IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от viktorio Разгледай мнение
    ....

И за Пепи ти е жал ????? извинявай, но ти сигурно или се шегуваш или си отскоро тука...ако е имало някога платено участие във форум в България, то това беше този Пепи!!!! Може и да го е правил лично за себе си, но този е един от първите кеширали, в това съм напълно убеден!!!
    И ако не е кеширал един от първите, (въпреки, че си напълно убеден) какво ще направиш !?

Коментар

• Симо, кой купува днес тук?

Коментар

• [QUOTE=shokova terapia;1059341912]чудя се кога ли на този череп ще му омръзне да се занимава с инфраструктура, сиреч, кога ли ще стигне до мисълта, че там не ги отбира нещата, само загуба на време и току виж разпарчетосал и разпродал под сурдинка, след което може по цял ден да се наслаждава на хазарта, изкуството и като му доскучее да си лети на самолетите. Пари има и за поколенията. За кво му е тази патка. А инвеститорите ще си имат хартията разбира се. Жал ми е за някои от тях, такива като храбрия симов, както го нарече някой. И за пепи ми е жал. Дано да е успял да кешира навреме, т.е. с печалба !!![/QUOTE]

И за Пепи ти е жал ????? извинявай, но ти сигурно или се шегуваш или си отскоро тука...ако е имало някога платено участие във форум в България, то това беше този Пепи!!!! Може и да го е правил лично за себе си, но този е един от първите кеширали, в това съм напълно убеден!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
          Уверено напред към чиста акция!
          Тая акция е чиста още отпреди 2007, ама кой слуша

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
            Уверено напред към чиста акция!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Какви ги приказваш,Факи???Не знаеш ли,че тук със закон е забранено да се умира...местата за погребения отдавна са изчерпани..
              Жив е той там на ѝбалкана лежи и пъшка и пътища тръшка
              ПСТ ХОЛДИНГ АД това ее Истината тук е мъртва зона
              Бог да го прости !!!

Коментар

• мор..

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Голем мор тука днеска...
                Какви ги приказваш,Факи???Не знаеш ли,че тук със закон е забранено да се умира...местата за погребения отдавна са изчерпани..

Коментар

• Голем мор тука днеска...

Коментар

Не само simov,и pepi не е лош,но на втория прогнозите бяха пагубни,а simov си има своята вяра..всичко може да се случи.Пожелажам му успех,аз не разполагам с толкова време да чакам...пък и с кинтите нещата не стоят по най-добрия начин.А Божков е доказано умен "играч"...за себе си,не е свикнал да дели с другите..
                    Патокът е любима тема от миналото генерале. Надеждата, че ще се направи нещо с влизането на богат собаственик, както и надеждите за европейските перспективи от онова време, малкия брой акции (може би с най-голяма тежест), както и предостатъчно количество входящ кеш за някои фондове изиграха лоша шега на акцията - беше си балонирала - в един етап беше капитализирана към 1 млрд. - съмнително високо число. Жалко за изгорелите в тази позиция. Апогеят беше с дивидентите предназначени за едно само лице - въпросният собственик. Тогава доразпродадох и последните останали вече хартии (цена около 4,50 ако помня добре). А и такъв борсов крах никой не е виждал Да не обвиняваме и Пепи. Ако е знаел, какво ще последва, едва ли щеше да направи толкова оптимистични прогнози. Но тук си имаше и други моменти предизвестяващи смехотворността на мениджмънта - прехвърляха си някакъв самолет. Та сигнали си имаше достатъчно и вероятно доста хора са се възползвали. Дано закъсалите в тази позиция са останали малко на финала.
                    За Симов не знам какво би могло да се препоръча. Той влезе тук мисля, след като всичко около мениджмънта беше почти ясно... не знам с каква логика. На тези нива освен мижава спекула със самата акция не знам, по какъв друг начин може да си подобри обезценения капитал ...

Коментар

• патоците..

Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                      Симов не беше лош, генерале. Той наистина си вярва че патката е хипер обезценена и че един ден ще стане над лев. За разлика от пепи, който според мен вече не вярва да види лев. Но пък пепи създаваше бодряшка атмосфера у форума. На Камилчетата им харесваше, успокояваше ги )))
                      Не само simov,и pepi не е лош,но на втория прогнозите бяха пагубни,а simov си има своята вяра..всичко може да се случи.Пожелажам му успех,аз не разполагам с толкова време да чакам...пък и с кинтите нещата не стоят по най-добрия начин.А Божков е доказано умен "играч"...за себе си,не е свикнал да дели с другите..

Коментар

simov в показна акция..
                        Симов не беше лош, генерале. Той наистина си вярва че патката е хипер обезценена и че един ден ще стане над лев. За разлика от пепи, който според мен вече не вярва да види лев. Но пък пепи създаваше бодряшка атмосфера у форума. На Камилчетата им харесваше, успокояваше ги )))
                        Не е препоръка

Коментар

• simov

simov в показна акция..
                          Attached Files

Коментар

• чудя се кога ли на този череп ще му омръзне да се занимава с инфраструктура, сиреч, кога ли ще стигне до мисълта, че там не ги отбира нещата, само загуба на време и току виж разпарчетосал и разпродал под сурдинка, след което може по цял ден да се наслаждава на хазарта, изкуството и като му доскучее да си лети на самолетите. Пари има и за поколенията. За кво му е тази патка. А инвеститорите ще си имат хартията разбира се. Жал ми е за някои от тях, такива като храбрия симов, както го нарече някой. И за пепи ми е жал. Дано да е успял да кешира навреме, т.е. с печалба !!!
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              и?
                              Черепа ще има за гориво за самолета бе, как кво. Акционерите на патките трябва да са щастливи че боса пак е на далавера ....
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                                сдрузение с основни участници пст холдинг и път инзенеринг-м подаде наи ниска оферта за подразка на новите участаци на автомагистрала тракия на стоиност малко над 3 370 000лв.все оште работим,пст холдинг участва в конкурсите за избор на изпалнител за автомагистрала струма както и за обходен път габрово- тунел шипка,като водешт партниор.
                                и?
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X