?! :d
                      не е препоръка
                      (моите уважения към играчите - стават все по-мъдри - съдейки по цената на безналичната артия)

Коментар

• Аз имам малко от скоро и мисля че имат потенциал! Мисля че с придобитите бизнеси през 2013 в консолидираният отчет може да има приятни изненади А и в бул маркет може скоро да видим ръстове и тук

Не е препоръка за покупки!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          или рушат стойност?
                          ++

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                            Най обичам да купувам акции, които са критикувани и цари негативизъм или са позабравени. Когато купувах Софарма на 2.15-2.20 или Хима преди време беше подобно. Ще изгрее и тук слънце някой ден, най студено е преди разсъмване!
                            Обикновено така става, но понякога процеса е необратим и чакането на изгрева се превръща в едно безкрайно измръзване, което води до хипотермия.
                            домоуправител

Коментар

• Най обичам да купувам акции, които са критикувани и цари негативизъм или са позабравени. Когато купувах Софарма на 2.15-2.20 или Хима преди време беше подобно. Ще изгрее и тук слънце някой ден, най студено е преди разсъмване!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                                И какво му е стойностното ? Колко пари правят компаниите които притежава в момента ? Изобщо създава ли някаква стойност ?
                                или рушат стойност?

Коментар

Working...
                                X