IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 10 от 10

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    На акционерите на Мостстрой отдавна никой не е в състояние нито да навреди,нито да помогне.Колкото до "Пътища", подкрепям безрезервно lalka.Движението на цената удивително повтаря случилото се с ХИМКО.Тресавище.Сега сме на ниво 20 ст.Дали ще е 10 или 30 - все тая.Ще се превърне в поредния полигон за обучение на начинаещи инвеститори.Опитът на Free & Oli може да се окаже безценен.
    Ох и ти ми падна в ръчичките

Най-хубавото е, че смятам да изпратя всички апокалиптици тук в миналото след обявяването на консолидирания.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Имайте предвид, че вчера изтече едномесечния срок за подаване на оздравителен план за Мостстрой Ад и аз лично очаквам днес или до няколко дни да се обяви, че не е подаден оздравителен план.

Досега не писах за да не вредя на акционерите на Мостстрой Ад.
      На акционерите на Мостстрой отдавна никой не е в състояние нито да навреди,нито да помогне.Колкото до "Пътища", подкрепям безрезервно lalka.Движението на цената удивително повтаря случилото се с ХИМКО.Тресавище.Сега сме на ниво 20 ст.Дали ще е 10 или 30 - все тая.Ще се превърне в поредния полигон за обучение на начинаещи инвеститори.Опитът на Free & Oli може да се окаже безценен.

Коментар

• Имайте предвид, че вчера изтече едномесечния срок за подаване на оздравителен план за Мостстрой Ад и аз лично очаквам днес или до няколко дни да се обяви, че не е подаден оздравителен план.

Досега не писах за да не вредя на акционерите на Мостстрой Ад.

Моето мнение е, че няма как да се подаде оздравителен план защото в Мостстрой Ад няма нито активи грубо казано нито договори.

Тъй като Мостстрой и дъщерните му дружества си поискаха несъстоятелност по-отделно по едно и също време всяко дружество ще се разглежда по отделно.

Мостстрой Ад е отделно.
        Мостстрой София Ад също е отделно дружество.
        Мостстрой Велико Търново Ад и тук отделно дружество.
        Мостстрой Пловдив Ад отделно дружество.

За всяко едно от тези ще има по едномесечен срок за подаване на оздравителен план.

Въпросът е там, че активите като земя, сгради и машини са в дъщерните до колкото гледах балансите към 2010-та година. А в Мостстрой Ад има някакви умрели активи за 1 милион всичко на всичко в земя, сгради и машини.

Няма как да се подаде оздравителен план за Мостстрой Ад това е моето мнение, за дъщерните може и да се подаде но това по подробно мога да го обсъдя след консолидирания за 9-месечието на Холдинг Пътища Ад.

И не си правете никакви свързани изводи, защото Мостстрой Ад и Холдинг Пътища Ад са коренно различни.

Мостстрой Ад фалира защото от 110 милиона през 2007-ма си намали договорите до около 20 милиона през 2010-та година в това число от 20 милиона влиза и 5% от договора за лот 4 на Тракия. Целия му фалит е от супер намалена работа от което почна да бълва огромни загуби и се стигна до там да му вземат и машините.

Холиднг Пътища Ад нищо не е намалил като договори когато през 2007-ма е имал около 400 милиона в договори сега има и повече. И ни най-малко не си е влошил особено много финансовото състояние това поне се видя от неконсолидирания за 9-месечието сега чакаме консолидирания.

При Холдинга има само 2 нерешени въпроса. Единия е слез 3 години и 9 месеца ще си върне ли дяловете по договор в дружествата с намалените дялове. И втория е дали въпросът с запорираните сметки заради чужд заем ще се отрази на Холдинга.

Бъдете разумни и знайте, че след консолидирания ще напиша на какво смятам аз че се дължи стабилността на Холдинга та може и доста да ви хареса това което ще напиша.

С две думи ама хич не се и връзвайте на събитията около Мостстрой Ад.
        Last edited by msimov; 25.11.2011, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          слезе ли под 20стинки може да се очаква и влизане в "чистилището". А там пък би могло да се очаква и доочистването на артията и съответно равнение по крем, химко и други изчистени вече артии
          НЕ Е ПРЕПОРЪКА
          Абе къде ви е Пепи? Само Пепи може да аранжира редиците на Кудкудяците за успешен прелом !
          lalke, имаш да учиш още много И да слезне под 20ст само ще бъде още по-изгодна за купуване.

Коментар

Честито успя да си купиш
            слезе ли под 20стинки може да се очаква и влизане в "чистилището". А там пък би могло да се очаква и доочистването на артията и съответно равнение по крем, химко и други изчистени вече артии
            НЕ Е ПРЕПОРЪКА
            Абе къде ви е Пепи? Само Пепи може да аранжира редиците на Кудкудяците за успешен прелом !

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Тук доста видни инвеститори са се събрали

Оферта купува 40бр. х 0.208

За съжаление имам хартийки - малко ама имам
              Честито успя да си купиш

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Нямам акциЙ, нито артии, но ми се иска да видим Пепи в позиция ! Дайте да му съберем малко кинти и да го върнем да пише !!!
                За камъняка, за валяците, за базите и т.н. мсимов изобщо не му е на нивото
                Пепи не ти е тук за забавление Пепи беше добро момче което вярваше в Мостстрой Ад и Холдинг Пътища Ад.

Пепи не е подвел никого Пепи също беше жертва на тогавашната управа на Мостстрой Ад която не беше обявила месеци наред, че машините са им взети та се стигна до там в един ден от не помя колко точно 1.40-1.50лв да отиде на 30ст.

Пепи има да учи още много но Пепи си остава добро момче.

Аз пък искам да се върне Пепи - Пипона той даваше доста умни мнения.

Коментар

• Нямам акциЙ, нито артии, но ми се иска да видим Пепи в позиция ! Дайте да му съберем малко кинти и да го върнем да пише !!!
                  За камъняка, за валяците, за базите и т.н. мсимов изобщо не му е на нивото
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• „Холдинг Пътища” АД продаде дяловете си от капитала на „Софпътстрой” ЕООД
                    28.09.2009

„Холдинг Пътища” АД продаде притежаваните от него дялове от капитала на „Софпътстрой” ЕООД на дружество „Капитал и финанси” АД.

Още една продажба на дружество на фамозните „Капитал и финанси” АД.....

Не е препоръка за покупка на фишове на Еврофутбол и акции на холдинга....

Коментар

• Продажба на дялови участия
                      29.12.2010

"Холдинг Пътища" АД уведомявасвоите акционери и всички заинтересовани лица, че на 29.12.2010г. прехвърли собствеността върху *притежаваните от него 100% от капитала на "Булбер" ЕООД на "Капитал и финанси" АД. Сделката е на стойност 2 000 000 (два милиона) лева.

Дъщерното дружество на "Холдинг Пътища" АД - "Поддържане и възстановяване" АД - прехвърли на 29.12.2010г. собствеността върху притежаваните от него 100% от капитала на "Мостстрой-инженеринг" ЕАД на "Капитал и финанси" АД. Сделката е на стойност 1 500 000 (един милион и петстотин хиляди) лева.

Причина за взетите решения е желанието на "Холдинг Пътища" АД да концентрира ресурсите си върху основния си предмет на дейност.

Дали е случайно съвпадението

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                        мсимов ти беше ли на редовното ОСА през лятото, за да им обясниш тези неща.......... иначе съм съгласен за това което твърдиш, че (пазарна-балансова на ДМА) + стойността на договорите трябва да се прибави към СК........ ако имаш подръка, че не ми се рови, дай подробности за ДМА-то и за договорите........

ами в дружествата с намалено участие може би през тази година ще останат около 50% от продажбите на холдинга..........

нали виждаш ръководството при какви условия и счетоводни показатели може да продава дъщерните си предприятия и да прави врътки.......

досега не съм видял врътки в полза на миноритарите.......
                        Аз съм си много доволен от управата тъй, че няма какво да им обяснявам.

Само да се разреши въпроса с запорираните сметки без Холдинга да се ангажира с въпроса и повече не мога и да искам.

Въпросът с продаденото дружество Пътстрой ЕАД е приключен аз съм доволен от операцията, защото това дружество ни най-малко не е от основните като договори.

И без оплаквания, защото Холдинга си държи реално по една трета от дружествата с намалените дялове плюс възможността след 3 години и 9 месеца да си върне и основната част акции в тях.

Коментар

ААА невероятно в тоя форум някой си въобразява, че може да спори с мен по тема пътища

Чакай да те почна аз сега за да разбереш, колко малко знаеш.

Какво значи Собствен капитал? Значи, че от Актива целия изваждаш Пасива целия.

Аз примерно имам сграда по балансова стойност се води 1 милион и имам задължения заеми за 2 милиона. Собствения ми капитал е минус 1 милион.

Да ама тая сграда струва реално 5 милиона лева

Извода е, че реално Собствения капитал ни най-малко не е показателен колко струват нещата.

Да не говорим, че когато дружеството има сключени договори може да е на 0 Собствен капитал но тея сключени договори носят печалба и следователно не струват 0 лева.

Сделката наистина е фиктивна за да се намали загубата но преди консолидирания баланс за 9-месечието не мога да кажа какво точно е положението.

И не ме дразни, че ще напиша един два от моите много положителни коментара в Трейсето да ви видя после.
                          мсимов ти беше ли на редовното ОСА през лятото, за да им обясниш тези неща.......... иначе съм съгласен за това което твърдиш, че (пазарна-балансова на ДМА) + стойността на договорите трябва да се прибави към СК........ ако имаш подръка, че не ми се рови, дай подробности за ДМА-то и за договорите........

ами в дружествата с намалено участие може би през тази година ще останат около 50% от продажбите на холдинга..........

нали виждаш ръководството при какви условия и счетоводни показатели може да продава дъщерните си предприятия и да прави врътки.......

досега не съм видял врътки в полза на миноритарите.......

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Ти глупав ли си, или просто се правиш на такъв:

„Пътстрой” ЕАД, гр. Ловеч има отрицателен собствен капитал в размер на 81 хил. лева и коефициент на обща ликвидност 0,73.

и това струва 1.5 млн.???

А да ти поясня казаното от мен, ако не си рабзрал или просто се правиш, че не си.
                            Изискване по множество търгове е, да имаш положителен фин. резултат последните 3 години. Съответно ХП, за да участва, трябва да напудри отчетите като изключи такива декапитализирани дружества, че и да си надуе резултата с такива цени по сделките..
                            ААА невероятно в тоя форум някой си въобразява, че може да спори с мен по тема пътища

Чакай да те почна аз сега за да разбереш, колко малко знаеш.

Какво значи Собствен капитал? Значи, че от Актива целия изваждаш Пасива целия.

Аз примерно имам сграда по балансова стойност се води 1 милион и имам задължения заеми за 2 милиона. Собствения ми капитал е минус 1 милион.

Да ама тая сграда струва реално 5 милиона лева

Извода е, че реално Собствения капитал ни най-малко не е показателен колко струват нещата.

Да не говорим, че когато дружеството има сключени договори може да е на 0 Собствен капитал но тея сключени договори носят печалба и следователно не струват 0 лева.

Сделката наистина е фиктивна за да се намали загубата но преди консолидирания баланс за 9-месечието не мога да кажа какво точно е положението.

И не ме дразни, че ще напиша един два от моите много положителни коментара в Трейсето да ви видя после.

Коментар

Колкото до новината Пътстрой ЕАД не участва в обединението което строи лот 4 на Тракия както и договорите му не са особено много към момента.

Цената на която е продаден е справедлива.
                              Ти глупав ли си, или просто се правиш на такъв:

„Пътстрой” ЕАД, гр. Ловеч има отрицателен собствен капитал в размер на 81 хил. лева и коефициент на обща ликвидност 0,73.

и това струва 1.5 млн.???

А да ти поясня казаното от мен, ако не си рабзрал или просто се правиш, че не си.
                              Изискване по множество търгове е, да имаш положителен фин. резултат последните 3 години. Съответно ХП, за да участва, трябва да напудри отчетите като изключи такива декапитализирани дружества, че и да си надуе резултата с такива цени по сделките..

Коментар

• Колкото до новината Пътстрой ЕАД не участва в обединението което строи лот 4 на Тракия както и договорите му не са особено много към момента.

Цената на която е продаден е справедлива.

Коментар

Working...
                                X