IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Значи нова измама на ВБ
    Не, не, аз съм далеч от тия теории.

Коментар

• Значи нова измама на ВБ

Коментар

Да не е цариста Максим Димов- има ли го сред управляващите

Не, няколко, въртящи се помежду си, нов кръг.

Коментар

• Да не е цариста Максим Димов- има ли го сред управляващите

Коментар

Кои стоят зад Капитал финанс
            Казва ли ти някой.
            Мост-Инженеринг, Софпът, Булбер и Капитала неочаквано са на един и същи адрес.
            Също така и в управите им все едни и същи имена се въртят.
            Въобще много неочаквани неща.

Създадени август 2008, септември 2009 минават Софпътстрой, декември 2010 Булбер,

Коментар

• Кои стоят зад Капитал финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                мсимов какви са тия "Капитал и финанси" АД, за около 2 години Холдинга са им продали 4 или 5 дъщерни, може да съм пропуснал нещо....

„Софпътстрой” ЕООД -28.09.2009
                "Мостстрой-инженеринг" ЕАД - 29.12.2010
                "Булбер" ЕООД - 29.12.2010
                „Пътстрой” ЕАД, гр.Ловеч - 22.11.2011

Пропуснах 3-те намалени участия на Кипърските офшорки.......

Купона е пълен
                Брей ма ти си по-запознат и от мен.

Искам само да напиша, че вече достигнахме един такъв праг на информацията при Холдинг Пътища Ад, че вече е без значение дали се пишат хубави или лоши новини. Аз лично вече подлагам на съмнение всичко около Холдинг Пътища Ад и съм убеден, че при по-голямата част от другите миноритарни акционери е същото.

Всички неща дето съм ги написал досега повечето хората са ги видели и без да ги пиша, като изключение правят 3-довода по отношение на стабилността на Холдинга тях не всеки ги знае.

Благодаря за инфото UNSS ще се запозная и с това дали всяка една от сделките е била изгодна.

В момента всички положителни и всички отрицателни новини тук само ми помагат просто до там я докарахме.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• мсимов какви са тия "Капитал и финанси" АД, за около 2 години Холдинга са им продали 4 или 5 дъщерни, може да съм пропуснал нещо....

„Софпътстрой” ЕООД -28.09.2009
                  "Мостстрой-инженеринг" ЕАД - 29.12.2010
                  "Булбер" ЕООД - 29.12.2010
                  „Пътстрой” ЕАД, гр.Ловеч - 22.11.2011

Пропуснах 3-те намалени участия на Кипърските офшорки.......

Купона е пълен

Коментар

• Има баланс показва загуба от 4 милиона 443 хиляди спрямо загуба от 6 милиона 120 хиляди за 9-месечието.

Първото нещо което показва баланса е как феноменално разходите за лихви от 7 милиона 284 хиляди към 9-месечния падат на 5 милиона 770 хиляди към годишния. Веднъж отразени тези разходи те няма как да се отразят надолу. Ако бяхме държава като държава сега щях да ги дам на Комисията за финансов надзор да обяснят на какво се дължи феноменалното намаляване на разходите за лихви и не са ли били подведени акционерите с предишния баланс.

Холдинг Пътища Ад е Холдингова структура и към този баланс не може да се каже има или не намаляване на работата. Към консолидирания ще се направи подобно сравнение.

Ще разгледам по подробно баланса и до неделя пак ще пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      Материалът не представлява препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
                      Ама това материал ли е?

Коментар

• мсимов, братче, много хора в този форум не разбират чувството ти за хумор......

Имам.........

Коментар

• [QUOTE=msimov;1059207807]За пореден път баланса на Холдинг Пътища Ад не е подаден в законово установения срок който сега е до 31 .......

Нека да не забравяме как Орлин Хаджиянко......

+1000
                          Як си пич ... и вещ!

Коментар

• Мистър Хайд

За пореден път баланса на Холдинг Пътища Ад не е подаден в законово установения срок който сега е до 31 януари. Това вече се случва не за първи не за втори не за трети път. И то сега беше тримесечие с запорирани сметки което би трябвало да значи по-малко работа.

Нека да не забравяме как Орлин Хаджиянков се обясняваше след като го санкционира Комисията за Финансов надзор, че видиш ли заради не знам си какво не е обявена новината навреме по-намаляване на дяловете в трите дружества. Като, че подобна новина за миноритарните акционери е нещо без особено значение.

И да не забравяме, че и до ден днешен Холдинг Пътища Ад не е обявил, че всъщност може да си върне дяловете в трите дружества. Едно единствено нещо за което трябва да благодарим на Комисията за финансов надзор която го обяви.

А най-забавното от всичко ще бъде когато ви напиша на кой точно е дало като заем половината си пари дружеството Инфра ком 2007 Еоод на което управата на Холдинг Пътища Ад е подписала, че става гарант. Тогава вече по-голямата част от миноритарните акционери няма да имат ама абсолютно никакво съмнение в това което пиша ама каквото и да напиша. Разбира се тази информация я запазвам като допълнителен коз за когато и ако се наложи да правя тук подробен анализ дружество по дружество.

Тъй като се раздразних от липсата на баланс, заради което се и провокирах да пиша сега. Ще каза на акционерите ама хич да не се връзват на новината с запорираните сметки, защото е принципно без никакво значение кога и как ще се реши този въпрос. Аз тук съм обещал да напиша три довода по отношение на стабилоността на Холдинга като до момента съм написал само 1. Когато напиша и другите си 2 довода което ще стане след обявяването на не консолидирания годишен баланс мисля, че на повечето миноритарни акционери ще им стане ясно, че трите довода са много по- силни от незначителната новина с запорираните сметки.

Коментар

• Ами ВБ е ударил не една патка на акционерите

Коментар

• Някои си имат емблема Златен жабок а ние пък тук си имаме една хд патка.

Коментар

Working...
                                X