Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнениеимам 1000000 бр сметни като стане 17 лв аааааааааааааНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеДнес сме края на месец септември 2015-та година а няма никакво обявено решение от страна на Върховния Касационен съд който се явява третата последна инстанция по делото за несъстоятелността на Холдинг Пътища Ад започнато с дело №1461 от 2013г на Софийски Градски Съд!
За момента Софийски Градски съд и втората инстанция Софийски Апелативен съд отмениха несъстоятелността на Холдинг пътища Ад!
От профила на Холдинг пътища АД в търговския регистър се вижда, че производството по несъстоятелност е спряно но за съжаление няма обявено решение на Върховния Касационен съд и седи надписа в Несъстоятелност!
Проблема е в това, че във момента синдика е със отменени правомощия и не може да взима решения по управлението на Холдинг пътища Ад. А път тъй като още не е отменена несъстоятелността от третата инстанция не може да влезе управата последната на Холдинг пътища ад да взима решения!!!!!! Патова ситуация която е много лоша!
Проблема е, че на трите дружествата с намалените дяволе им изтече 5 годишния срок и сега трябваше да се вземе решение дали да се върнат във състава на Холдинг Пътища Ад но заради патовата ситуация няма кой да вземе легитимното решение!!!
Не знам до какъв срок е написано в договора, че могат да се върнат дяловете след като изтече 5 годишния срок!!!
-------------------------------------------------
Ами това е за момента и дори да се отмени несъстоятелността на Холдинг пътища Ад и да го върнат за търговия на борсата без трите му основни дъщерни дружества които отидоха при Синистро и Молесто просто не знам вече.
По отношение на Енемона Ад днес показа консолидиран на печалба Обаче аз взимам решение за акциите които казах да се вземат на 22ст от обикновените сега да се продадат на 27ст и ще обявя нова инвестиция по връщането на загубите направени в Петрол и Холдинг Пътища живота продължава тоест инвестицията
Коментар
-
Днес сме края на месец септември 2015-та година а няма никакво обявено решение от страна на Върховния Касационен съд който се явява третата последна инстанция по делото за несъстоятелността на Холдинг Пътища Ад започнато с дело №1461 от 2013г на Софийски Градски Съд!
За момента Софийски Градски съд и втората инстанция Софийски Апелативен съд отмениха несъстоятелността на Холдинг пътища Ад!
От профила на Холдинг пътища АД в търговския регистър се вижда, че производството по несъстоятелност е спряно но за съжаление няма обявено решение на Върховния Касационен съд и седи надписа в Несъстоятелност!
Проблема е в това, че във момента синдика е със отменени правомощия и не може да взима решения по управлението на Холдинг пътища Ад. А път тъй като още не е отменена несъстоятелността от третата инстанция не може да влезе управата последната на Холдинг пътища ад да взима решения!!!!!! Патова ситуация която е много лоша!
Проблема е, че на трите дружествата с намалените дяволе им изтече 5 годишния срок и сега трябваше да се вземе решение дали да се върнат във състава на Холдинг Пътища Ад но заради патовата ситуация няма кой да вземе легитимното решение!!!
Не знам до какъв срок е написано в договора, че могат да се върнат дяловете след като изтече 5 годишния срок!!!
Ами това е за момента и дори да се отмени несъстоятелността на Холдинг пътища Ад и да го върнат за търговия на борсата без трите му основни дъщерни дружества които отидоха при Синистро и Молесто просто не знам вече.
По отношение на Енемона Ад днес показа консолидиран на печалба Обаче аз взимам решение за акциите които казах да се вземат на 22ст от обикновените сега да се продадат на 27ст и ще обявя нова инвестиция по връщането на загубите направени в Петрол и Холдинг Пътища живота продължава тоест инвестициятаМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Само ще допълня, че съдебната ни система има нужда от една добра реформа но не и от сегашните управляващи!!
Вече почна ли делото за спряната несъстоятелност във Върховния касационен съд или се обжалва обявеното решение на втората инстанция Апелативния съд който затвърди спирането на процедурата по несъстоятелност на Холдинг Пътища Ад по решение решение № 881 от 11.06.2014 г. по т.д. № 1461/ 2013г. на Софийския градски съд,
Пълна каша това е съдебната ни система. Та се чудя дали да не отида на място да ги питам във Върховния касационен съд щото менюто им за проверка на сайта им нещо ми се струва направено така, че да не можеш да направиш нужната справка!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Има движение по спряното дело за несъстоятелност на Холдинг пътища Ад
Софийски градски съд Търговско дело 1461 от 2013г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-14 състав
500 Несъстоятелност
Със изходящ номер № 12035 от 4.6.2015г. - Писмо - изпращане за обжалване
Изпратен на АПЕЛАТИВЕН СЪД - ГР.СОФИЯ
Всичко е много бавно начи на 4 юни 2015 са го почнали във АПЕЛАТИВЕН СЪД па да видиме кога ще го приключат.
Отново ще подчертая, че ако Апелативния съд потвърди спирането на производството по несъстоятелност на Холдинг пътища Ад се маха надписа в несъстоятелност и синдика му и се връща управата му назначена знаете от кого.
Ако съда отсъди за продължаване на процедурата по несъстоятелност повече няма да има връщане назад и отива към оздравителната програма или тоталната ликвидация тип ала Мостстрой Ад мир на праха му.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По отношение на Енемона Ад там прогнозата ми за купува на 22ст от обикновените акции днес се изпълни и обявявам продажба на 44ст но дори тази операция да се изпълни ще върне само половината от загубите направени в Петрол Ад пък после чак ще се мисли за загубите в Холдинг Пътища Ад от къде ще се връщат!
Подчертавам, че само кагато съм обявил нещо купува или продава с твърда цена то се зачита. Моите постове не ги редактирам и не ги променям веднъж пуснати което значи, че ако прогнозата ми се изпълни за продажбената цена от 44ст то операцията приключва с това. И да падне в бъдеще пак на 22ст без изрично да съм написал, че подкрепям отново покупка значи, че не я подкрепям.
И на всички им беше ясно, че след като паднаха привилегированите Енемони можеше да се очаква да паднат и обикновените акции на Енемона не се иска много акъл за това а останалото е хазарт ще падне ли ще се качи ли и докъде.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
За сега няма информация във Върховния касационен съд по по т.д. № 1461/ 2013г. на Софийския градски съд. Входящ номер 4892 Софийски апелативен съд.
Върховния касационен съд вероятно е последна инстанция и мисля, че решенията му не подлежат на обжалване. За съжаление от делото на Цветан Цветанов си припомних, че съда може и да върне делото за ново разглеждане на по нисша инстанция! За съжаление ако Върховния касационен съд потвърди несъстоятелността тогава това е края и директно се отива първо на оздравителен план а ако не бъде приет ликвидация.
Моето мнение, е че несъстоятелността на Холдинг Пътища Ад ще бъде отменена причини има 3 за това но първо да бъде отменена пък ще се дискутира какви са вариантите и защо.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По отношение на Енемона Ад въпреки лошите новини от чужбина, борсовата търговия изобщо не реагира на тях, заради което аз повишавам цена за влизане при обикновените с право на глас акции на 22ст.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСъобразявам се с пазара а той досега беше обикновените на Енемона Ад са по-скъпи от привилегированите затова ги предпочетох.
При Хдпат вероятността да му отменят несъстоятелността е голяма и вероятно ще му платят и таксата ако това стане.
За Петрол Ад мнението ми е: Защо да се занимавам с него при условие, че мога да премина в Енемоната на 20ст обикновени със право на глас, то днес май падна до 22ст не е далече
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСимов защо смяташ ,че обикновените акции на Енемона са за предпочитане пред привилеригованите ?
Нямам нито от едните ,нито от другите.
Колкото до Хдпат би било добре за борсата да се възстанови ,но не ми се вярва.
Относно Петрол - никой от заинтерисованите няма интерес да фалира , но не се знае крамолите до къде ще го доведат - все пак сме в България ,където на мода е веруюто - не е важно как съм аз, важно е на съседа да е зле.
Но все пак става въпрос за много пари .
При Хдпат вероятността да му отменят несъстоятелността е голяма и вероятно ще му платят и таксата ако това стане.
За Петрол Ад мнението ми е: Защо да се занимавам с него при условие, че мога да премина в Енемоната на 20ст обикновени със право на глас, то днес май падна до 22ст не е далечеМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНа 16.09.2010г беше обявено, че Холдинг пътища Ад е намалил участието си в Пътностроителна Техника Ад, Видапътстрой Ад и Пътинженеринг-М Ад.
Тези дялове бяха намалени но имаше подписани договори с които Холдинг Пътища Ад може да си върне дяловете в изброените три дружества. Договорите бяха със срок 5 години и изтичат около края на август 2015-та година. Ако тези договори не са били разтрогнати нещо което не може да се каже тъй като от много време тук няма баланси то може да се приеме, че са активни още!
С две думи до края на годината ще има пълна яснота дали дяловете в трите намалени ще се върнат или си остават за Молесто и Синистро и другите прекупвачи по-веригата.
Ако се отмени несъстоятелността на Холдинг пътища Ад до края на август 2015-та година тогава управата на Холдинг Пътища Ад последната ще решава дали да се върнат дяловете, а ако не се отмени ще решава синдика.
Документа от КФН упоменаващ, че има сключени договори за срок 5 години с които дяловете могат да се върнат.
http://www.fsc.bg/public/upload/file.../747_20860.pdf
----------------------------------------------------------------------------------------------------
По отношение на моята инвестицията по връщане на загубите направени в Холдинг Пътища Ад а за съжаление и в Петрол Ад в последствие сега продължава с покупка на 20ст на обикновени акции с право на глас на Енемона Ад.
Симов защо смяташ ,че обикновените акции на Енемона са за предпочитане пред привилеригованите ?
Нямам нито от едните ,нито от другите.
Колкото до Хдпат би било добре за борсата да се възстанови ,но не ми се вярва.
Относно Петрол - никой от заинтерисованите няма интерес да фалира , но не се знае крамолите до къде ще го доведат - все пак сме в България ,където на мода е веруюто - не е важно как съм аз, важно е на съседа да е зле.
Но все пак става въпрос за много пари .
Коментар
-
На 16.09.2010г беше обявено, че Холдинг пътища Ад е намалил участието си в Пътностроителна Техника Ад, Видапътстрой Ад и Пътинженеринг-М Ад.
Тези дялове бяха намалени но имаше подписани договори с които Холдинг Пътища Ад може да си върне дяловете в изброените три дружества. Договорите бяха със срок 5 години и изтичат около края на август 2015-та година. Ако тези договори не са били разтрогнати нещо което не може да се каже тъй като от много време тук няма баланси то може да се приеме, че са активни още!
С две думи до края на годината ще има пълна яснота дали дяловете в трите намалени ще се върнат или си остават за Молесто и Синистро и другите прекупвачи по-веригата.
Ако се отмени несъстоятелността на Холдинг пътища Ад до края на август 2015-та година тогава управата на Холдинг Пътища Ад последната ще решава дали да се върнат дяловете, а ако не се отмени ще решава синдика.
Документа от КФН упоменаващ, че има сключени договори за срок 5 години с които дяловете могат да се върнат.
http://www.fsc.bg/public/upload/file.../747_20860.pdf
----------------------------------------------------------------------------------------------------
По отношение на моята инвестицията по връщане на загубите направени в Холдинг Пътища Ад а за съжаление и в Петрол Ад в последствие сега продължава с покупка на 20ст на обикновени акции с право на глас на Енемона Ад.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОх ..Симов, ама хич нямаш късмет
Коментар
Коментар