IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• симов

симов моляте не откачаи,споко бе човек,паднали са на дъното дали са 10ст или 5 ст теб това не те топли както и 99,9 процента от акционерите тук така че споко,от тук насетне ако имаме късмет само по добре мозе да стане ако тръгне борсата към 20-30 ст,марков си призна че и тои има 2-3 хиляди брроики и факушката има,и сега чакат и си пишат,една позитивна новина ни трябва и ште видиш и факушката и марков ште се нахвърлят на позицията като лешояди на мърша.представи си колко зле ни е борсата в момента штом и към меком,интереса секна а там са на 3-4ст,само си спомни преди време като имаше оптимизъм на борсата,как моста се копуваше в несъстоятелност на 30-40ст.

Коментар

• 3 километра загуби в преасфалтиране само да е неговото но не може да се даде 1.50лв айде много му здраве на големия умник и на плановете и на игричките.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ето до такова състояние са докарани акционерите на Холдинг пътища Ад.

Ако някой се мисли, че туку така ще се разделят едни вече напълно изкрейзили миноритарни акционерите с акциите си само щото някой си е въобръзил, че ще го бъде неговото и ще му мине номера то за мен жестоко се лъже.

Коментар

• Тая позиция я следя от години и знам ама почти всичко кой на кого къде защо кога и как.

Въпроса е, че за са още само си пиша изобщо не съм почнал с ваденето на компроматите.

Ей много забавление се очертата тука само, че тоя път ще се забавляват миноритарните акционери а не мажоритарните.

Големия бос решавал какво ще се случи. Решава ама само за пред обществото не и за пред мен.

Не сме стигнали до там да покажа къде е и компромата за акционера Маккап Ад тук.

Една година и половина непрекъснато миноритарните акционерите са заливани от управата на Холдинга с пумия.

Аз мога да върна целия жест и като почна да заливам с пумия и разкрития управата на Холдинг пътища Ад просто нема да има спирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Това което се опитвам да кажа на Симката че с това непрекъснато писане в тази тема често на глупости става за посмесище във форума а вероятно не е глупаво момче......
            Че аз като акционер тук съм станал на пълно посмешище или е по-точно да се каже ме направиха на пълно посмешище. Та накъде повече да ставам за посмешище.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
              вие се смеете на симов,ама ако имахте по 100лв и вие штияхте да си купите по 1000 броики,цената е супер атрактивна
              Абе малко бъхливо сурикатче доста назад в тази тема съм казал че съм си купил и от тук , НО патките не са ми главна позиция в портфеила и е за малка сума която може и да загубя без никакъв проблем.

Това което се опитвам да кажа на Симката че с това непрекъснато писане в тази тема често на глупости става за посмесище във форума а вероятно не е глупаво момче......
              Last edited by markov; 31.07.2012, 23:12.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако се наложи ще я скъсам тая позиция от анализи с година назад. Нема да остане нищо скрито покрито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Бооже мсимов, да не искаш да кажеш че тази инфраструктура струва 0.4 стинки за акция?
                  И стотинка да е все тая.

Въпросът е, че не може двете дружества да се третират еднакво това е моята цел. Защото Железопътната е не 10 пъти по-зле а минимум 100 пъти по-зле от Холдинг пътища Ад.

Коментар

Като цяло постановката е грешна. Железопътната инфраструктура не се търгува, така че тези 20 стинки нищо не означават. Но има и нещо логично вярно за цените.
                    Ако вземем впредвид че реално цената на Железопътната инфраструктура е 2 стинки, то патките би трябвало да струват 4 стинки. А това е реалната цена за момента
                    Първоначално изпратено от msimov
                    Сгрешил съм Холдинг Пътища Ад е 10 пъти по-добре от Железопътна инфраструктура Холдингово дружество Ад.
                    Бооже мсимов, да не искаш да кажеш че тази инфраструктура струва 0.4 стинки за акция?

Коментар

• Железопътна инфраструктура Холдингово дружество е реализирало приходи от едва 10 милиона за 2011-та година. Да не говорим, че дружествата му са в процедура по несъстоятелност.

Освен това дружеството е с 70 милиона отрицателен собствен капитал.

Сгрешил съм Холдинг Пътища Ад е 10 пъти по-добре от Железопътна инфраструктура Холдингово дружество Ад.

Коментар

• МИНИСТЪР ПАВЛОВА НАРЕДИ 3 КМ. ОТ МАГИСТРАЛА “ТРАКИЯ” ДА СЕ ПРЕАСФАЛТИРАТ

http://www.blitz.bg/news/article/148842

Коментар

• Олеле мале ще паднете като ви напиша кой е реалния собственик на Инфра ком 2007 ЕооД заради който сметките на Холдинг Пътища са запорирани от миналата година. Е са го чета. Тц Тц Тц

Абе тая цялата управа на Холдинг Пътища Ад дава ли си сметка, че е затънала до ушите в калта от глупости.

Коментар

Едни балъци ги разправяха тия преди пет години. После едни други преди три години. (Пепи не го броя ). Сега същите приказки ги разправят новите.
                            Край нямат, да ги ева.
                            Кажи и за трейса какво следва. Храня надежда, че пак ще е култово. А балъците е нормално да шават, докато ги еват
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Благодаря за загрижеността но пътища не пускам и ще купувам още.
                              Няма проблеми, масторе, каквото си надроби човек, такова си сърба, знаеш
                              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                                Ти баланса го остави на мажо., за какво ти е. Така и така няма кой да извади кинти, че да те накефи с покупки. Симов, не се саморазболявай. Обмисли внимателно на какво униние се подлагаш (вероятно безсмислено). По-добре е да се гледа напред, пък ако ще и без патки
                                Благодаря за загрижеността но пътища не пускам и ще купувам още.

Коментар

Working...
                                X