If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, а кога пътките бяха по над 40 К, а? Какви събрания само, обещания за милиарди от страна на тогавашното ръководство. Докъде се стигна - до под 10 стинки.
Тук и на 1 ст не влизам, но с това нищо не ви препоръчвам
Получетно на лични преди месец от един от цитираните от теб хора:
Сега по същество. Холдинга чака 100 милиона общо само от Тракия 4 лот и лот 2 на Марица. 30 милиона по лот 4 на Тракия щото се държат 10% гаранция винаги и се дават като се приключи договора плюс за доизработеното може и да са повече от 30 милиона. По 2 на Марица е платено само 44% засега.
Пишат се глупости, че дружествата с намалените дялове се препродават и това е вярно но е без никакво значение щото дяловете са продадени с договор и могат да се вземат от който и да било собственик ако ще и 10 пъти да се препродадат. С две думи Холдинга по всяко време може да си върне 60% от ПСТ Холдинг. Холдинга управлява ПСТ холдинг в баланса пише малцинствено участие сега като обявят консолидирания за първото тримесечие и пак фигурира малцинственото участие значи, че холдинга не е разтурил нищо и договорите с които може да си върне дяловете по всяко време е активен. С две думи собствениците на акции на ПСТ холдинг са едни държачи на акции без никаква власт как е било досега защото Холдинга консолидира балансите на ПСТ и другите с намалените дялове.
Кога ще го качи не знам но очаквам звяра Божков да прави номер и да тероризира акционерите щото иска да го изкупи аз си знам защо но не казвам Дори Цеко Минев му е голям приятел и той може да го изкупи и да обяви търгово и пак ще му го даде. Божков не може да обяви търгово и да го изкупи защото е опозорен завинаги!
С две думи неочаквам никакъв фалит докато Холдинга не си прибере 100 милиона от лот 4 на Тракия и от лот 2 на Марица. А дали ще се качи ще видим чакам 1.50 и не пускам влезе ли акция в мен нема пускане
Стискай брато стискай ако имаш на Моста и тях ги стискай
Хааа, голем смех.
Значи на Цеко цена от 10 ст. му е височка и ще я чака на 1 ст. преди да изкупи всичко и да я качи на 1,50. Мдааа, яснооо, умен план
А Дядо Коледа ще е новия изп. директор!
Аз го посттнах заради сметките за вземанията , но нямам време да ровя из отчета да видя пише ли ги тия неща там.
И още нещо се чудя, строителните предприятия отнасят приходи след завършване на етап и актуване на извършената работа мисля с акт 14 беше. Чак тогава ги завеждат като приход и вземане съответно. Преди това ги водят като разходи за изграждане , но печалбата от работата по участъка не фигурира никъде. Мисълта ми е всички ли обекти са си актували / завършили / по които работеха , защото ако не са актувани има резерви отрицателния капитал да е положителен реално след актуването.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Сега по същество. Холдинга чака 100 милиона общо само от Тракия 4 лот и лот 2 на Марица. 30 милиона по лот 4 на Тракия щото се държат 10% гаранция винаги и се дават като се приключи договора плюс за доизработеното може и да са повече от 30 милиона. По 2 на Марица е платено само 44% засега.
Пишат се глупости, че дружествата с намалените дялове се препродават и това е вярно но е без никакво значение щото дяловете са продадени с договор и могат да се вземат от който и да било собственик ако ще и 10 пъти да се препродадат. С две думи Холдинга по всяко време може да си върне 60% от ПСТ Холдинг. Холдинга управлява ПСТ холдинг в баланса пише малцинствено участие сега като обявят консолидирания за първото тримесечие и пак фигурира малцинственото участие значи, че холдинга не е разтурил нищо и договорите с които може да си върне дяловете по всяко време е активен. С две думи собствениците на акции на ПСТ холдинг са едни държачи на акции без никаква власт как е било досега защото Холдинга консолидира балансите на ПСТ и другите с намалените дялове.
Кога ще го качи не знам но очаквам звяра Божков да прави номер и да тероризира акционерите щото иска да го изкупи аз си знам защо но не казвам Дори Цеко Минев му е голям приятел и той може да го изкупи и да обяви търгово и пак ще му го даде. Божков не може да обяви търгово и да го изкупи защото е опозорен завинаги!
С две думи неочаквам никакъв фалит докато Холдинга не си прибере 100 милиона от лот 4 на Тракия и от лот 2 на Марица. А дали ще се качи ще видим чакам 1.50 и не пускам влезе ли акция в мен нема пускане
Хааа, голем смех.
Значи на Цеко цена от 10 ст. му е височка и ще я чака на 1 ст. преди да изкупи всичко и да я качи на 1,50. Мдааа, яснооо, умен план
А Дядо Коледа ще е новия изп. директор!
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Холдинг Пътища АД реализира 1,9 млн. лв. неконсолидирана загуба за първото полугодие на 2013 г., с което собственият капитал става отрицателен в размер на 1,7 млн. лв. към 30 юни 2013 г., показва отчетът на дружеството, публикуван чрез Бюлетин Investor.bg.
Тоест размерът на неконсолидираните активи вече е по-малък от размера на неконсолидираните пасиви. Общият размер на пасивите е 141 млн. лв. от които 132 млн. лв. са към банки и небанкови финансови институции.
Коментар