Първоначално изпратено от viktorio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
[QUOTE=shokova terapia;1059341912]чудя се кога ли на този череп ще му омръзне да се занимава с инфраструктура, сиреч, кога ли ще стигне до мисълта, че там не ги отбира нещата, само загуба на време и току виж разпарчетосал и разпродал под сурдинка, след което може по цял ден да се наслаждава на хазарта, изкуството и като му доскучее да си лети на самолетите. Пари има и за поколенията. За кво му е тази патка. А инвеститорите ще си имат хартията разбира се. Жал ми е за някои от тях, такива като храбрия симов, както го нарече някой. И за пепи ми е жал. Дано да е успял да кешира навреме, т.е. с печалба !!![/QUOTE]
И за Пепи ти е жал ????? извинявай, но ти сигурно или се шегуваш или си отскоро тука...ако е имало някога платено участие във форум в България, то това беше този Пепи!!!! Може и да го е правил лично за себе си, но този е един от първите кеширали, в това съм напълно убеден!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеУверено напред към чиста акция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКакви ги приказваш,Факи???Не знаеш ли,че тук със закон е забранено да се умира...местата за погребения отдавна са изчерпани..
ПСТ ХОЛДИНГ АД това ее Истината тук е мъртва зона
Бог да го прости !!!
Коментар
-
мор..
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеГолем мор тука днеска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе само simov,и pepi не е лош,но на втория прогнозите бяха пагубни,а simov си има своята вяра..всичко може да се случи.Пожелажам му успех,аз не разполагам с толкова време да чакам...пък и с кинтите нещата не стоят по най-добрия начин.А Божков е доказано умен "играч"...за себе си,не е свикнал да дели с другите..Да не обвиняваме и Пепи. Ако е знаел, какво ще последва, едва ли щеше да направи толкова оптимистични прогнози. Но тук си имаше и други моменти предизвестяващи смехотворността на мениджмънта - прехвърляха си някакъв самолет.
Та сигнали си имаше достатъчно и вероятно доста хора са се възползвали. Дано закъсалите в тази позиция са останали малко на финала.
За Симов не знам какво би могло да се препоръча. Той влезе тук мисля, след като всичко около мениджмънта беше почти ясно... не знам с каква логика. На тези нива освен мижава спекула със самата акция не знам, по какъв друг начин може да си подобри обезценения капитал ...
Коментар
-
патоците..
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеСимов не беше лош, генерале. Той наистина си вярва че патката е хипер обезценена и че един ден ще стане над лев. За разлика от пепи, който според мен вече не вярва да види лев. Но пък пепи създаваше бодряшка атмосфера у форума. На Камилчетата им харесваше, успокояваше ги)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеsimov в показна акция..)))
Не е препоръка
Коментар
-
чудя се кога ли на този череп ще му омръзне да се занимава с инфраструктура, сиреч, кога ли ще стигне до мисълта, че там не ги отбира нещата, само загуба на време и току виж разпарчетосал и разпродал под сурдинка, след което може по цял ден да се наслаждава на хазарта, изкуството и като му доскучее да си лети на самолетите. Пари има и за поколенията. За кво му е тази патка. А инвеститорите ще си имат хартията разбира се. Жал ми е за някои от тях, такива като храбрия симов, както го нарече някой. И за пепи ми е жал. Дано да е успял да кешира навреме, т.е. с печалба !!!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеи?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесдрузение с основни участници пст холдинг и път инзенеринг-м подаде наи ниска оферта за подразка на новите участаци на автомагистрала тракия на стоиност малко над 3 370 000лв.все оште работим,пст холдинг участва в конкурсите за избор на изпалнител за автомагистрала струма както и за обходен път габрово- тунел шипка,като водешт партниор.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар