Първоначално изпратено от Фakyшка
Разгледай мнение
Активите отидоха в офшорките край на историята!
Черепа дори и да бъде вкаран в затвора до живот от някой достатъчно силен той и от там пак ще си продължи с делата без да се промени никога доказано!
Иначе за съжаление съдбата на Холдинг пътища Ад я има и в други дружества като Меком Ад където парите потъната а не от загуба от дейността! Химко Ад също беше източено и не фалира от загуба от дейността! Кремиковци Ад е единственото което правеше загуба от дейността но дори и него го зверски източваха и Захариев и Прамодчо който дръпна 100-ци милиони с някакви консултантски договори.
ООО бях забравил що пара издърпа Захариев от Оловно цинковия комплекс Ад. И горкия Мостстрой Ад и там работниците работеха по-проектите на Холдинг Пътища Ад но пари не влизаха от работата в Мостстрой Ад а само се отчиташе загуба и се изцеждаха активите за да се плаща на работниците докато не фалира!
Дано не свършат някоя глупост в Петрол АД което със този си баланс поне последния който съм виждал само на Петрол Ад без дъщерните там е бетон и дружеството определено струва поне 50 милиона и то само по-собствен капитал чист в който не влизат вземания от свързани дружества! Но ако се уплашат, че има риск да им вземат контрола ще дръпнат парите в това не се съмнявам!
Енемона Ад не мога да я коментирам там не разбирам какво става!!! По-баланс парите ги имат но как са с разплащането и има ли реални пари зад числата в актива на баланса не знам Дано се оправят вероятно след 1 или 2 месеца може да има някаква яснота по основното им дело.
Коментар