бат васко няма ли да натисне и днес , или го сърбят ръчичиките да прибира парички
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеПътища Стара Загора АД дъщерно на Холдинг Пътища АД и подизпълнител на ЛОТ 4 на М-ла Тракия чрез склучен договор за изпълнение с ПСТ Холдинг АД също дъщерно на Холдинг Пътища АД въпреки,че няма нито една акция в него но чрез с договор за апражняване на контрол без да имам нужнете гласове в ОСА е постъпил
в районен съд Стара Загора обевяването му в несъстоянелност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеbate Goiko печели точки, Факи обаче олеква. Факи - разбира се, че тук най-интересното тепърва предстои. Аз очаквам представяне на ниво. А какво означава това, подлежи на тълкуване.
Не е препоръка.
Спомените явно са поизбледняли, но истинското шоу отмина.
Да припомня - от 25-27 лева, тази акция сега струва жълти стинки.
Не може да се пропусне и действието с Молесто и Синистро, което доведе цената от накъм два лева до споменатите вече жълти стинки.
...
Остава само да се разчисти сцената.
ПП
Мсимов, сори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСледващата фаза е дружеството да поиска само от себе си несъстоятелност, но не знам дали е възможен чак такъв тънък момент
Не е препоръка де.
П.П. Разбира се със задна дата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеПътища Стара Загора АД дъщерно на Холдинг Пътища АД и подизпълнител на ЛОТ 4 на М-ла Тракия чрез склучен договор за изпълнение с ПСТ Холдинг АД също дъщерно на Холдинг Пътища АД въпреки,че няма нито една акция в него но чрез с договор за апражняване на контрол без да имам нужнете гласове в ОСА е постъпил
Шах - МАТCustodite sortem vestram
Коментар
-
Пътища Стара Загора АД дъщерно на Холдинг Пътища АД и подизпълнител на ЛОТ 4 на М-ла Тракия чрез склучен договор за изпълнение с ПСТ Холдинг АД също дъщерно на Холдинг Пътища АД въпреки,че няма нито една акция в него но чрез с договор за апражняване на контрол без да имам нужнете гласове в ОСА е постъпил
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИмайки предвид долния пост на Жеката верно си заслужават съдбата. Обзалагам се, че корумпиран висш служител на банката е отпуснал тези кредити.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОББ са духливи идиоти, надявам се ВаБо да ги осъди!
Коментар
Коментар